Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yediremiyorum galiba neyse
    - Çok Kızmayada Gerek Yok Aslında , Biz Hep Şunu Anlatmaya Çalıştık , Üst Kimlik Trabzonspordur Gerisi Yalandır Yiğitçim..

- Biz Takımımıza Sonuna Kadar Güvenelim Yeter..

- Şimdi Herkes Tekke Diyor , Peki Egemen , Serkan , Selçuk , Onur Bunların Tek Suçu Trabzonlu Olmamasımı
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Çok Kızmayada Gerek Yok Aslında , Biz Hep Şunu Anlatmaya Çalıştık , Üst Kimlik Trabzonspordur Gerisi Yalandır Yiğitçim..

- Biz Takımımıza Sonuna Kadar Güvenelim Yeter..

- Şimdi Herkes Tekke Diyor , Peki Egemen , Serkan , Selçuk , Onur Bunların Tek Suçu Trabzonlu Olmamasımı
      Gün boyunca bişey yazmadım Tekke hakında ama resimleri görünce biraz bozuldum tabiki üst kimlik Trabzonspor'dur ama Fatih'ede laf söylememek gerek bence ..

Selçuk'u kaptan olarak görmek isterim açıkçası

Yorum

• Şu son gün fırsatını kullanabilirdik kesinlikle. Markus Rosenberg, Royston Drenthe, Alexander Hleb, Vanden Borre gibi onlarca değerli oyuncu bugün takımlarından kiralandılar.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alanzinho ya takmaya gerek yok..

diaz, kahlenberg, ki vs. herhangi birisini almak alanzinho ya mi bagli ?? degil ozaman konuyu uzatmaya gerek yok...Hocamiz kullaniyor demeki kalmasini istiyor bukadar basit...
          bana biraz yönetim zoruyla oynatıyor gibi geliyor ama... kesinlikle üst düzey değil, mesela tita dan daha iyi oyuncu değil...

Yorum

• Simdi 60 yasindaki babama fatih bjk ya gitti dedim bana sakami yapiyorsun diye bagirdi.. Resimleri gösterdigimde hala inanamiyordu.. vay be fatih diyip gitti..

Ahh be fatih ahh..Bu taraftarin genci yaslisi seni cok sevmisti be..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut'a 4 satıp 2,5'a Makukula'yı alacaktık. Hem kâr ederdik hemde kalitemiz artardı.
              Mantıklı hareket olurdu valla bence de, hatta Makakula değil de şu amerikalıyı alaydık, daha bir şahane olurdu...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Simdi 60 yasindaki babama fatih bjk ya gitti dedim bana sakami yapiyorsun diye bagirdi.. Resimleri gösterdigimde hala inanamiyordu.. vay be fatih diyip gitti..

Ahh be fatih ahh..Bu taraftarin genci yaslisi seni cok sevmisti be..
                Fatihin ne suçu varki....Adam işini yapıyor...Suç bizim yönetimde umutu barındırıyo bu klüpte ama fatih tekke dedinmi yok gelmek istemiyo yok çok para istiyo gibisinden uydurma haberler çıkartıyolar...

Yorum

• Haberi ilk duyduğumda bu konuda yönetime kızgınlığımdan dolayı aferin ulan Tekke dedim..Ama vakit ilerledikçe olmaz diyordum ya Kaptan bjk ye gelmemiştir yalan haberdir diyordum bu düşünceler içinde eve geldim birde ne göreyim Kaptan ciddi ciddi beşiktaş formasını giymiş üstüne ama yinede Trabzonsporluyum diyor..Resmen ağladım şok oldum dondum kaldı...sırayla önce duvardan posterlerini indirdim ardından isminin yazılı olduğu formamı anneme verdim saklamasını söyledim bakamıyordum çünkü gözümde deyim yerindeyse Futbol Tanrısı olarak gördüğüm Kaptan bizden başka bir takımın formasını giyiyor..Yakıştı mı Kaptan istanbul ile olan kavgamızı bilmiyor musun yakıştı mı Kaptan söylediğin sözleri yutman..Senden artık nefret mi ediyorum yoksa halen daha seviyor muyum bilmiyorum..Bildiğim tek şey bir süre ne ismini duymak istiyorum nede fotoğrafını görmek istiyorum..Gerçekten derin bir yıkım oldu bu olay bende..Ne diyelim Trabzonspor varolsun isimler gelir geçer
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana biraz yönetim zoruyla oynatıyor gibi geliyor ama... kesinlikle üst düzey değil, mesela tita dan daha iyi oyuncu değil...
                    Abi bu tür yorumlar yapmamak gerekiyor bence. 2 hafta sonra formunu bulur maç kazandırır ardından methiyeler dizilir.

Yorum

• Gaziantepspor 2 takviye..

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, transferin son gününde Bulgaristan'ın Lıtex Lovech takımında Ivelin Ivanov Popov ile Fransa'nın Toulouse takımında oynayan stoper Dany Nounkeu Tchounkeu ile anlaştı..

Bi biz bişey yapmadık sanırsam

Yorum

• Başka bir bakış açısı, fatihi sürekli pazarlayabilen menejeri son iki senede kaç para kazanmıştır acaba...

Yorum

• Fatihin yaptığı doğru. Kariyeri bitecekti. Kral Onurlu ve Gururlu olarak Trabzonsporluyum dedi ve yönetime de hafiften sitem ederek imza attı.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• http://www.vidivodo.com/315289/ridva...-sansal-buyuka
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatihin yaptığı doğru. Kariyeri bitecekti. Kral Onurlu ve Gururlu olarak Trabzonsporluyum dedi ve yönetime de hafiften sitem ederek imza attı.
                              Bu şuna benziyor:
                              Futbolcuya kızan taraftarın gidip İnönü stadında beşiktaşı destekleyip, ''ben Trabzonsporluyum ama takım beni çok kızdırdı.''demeye benziyor.

Yorum

• Fatih bireysel bir karar vermiştir..insanlar bazen bu tür kararları verdiklerinde,bu kararın sonucunda olacakları hesap edemezler..durum onu gösteriyor..
                                Fatih için öncelik her zaman Trabzonspor olmuştur tabii ki..yaşanan süreci hepimiz biliyoruz..adam gelmek için gururunu ayaklar altına bile aldı,"ben herkesten daha çok Trabzonsporluyum" bile dedi ama buna rağmen kulübe bile yaklaştırılmadı..yalnız bırakıldı bir nevi..Fatih'i bu süreçte,gelmese bile,yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarı oldu..taraftar kimin umrunda ki ama..ne yönetimin ne de Fatih'in umrundaymış taraftar..
                                O nedenle üzülecek,kırılacak bir şey görmüyorum..eden kendine eder..Fatihler de yönetimler de gelip geçici olandır..kalan sadece Trabzonspor kulübüdür ve onun büyük taraftarıdır..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X