Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Necmi Perekli Beşiktaşa giderek efsane oyuncu olma özelliğini kaybetmiş midir ?

Yada şöyle bir soru, gitme şekillerinde bir farklılık göreniniz var mı ?
    "Bu hamlesiyle Fatih Trabzonspor'un sembol oyuncusu olma özelliğini kaybedecek mi bunu ileriki günlerde göreceğiz..." dedim ben...

Yani Beşiktaş'a nasıl davranacağı, neler yapacağı belirleyici olacak...

Şahsen benim içimde bir yara olarak kaldı Beşiktaş'a transfer olması...

Yorum

Bende sana diyorum ki aynı hoca ve Ünal Karaman, Yönetimin,

Sende Camiye gidiyorsun, hatta peşine oyuncuları katıyorsun, yapma bunu alalım seni,

haberini götürdüğünü söylüyorum arkadaşım.
      ben senol güneş söyledikleri haricinde hiç bir seye inanmıyorum arkadasım...adam net söyledi fatih ünal abisine ayıp etmiştir dedi aradım açmadı dedi çok büyük trabzonsporlu ise fatih hiç bu davranışları göstermezdi...senol güneşinfatihi bizzat araması seni bu kulübün transfer konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösterir

Yorum

• 03.10.2010 Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadında görüşelim
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne yapsaydi Ömer ?
          Sen tenezzül edip adami almiyorsun,ihtiyacin mi yok?
          Adam futbolcu,ekmek parasini futboldan kazaniyor.
          Yasli olmadigini,hâlâ iyi bir golcü oldugunu birilerine ispat etmesi gerek....

İrfan abi en azından bjk ya gitmeye bilirdi.

En büyük rakibimizden birisine gitmezdi.

Onun formasını giymezdi.

Yorum

• Fatih bir daha Benden fazla Trabzonsporlu değiller gibi laflar etmesin para her şeyin anahtarı

Yorum

• Yazıklar olsun Yönetim Beşiktaş getirebiliyorsa siz hayli hayli getirirdiniz...

Off çok üzüldüm valla Beşiktaş en büyük sorununu bizim evladımızla çözüyor..

Yorum

• Fatih Tekke'yi suçlayanları anlamıyorum.

En basit düşünceyle şuan takımımızın forvet ihtiyacı olduğu ortada. Fatih madem 750 bin euroya transfer edilebiliyor, bjk adamı almadan biz alsaydık şimdi bu duruma düşmezdik.

O yüzden siz Fatih'i suçlayacağınıza onu almayan yönetimimizi suçlayın. Tekke'ye Trabzonspor teklif yaptı da Fatih mi gelmedi sanıyorsunuz ???

Körü körüne eleştirmeden önce bi düşünün bakalım!
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

• Fatih Tekkeyi Beşiktaş forması altında izlemek!Yazıklar olsun

Yorum

Çağatay biraz açar mısın ?
                    Recep Abi tam ayrıntı bilmediğim için iddialı konuşmuyorum.Sen daha fazla ayrıntı biliyor olabilirsin tabiki.

Ama söylenene göre 1.5 Milyona imza attı, Rubin'de 1. Milyonluk alacağından vazgeçti.Bizde de 700.000 lira alacaktan vazgeçmiş..

Demek ki bu oyuncu maddi anlamda doyuma ulaşmış çok da fazla paraya ihtiyacı yok..Tabi Trabzonspor konusunda daha duyarlı davranmıştır.

O çok konuşulan devre arasında transferini gerçekten istemiştim.Ama ne yazık ki taraftarımız oynayan isimlere haksızlık yaparak konuyu bir kangrene dönüştürdü.Bu olay zamanında kapatılmalıydı bence..

Her neyse sonuç olarak BJK'ye imza attı.Bize gelmediği dönemde bir çok arkadaş burada profesyonel oyuncu vs gibi savunmalar yaptı kendisi için.Gelmedi derken, alınmadığı diyelim ona.. Orada bence %60 yönetim %40 Fatih hatalıdır diyebilirim.

Ama bugün Rubin'den alacağından feragat ederek, 500.000 Euro düşük maaş alacak bir şekilde BJK'ye imza atıyor.

Açıkçası işin görünen yüzü çok da hoşuma gitmedi..Görünmeyen yüzü hakkında pek bilgim olmadığını da söyleyebilrim..

Yaptığı açıklama da bence kötüydü..En büyük Trabzonsporluyum ya da hepsinden büyük Trabzonsporluyum gibi bir şeydi..O zaman sevmediği yönetime rağmen, maddi olarak tatmin olmamasına rağmen gelmeyi düşünebilirdi..6 ay için 2 milyon avro bence de fazlaydı gelmesini istesem de .. Rubin aldı ve yaptığı hatadan erken dönerek 750 Bine sattı.Onlar için bir hataydı bence, bize katkı sağlayabilirdi tabi.Ama kulübüne o kadar bağlı olduğunu iddia eden bir isimden her şeye rağmen 6 ay bekleyip serbest olarak kulübe katılmasını beklerdim..İşte o zaman herkes için samimiyet testinden geçmiş olurdu.Kendisine denecek tek kelime olmazdı..Ama bence durum şuan böyle değil benim gözümde.Kendi menfaatini ön planda tuttu..Kendisini bunun için kesinlikle suçlamıyorum.. Ama hem profesyonel davranıp hem de öteki taraftan her şeyi yaptım gibisinden demeçler vermesi olmuyor bence.6 ay beklemediği için her şeyi yapmamıştır diyorum..

Ama küfür eden, ağır laflar eden renktaşlar da bence böyle yapmamalı..Yüzüne söyleyemeyeceğiniz lafları burdan etmemelisiniz.
                    En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 02.09.2010, 13:29.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspor'un istediği Beşiktaşlı Erhan ve Uğur Antalya'ya imza attı.

Bordo Mavili ekibin daha öncede istediği Beşiktaş’ın sağ kenar savunucusu Erhan Güven ile Beşiktaş'ın sözleşmesini fesh ettiği orta saha oyuncusu Uğur İnceman'ı elinden kaçırdı

Trabzonspor yönetimi bugün mesai bitiminde sona erecek olan transfer döneminde daha önce teklif yaptığı Beşiktaş’lı Erhan Güven bu sabah Antalyaspor ile sözleşme imzalarken Uğur'da Antalyaspor'a imza attı.Trabzon son dakika girişimi yaptığı iki futbolcudanda bir sonuç alamadı.
                      haber61.net

Iste bizim yöneticilerimizin takimin prestijini yükselttigi hamleler...

Yorum

• İlk olarak Ömer1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avni akerde gol atarsa nasıl karşılanacak acaba? merak ediyorum

azcık fatihi tanıdıysak bize karşı her iki maçta da forma giymemek için her türlü bahaneyi bulur bence...bakın görün göreceğiz birlikte iki beceke maçımızdada OYNAMAYACAK FATİH...OLAY BU KADAR BASİT
                        t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En azından Avni Aker'de Trabzon gol atamayınca, kaçırınca Fatih Tekke sloganları yükselmeyecek artık. Fatih'in durumunu görünce buradaki ilahlaştıranlar da daha sağlıklı görürler herşeyi belki.
                          Şöyle söyleyeyim, artık bu ihtimal daha fazla gibime geliyor. Mesela karga forması altında Fatih bize Avni Aker'de gol atarsa Fatih Tekke sloganları atılacağına eminim.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            başka söze gerek varmı???Birileri iyi görsün......
                            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Fatih sana da büyük yazıklar olsun. Hiç kusura bakma. Yönetim almadı ama sen de gitme be.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Simdi yonetim fatih'i arasa, bjk ile anlastigin sartlarda bize gelirmisin? diye sorsa eminim kosa kosa gelir..ama etik yonetimimiz tupcuye yamuk yapmaz..
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Çalışıyor...
                                X