Eğer kesinleşmiş durum varsa iki taraf içinde hayırlı olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
fatıh tekke koca bı yalan oldugunu en son transfer gorusmelerınde yonetıme 3 senelık ımza atmak ıcın sart kostugunda nasıl bı zıhnıyette olduugnu gostermıstı bızlere ama yınede bazıları bunu anlyamamıstı sımdı o eksık kalan kısmıda dolduruyor heralde hala fatıh tekke dıye bı tezahurat duymayız avnı aker de...oda cok ıyı bılıyordukı 3 senelık ımza attıgında kuluptekı en yuksek ucretı alacaktı ve tam bır ağa gıbı takımda ıstedıgı gıbı takılacak forması garantı olacaktı cunku bızler onu gercekten cok sevıyoduk oda bu sevgıye guvendıgı ıcın ılla 3 sene ımzalıyım paşalar gıbı takılıyım dıye dusunuyodu...
eger bjk forması gıyersen sana tesekkur edıyorum fatıh tekke bıze forma askı dıye bı sey olmadıgını gosterdıgın ıcın....
Yorum
-
sanırım transfer netleşti aldı bjk fatihi...çok üzüldüm çok isterdim formamızı giyerken görmeyi ama olmadı yolu açık olsun...
imza attıktan sonra hayırlı olsun demekten ve takımımızın formasını terleten futbolculara en iyisi ve kaptan gözüyle bakmaktan başka bişey olmamalı artık...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuana kadar yazılmamış ben yazayım bari.
En büyük Beşiktaş..!
kardeş ne yapıyorsun sen ya inşallah kinaye yapıyorsun , yoksa adam ts taraftarlığını bırakmış bir oyuncu için takımını satma sakın ....bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
.....
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildiBu sene beleşe denecek paraya almadıklarında ne yaptın ?
Kimin ipini çektin ?
Çektin de biz mi görmedik ?
Boş konuşmayın, Türk milletiyiz çok atıyor tutuyor, ama çabuk unutuyoruz.
Acilen HH den yada Sadri Bey'den açıklama bekliyorum.
Atılacak çok bok var, başlayın küreklemeye !!!
Her fırsatta yönetimi Fatih Tekke yüzünden kötüledim.
Ama bu son nokta. Fatih kendi kendini yaktı.
Ben artık Fatih Tekke nin samimiyetine de inanmıyorum. Trabzonsporluluğunada.
Benim için Sadri Şener de Hayrettin Hacısalihoğlu da daha fazla TRABZONSPORLU
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada Fatih düşmaları türedi yolları açık olsun...............
Ümit bence yazılarını biraz daha sakin yaz. Burda kimseyi suçlayamazsın. Sen yönetimi suçlayıp Fatih'i savunursun bir başkasıda Fatih'i suçlar. Herkes aynı görüşte olacak değilya...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması bende ona karşı bi nefret oluşturmamıştır ama; ona olan sevgimi, saygımı yok etmiştir, odamdaki posterlerini yok etmiştir. Artık Tomas Jun neyse Fatih Tekke'de onun gibi Trabzonspor forması giymiş bir forvettir.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin kötü tarafı fatih tekke, bjk forması altında golleri sıralamaya başladığında bizim forvet hattı gol kaçırma yarışına devam ederse o zaman bu yönetimin işi iyice zora girecek.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması bende ona karşı bi nefret oluşturmamıştır ama; ona olan sevgimi, saygımı yok etmiştir, odamdaki posterlerini yok etmiştir. Artık Tomas Jun neyse Fatih Tekke'de onun gibi Trabzonspor forması giymiş bir forvettir.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişin kötü tarafı fatih tekke, bjk forması altında golleri sıralamaya başladığında bizim forvet hattı gol kaçırma yarışına devam ederse o zaman bu yönetimin işi iyice zora girecek. peki fatih tekke bu sezon kaç gol atar? yedek kulübesinde otursa bile rahat 20'nin üzerinde golü var.
jaja forvet arkası,burak'ı saymıyorum, umut zaten tartışılır...
Yorum
Yorum