Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teofilo'yu kazansak ,Glowacki düzelecektir heralde. Jaja gelince daha adapte olacak + Bi sol açık bide Colman ve Selçuk'a alternatif bi isim bulursak

(Serkan'a da alternatif bulunabilir)

Yorum

• Ben Teofilo'yu istiyorum Başka transfer olmasa da olur

Belki bi de olursa Jovanovic ya da sola bi adam...

Yorum

• Engin maçın ikinci yarısında Colman'dan daha iyi oynayabileceğini gösterdi orta merkezde.

Ama yine sol kanat oyuncumuz yoktu.

Sol açık-forvet transferini merakla bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Engin maçın ikinci yarısında Colman'dan daha iyi oynayabileceğini gösterdi orta merkezde.

Ama yine sol kanat oyuncumuz yoktu.

Sol açık-forvet transferini merakla bekliyorum...
          Colman'dan daha mı iyi orta merkezde??

Yapmayın Allah aşkına Colman orta merkezde Açık ara ligin en iyi oyuncusu...

Engin çok sevdiğim bir futbolcu imzamda da ismi var Ama Colman'la orta merkezde kıyaslamak sadece komik...

Engin kaç tane top kapmış?
          Ne kadar koşmuş?
          Kaç tane Defansın arkasına top atmış??

Önce bunları karşılaştır,Engin doğru düzgün pres bile yapamıyor..

Yorum

• Bugün yine eksikliklerimiz gün gibi ortadaydi..eger Karabük kendi kalesine atmasaydi, bir 90 dk. daha oynasaka yine gol atamazdik. Futbolcularin yüzünde bu cok acik ve secik görülüyordu!

Bukharov gibi bir Santrafor bulmaliyiz, parasi neyse ne...ve Ortasaha.

Yedek kulübesinde Engin´i, Colman´i, Yattara´si, Umut´u olan takim Sampiyon olur!!!

Sampiyon takim Sampiyonlar ligine direk girebiliyor mu bilmiyorum ama o lige herseye ragmen yine girer, kasamiza 25 milyon € girer...

Eeeeeeeee daha ne bekliysen....
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Riise yıllık 1.6 Milyon maaş alıyomuş Vergileri düşünce 800.000 Euro kalıyor....

Maaş olarak Riise ikna edilebilir Ama Şehir ve Lig olarak ikna olur mu bilemem...
              Riise'yi senin arkadaşlar var komşu Rize'de deyip belki ikna ederiz =)

De bence gerek yok =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• 2 forvet
                1 sol açık
                1 ön libero top yapmayı bilen.Annan yada Giles yapi yapo
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Riise'yi senin arkadaşlar var komşu Rize'de deyip belki ikna ederiz =)

De bence gerek yok =)
                  Evet Cale böyle devam ederse en gereksiz transfer sol bek olur

Yorum

• En kisa zamanda transfer edilecek futbolcular takima katilmali.Sadri Sener ipleri eline al transferleri yap.Kongre zaten senin.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'dan daha mı iyi orta merkezde??

Yapmayın Allah aşkına Colman orta merkezde Açık ara ligin en iyi oyuncusu...

Engin çok sevdiğim bir futbolcu imzamda da ismi var Ama Colman'la orta merkezde kıyaslamak sadece komik...

Engin kaç tane top kapmış?
                      Ne kadar koşmuş?
                      Kaç tane Defansın arkasına top atmış??

Önce bunları karşılaştır,Engin doğru düzgün pres bile yapamıyor..
                      Maçın ikinci yarısını tekrar izle...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçın ikinci yarısını tekrar izle...
                        Bana izlediğim yeter

Engin zaten çok kopuk bir oyuncu Engin'i ortadaki 2'liden biri yapmak katliamdır...
                        Ama orta 3'lü olursa çok faydalı olur..

Yorum

• Ankaragücü'nden işimize yarayan topçu bulabiliriz eğer boşta kalacaklarsa.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ben hala emenike de ısrar ediyorum, adam potansiyel tehlike emenike yi ikna etmek kolay, senelik 600 bin € civarı paraya karabük ten koşa koşa trabzon a gelir bu adam, karabük e 3.5-4m € + gabric(kiralık) sezer gibi bir teklif yapılabilir... ilk devre müthiş para kaldırdık, başkan mutludur heralde bugünde girdi kasaya 750 bin TL + hasılat eee, bide şampiyon olunca girecek parayı düşün sadri baba, yap bi güzellik getir en kral golcüyü şu takıma.. umut + emenike yeterlidir şampiyonluk için.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ankaragucunden Raynoh+Sapara-forvete de is yapan bir adam sart.Mesela forvet acigimiz ligin 7.haftasindan beri var.Trabzonspor yonetimi bu sure icinde yan gelip yattiysa isimiz cok zor.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaragucunden Raynoh+Sapara-forvete de is yapan bir adam sart.Mesela forvet acigimiz ligin 7.haftasindan beri var.Trabzonspor yonetimi bu sure icinde yan gelip yattiysa isimiz cok zor.
                                Teofilo var tam bizlik Forvet
                                Pas da yapar,Duvar da olur,Gol de atar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X