simdiye kadar yaptigi transferlerin cogundan bunu cikiariyorum teofilo ve jaja bunlar takip edilen oyuncular miydi ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şahin Aygüneş
Daha önce de tanıtılmıştı buralarda.
19 yaşında, aslen Sürmeneli, Almanya'da yetişmiş.
FB karşısında bu akşam gayet iyiydi, güzel de bir gol attı.Direkt almalıyız."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Yaptığı işi namusu bilip,işine dört elle sarılacak karakterde futbolcu bulsunlar artık,önce karakter.Kuzey Avrupa ve Rusya patentli oyuncular bize en çok yarayan kesim olarak tescilli iken, G.Amerika gibi sonradan görme şımarıkların takıma bir faydasının olmadığını hala anlayamadı yöneticilerimiz.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdiye kadar yaptigi transferlerin cogundan bunu cikiariyorum teofilo ve jaja bunlar takip edilen oyuncular miydi ??
Takip etmekten anlaşılan , eğer başkan ve yönetim kurulunun bizzat günlük tuttuğu oyuncular ise , dünyada bü türden bir bilemedin iki kulüp ancak bulunabilir .
Yorum
-
İspanya liginde Atletico Madrid'i tutarım ben. Sezon başından beri elimden geldiğince her maça bakmaya çalışıyorum. Çoğunu izledim. Sol beklerinde Filipe var. Son dönemlerde izlediğim en iyi sol bek diyebilirim. Hızı, tekniği ve hızlı karar vermesiyle her takımda iş yapar türden bir oyuncu -bana göre- şimdilik.
Böyle adamları görünce üzülüyorum. Bize de böyle isimler lazım. Senelerce dalga geçtiğim İbrahim Üzülmez bile şu yaşında hem savunma hem hücum yapabiliyor. Ama ne Cale ne Ferhat ne hikmetse değil ikisini bir arada yapmak, birini bile yarım yamalak yapıyorlar.
Umarım devre arasında maliyeti düşük, yeteneği Cale ve Ferhat'ın biraz üzerinde bir sol bek alınır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAra transferde birini alacağımız konusunda ciddi kaygılarım var..
Hiç sanmıyorum..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbette öyleydi .
Takip etmekten anlaşılan , eğer başkan ve yönetim kurulunun bizzat günlük tuttuğu oyuncular ise , dünyada bü türden bir bilemedin iki kulüp ancak bulunabilir .
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri maçında bana göre gayet iyi oynayan geri dörtlüsü Hasan Ali'yi, Furkan Özçal'ı, Serdar Kesimal'ı ve Gürcü defansı sürekli takip eden; haklarında doyurucu bilgiye sahip olan birisi var mı?
Sadece dünkü maça bakarak, Hasan Ali'nin Cale yerine aradığımız adam olabileceğini düşündüm. Furkan'da aradığımız sağbek olabilir mi? Bir de Kayseri maçlarını sürekli takip edenler için tekrar soruyorum Serdar Kesimal ile Giray arasında bir karşılaştırma yapabilir misiniz?
hasan ali ve furkan'ı çok abartmayalım arkadaşlar daha çok gençler ama ikisinde de ışık var furkan'ı bilmem ama hasan ali ilerde çok iyi olabilir. ama yattara olsaydı ilk yarı hasan ali çok kötü gözükebilirdi. burak bile çok zorladı onu. hasan alinin hücum yönü çok iyi dikkatli izlerseniz defansı sıfır ve geliştirmesi lazım..cale benim yıllar sonra sol bekte abdullahtan sonra en beğendiğim oyuncu sol bek adı üstünde önce savunacak. ama siz adamın önüne alan engin yattara burak gibi geri gelmeyen adamları koyarsanız ve arkada kontaralarda sezgisi zayıf egemen bombası varsa o da hücuma gitmez. ben olsam ben de gitmem. benim görevim önce savunma yapmak. cale bir ara kornerlerde ileri gidyordu ve gol de atmıştı tabii ki gabriç varken. bunlara iyi bakmak lazım serkan gücü var yapıyor ama calenin de ondan farklı özellikleri var. ikisi arasında farkları göz ardı etmeyelim. cale önünde serkan ve gabriç oynadığı zaman hücuma katkıda bulunmuştur. bu maçları çıkarıp izleyin isterseniz. bize iyi bir sağ bek iyi bir sol açık ve iyi bir ön libero (yaya toure) gibi uçarız. bir de alan yattara jaja yerine santana,sapara cernat lı ve arkalarında selçuk colmanlı bir orta saha bizi bu ligde açık ara şampiyon da oluruz.
serdal kesimal giraydan çok çok iyi bir stoper. bizde olsa glowacki ile süper ikili olur.
Yorum
-
Sung Yong Ki iddiası!
28 Eylül 2010 / 17:59
İskoçya'nın Herald Scotland gazetesi Celtic'in geçen sezon transfer ettiği Sung Yong Ki'den memnun olmadığını yazdı
İskoçya'nın Herald Scotland gazetesi Celtic'in geçen sezon 2 milyon sterline transfer ettiği Sung Yong Ki'den memnun olmadığını yazdı. Teknik direktör Neil Lennon'un bu sezon fazla şans vermediği ve 6 maçın sadece 3'ünde yedekten gelerek takıma giren Ki'nin, devre arasında takımdan ayrılmasının muhtemel olduğunu yazdı. Gazete, Ki'nin en önemli talibinin FC Seul'den eski hocası Şenol Güneş olduğunu, Güneş'in göreve ilk geldiğinde de Ki'yi istediğini fakat bu transfer, Ki Celtic'e yeni geldiği için sonlandırılamadığını yazdı."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
Yorum