Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağ kanata Young Boys'tan David Degen.
    bencede süper bi kanat oyuncusu
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Sağ kanata Young Boys'tan David Degen.
      Umut'un yerine de sol forvet Marco Devic..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut'un yerine de sol forvet Marco Devic..
        Sol forvet değil de komple kanat oyuncusu lazım beklerimizin hücuma katkı yapmadığını da hesaba katarsak.
        Bordomavi.net

Yorum

Sol forvet değil de komple kanat oyuncusu lazım beklerimizin hücuma katkı yapmadığını da hesaba katarsak.
          Ozan çok iyi ama çok para isterler..

Yorum

• Sol bek icin Ivan de Souza, Antepten. Sol acik, Ibrahim Akin, Engin Baytar. Sag bek, Degen. Sag acik, Serkan. 10 numara, Jaja.
            "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Hala makuku diyenler var, adamın söylediklerini ne çabuk yuttunuz?
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Emenikeyi dikkatle izlememiz lazım.

Devre arasında Karabük yoklamakta fayda var .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emenikeyi dikkatle izlememiz lazım.

Devre arasında Karabük yoklamakta fayda var .
                  Katılıyorum.. Çok güçlü bir forvet. Ayrıca çok da hızlı. Daha 23 yaşında. Düşünülebilecek bir futbolcu..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    umut un sol açık oynadığı takımdan, gabric in kiralık olarak a.gücüne gönderilmesi olayını en iyi ifade edecek şık, aşağıdakilerden hangisidir ?

A) skandal

B) trajedi

C) komedi

D) korku-gerilim

E) macera-aksiyon

F) bilimkurgu

G) hepsi

???
                    C
                    ama senol hocanin özuru icin sunu söyleyim baska turlu torpilli engin-burak-umut nasil sans bulacak, kimse kizmasin senol hoca burada buyük yanlis yapti, yeri geldimi ts icin elestirmeyi de bilecegiz. Zaten oda manisa macindan sonra kendisini elestirdi, kesin olarak umutdan vaz gecmek lazim, ali oynamali, ki oda heb adam gibi oynamiyor.

Yorum

• Makukulayi almamak o kadar da yanlis degildi nede olsa teo var ikiside yabanci, ayni anda zaten sif 6 tanesi oynayabiliyor. Yanlis da zaten bence burada. Yattara halida türk statusunde degil, bu bir fiyasko, sol kanatda gabric gibi bir adam yollandi, engin gibi ancak iyi bir alternatif olacak birisinden medet umuyoruz. Alanzinho-yattara-jaja iyi oyuncular olabilir ama onlarla bir arada ancak bir kac mac yenersin sampiyonlu alamasin, onlar buyük takimlara karsi oynar (FB 3-2) cunku bu mac onlari acar, ufak takimlara karsi tembel tembel motivasyonsuz oynar (3-1) Manisa. Umut icin ben artik birsey demiyorum onu allaha havale ediyorum, bu adami benim burada asistan antrönurume izletdim (ben burada antrönurum 5 ligde) bana dedi ki bu 2 takim oyuncusumu bizde bile oynayamaz. Adamda hersey eksik, ve artik farkindasaniz hem ts yi he senol hocayi sabotaj ediyor, kusmuyor artik eskisi gibi. Fatih tekke konusunu yine acmiyacam ama kisa ve net bu takima lazimdi. Kadro iyi mi bilmem ama alternatif yok, disarda ilk 11 dekileri korkutacak adam yok. Ilk 11 de bence en zayif halka sol bek, cale derhal gönderilmeli yeri saglam doldurmali. Sag bek olarak türk statusunde ilk 11 zorlayacak bir adam var, cunku o zaman sanki 3 transfer birden yapmis gibi olacagiz. Serkan o zaman hem sagbek-sag acik-ortasahada oynayabilir. o zaman sen gör rekabeti. cunku bence bu takimda su an tek banko onur-egemen-serkan-colman-selcuk-teo! kaldi geriye 5 bos yer. ama bosuna bu saatde yaziyorum kusura bakmayin ama ts den bir cacik olmaz böyle gelmis böyle gider aralikda kaos gelir yine.

Yorum

• Devre arası Emenike için girişimde bulunmalı, Sezon sonuna kalırsa alamayız.

Yorum

• Kongreden dolayi iyi bir oyuncu alir yönetim.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• ibrahim akın'ın da takıma kazandırılması şart. sol tarafta inanılmaz eksiğimiz var. karabük emenike'yi vermez. keşke verseler. hatta umut bulut+para verelim emenikeyi bize versinler.

Yorum

• Antep'li Popov'un üstünde durulması gerek gibi geliyor bana. Şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Gerçi Bjk 8 milyonu hazırlamıştır şimdiden.

Yorum

• Yok Gökhan abi ben şahsen hiç beğenmedim yani bencil oynuyor hemde fazlasıyla.Galatasaray maçında Gaziantepspor'un yenilmesinde ki etkenlerden en önemlisiydi Popov'un bencilliği.

Yorum

Çalışıyor...
                                X