İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanata Young Boys'tan David Degen.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un yerine de sol forvet Marco Devic..Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol forvet değil de komple kanat oyuncusu lazım beklerimizin hücuma katkı yapmadığını da hesaba katarsak.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenikeyi dikkatle izlememiz lazım.
Devre arasında Karabük yoklamakta fayda var .
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut un sol açık oynadığı takımdan, gabric in kiralık olarak a.gücüne gönderilmesi olayını en iyi ifade edecek şık, aşağıdakilerden hangisidir ?
A) skandal
B) trajedi
C) komedi
D) korku-gerilim
E) macera-aksiyon
F) bilimkurgu
G) hepsi
???
ama senol hocanin özuru icin sunu söyleyim baska turlu torpilli engin-burak-umut nasil sans bulacak, kimse kizmasin senol hoca burada buyük yanlis yapti, yeri geldimi ts icin elestirmeyi de bilecegiz. Zaten oda manisa macindan sonra kendisini elestirdi, kesin olarak umutdan vaz gecmek lazim, ali oynamali, ki oda heb adam gibi oynamiyor.
Yorum
-
Makukulayi almamak o kadar da yanlis degildi nede olsa teo var ikiside yabanci, ayni anda zaten sif 6 tanesi oynayabiliyor. Yanlis da zaten bence burada. Yattara halida türk statusunde degil, bu bir fiyasko, sol kanatda gabric gibi bir adam yollandi, engin gibi ancak iyi bir alternatif olacak birisinden medet umuyoruz. Alanzinho-yattara-jaja iyi oyuncular olabilir ama onlarla bir arada ancak bir kac mac yenersin sampiyonlu alamasin, onlar buyük takimlara karsi oynar (FB 3-2) cunku bu mac onlari acar, ufak takimlara karsi tembel tembel motivasyonsuz oynar (3-1) Manisa. Umut icin ben artik birsey demiyorum onu allaha havale ediyorum, bu adami benim burada asistan antrönurume izletdim (ben burada antrönurum 5 ligde) bana dedi ki bu 2 takim oyuncusumu bizde bile oynayamaz. Adamda hersey eksik, ve artik farkindasaniz hem ts yi he senol hocayi sabotaj ediyor, kusmuyor artik eskisi gibi. Fatih tekke konusunu yine acmiyacam ama kisa ve net bu takima lazimdi. Kadro iyi mi bilmem ama alternatif yok, disarda ilk 11 dekileri korkutacak adam yok. Ilk 11 de bence en zayif halka sol bek, cale derhal gönderilmeli yeri saglam doldurmali. Sag bek olarak türk statusunde ilk 11 zorlayacak bir adam var, cunku o zaman sanki 3 transfer birden yapmis gibi olacagiz. Serkan o zaman hem sagbek-sag acik-ortasahada oynayabilir. o zaman sen gör rekabeti. cunku bence bu takimda su an tek banko onur-egemen-serkan-colman-selcuk-teo! kaldi geriye 5 bos yer. ama bosuna bu saatde yaziyorum kusura bakmayin ama ts den bir cacik olmaz böyle gelmis böyle gider aralikda kaos gelir yine.
Yorum
Yorum