Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler tamam sakin,biraz sessiz olun yahu,başkanı uyandıracaksınız..Şşşş..
    ççççççççççççççç

Kahvaltıyı nereye ister acaba sorsamıydık?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İstanbul takımları yıldızları parlayan Türk oyuncuları yavaş yavaş transfer ediyor.Bizimde hızlı olmamız lazım
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• ulan mustafa gelir diyodum be çok üzüldüm harbiden takip ettiğim oyuncuydu ah be

Yorum

• Mustafa pektemek hakketen ucuza gitmis..

Fenerbahcenin mutlaka yerli statusunde bi futbolcu bulmasi lazimdi..

Semih gitmez ozaman buyuk ihtimal.. Cocuk bi transfer olamadi gitti
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ya bu transfer dönemi çok acaip millet sırf oyuncu almak için oyuncu alıyor ve verilen paralarda cabası yani 7 maç oynamış pektemek 4 milyon euro orhan şam 4 milyon euro ne oluyor bu paraların kaynağı neresi maliye araştırmalı böyle bişiş olmamaz şu an türkiyede 6 tane futbolcu transferi var maliyet 100 trilyon neredeyse nedir bu paranın kaynağı.

Yorum

• istedigimiz tum futbolculari kapiyor bizans bizim ise yalan transfer haberimiz bile yok

Yorum

• Süper lig takımları adamlarını sattıkça bizim 4. olabilme ihtimalimiz daha da kuvvetleniyor önümüzdeki sezon için.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Omuzlar dik, kafalar yukari! Takimimizla gurur duyuyoruz. Cok yakinda buyuk surprizler geliyor!

- Tuncay Bekiroğlu -
                  (Twitter)
                  Bende bunu diyecektim bir yönetici online olsunda neşemiz yerine gelse.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• artık SEMİHi almayız... Başka doğru dürüt adam kalmadııııı yönetiiiiiiiiiiiiimmmmmm aloooooo sesimizz geliyormuuuuuuu
                    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biri yazmış ki umut fransaya gitti 3.5 milyona ntv spor alt yazısında geçmiş
                      Öyle bir yabancı kaynaklı haber vardı buraya yazılan
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetimin ne yaptığı anlaşıldı.Meğer gazetelere verecek ilan metnini hazırlıyorlarmış?
                        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• orhan şamda fenerde....vay beee....biz uyuyoruz...bjk gs fb topladı bütün oyuncular...bizde dağıttık...oh ne güzel...kriz geciriyoruz bir haftadır kriz...

Yorum

• cenk e para verilmez diyenler ne düşünüyo çok merak ediyorum...neymiş 6 ay önce 500bin euroymuş.arkadaş kim tanıyodu onu o zaman.geldi nasıl bir adam olduğüunu gördük.sizin mantığınızla hiç adam almayalım.hep ucuz adamlar alıp parlamasını bekliyelim.saçma salak işler

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Omuzlar dik, kafalar yukari! Takimimizla gurur duyuyoruz. Cok yakinda buyuk surprizler geliyor!

- Tuncay Bekiroğlu -
                              (Twitter)
                              Vay uyumayan bir yöneticimiz varmış.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Hadi bize espri yap başkan..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X