Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerli forvet turgay
    yerli orta alan alper veya m.ceylan
    yerli sol açık ozan veya olcan

vah tüh deyecek bişi olmayabilir
    tabi bu isimleri mantıklı paralara alırlarsa,
    ve 3 bacıların aldıklarının 5 katı fazla verim verir benim yazdıklarım,
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• orhan şam ve 3,5....çok fazla
      poetricus

Yorum

• Fırtına saldırısı!
        Egemen’in ardından Selçuk İnan’ın da gidişiyle sarsılan Trabzonspor yönetimi teselliyi transferde arıyor
        27/05/11 09:14

HTSPOR
        Forvete takviye planlayan Trabzonspor’da Ajax’tan El Hamdaoui, İsviçreli Frei ve Norveçli Anthony Ujah’ın ardından şimdi de Paulo Henrique’yi gündemine aldı.

Bonservisi Brezilya kulübü Desportivo’da bulunan ve Belçika’nın Westerlo kulübünde forma giyen 22 yaşındaki yıldız için çalışmalara başlandı.Sambacı, bu sezon ligde 24 maçta görev yaparken, 9 gol attı, 7 de asist yaptı. Trabzon, İstanbul BŞB’den İbrahim Akın için de Beşiktaş ile yarışa girdi. Yönetim, başkan Göksel Gümüşdağ ile bu transfer için pazarlığa oturmaya hazırlanıyor.

ORTA SAHAYA ADRIAN
        Karadeniz ekibi ayrıca Sevilla’dan Zokora’nın pahalı olması, Getafe’den Boateng’in de Ukrayna’dan astronomik bir teklif alması nedeniyle rotayı eski göz ağrısı Adrian’a çevirdi.

Polonya Ligi’nde Varşova’da forma giyen hücuma dönük orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski için kulübüne teklifte bulunuldu. Varşova’nın kaptanı olan 25 yaşındaki Adrian bu sezon 24 maçta 7 gol attı, 1 asist yaptı.

Ne fırtınaymış yahu patlayamadık gitti
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• adamlar sabah sabah çalışıyo moral kalmadı bizimkilerde tatilde.

Yorum

• Türk malı haa...Türk malı yee...baba bana para ver...baba der nee...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcan, Sezer Öztürk ,Alper, Yiğit incedemir, Cenk, Serdal Kesimal ve Holmen kaldı.
              Ama bizimkiler gider Erman 'ı alır Sivas'tan
              Olcanı alamayız.
              Sezer fenerde.
              Alper'i bırakmazlar.
              Yiğit belki.
              Cenk ve Serdar hayal.
              Holmen en uygunu şuan için
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ya Mustafa için tepkiyi bir nebze olsun anlarım da (eğer yabancı forvet alırsak o da yedek kalır),Orhan için tepki vermek anlamsız..Ekstra bir özelliği olmayan stoperden bozma bir sağbek oyuncusu..Hakan Aslantaş da El Yasa da Orhan'dan kötü futbolcular değiller...Orhan'ın gitmesi Gökhan Gönül'ün gitmesi demek..Sevindim ben bu transfere..

Yorum

• orhan şam mustafa pektemek 7,5 milyon euro hayırlı işler cavcav....
                  1967' den beri olduğu gibi
                  SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Orhan Yedek Oturur ..bir futbolcu hiç mi kendini düşünmez bile bile yedek kulübesine giitti..

Ben Orhanın yerinde olsam Galatasaray giderdim.....
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Adam bırakmadı şerefsizler !
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• muhtemelen İbrahim Akında Beşiktaşa Gidicek

Yorum

• pektemek beşiktaşta orhan şam fenerde sen uyu sadri uyu
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcan, Sezer Öztürk ,Alper, Yiğit incedemir, Cenk, Serdal Kesimal ve Holmen kaldı.
                            Ama bizimkiler gider Erman 'ı alır Sivas'tan
                            Sezer Öztürk'ün Fb'ye gideceği iddiaları var
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu anda bir tek onlar kaldılar başkada kimse kalmadı GB takımından bize yarayacak futbolcu olarak bence
                              oktay hiç sırıtmadan oynar selçuk'un yerinde ama yabancı hayranlığı varya bizde...
                              poetricus

Yorum

• selçuğa kızıyoruz sözünün eri değil diye

bu yönetim demedimi % 70 anlaştığımız isimler var diye

pis karaktersiz adamlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X