Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    300-500 bin birşeyler verip Muhammet Demir'i devre arasında almak lazım aslında.. Zira sezon sonuna kadar tamamen uyum sağlamış olur.
    Sene sonunda sözleşmesi bitiyor
    Bencede uyum sorununu erkenden atlatmış olur
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Devre arasında Muhammet ve Ivan'ı kesinlikle kadromuza katmalıyız.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• kerem şeras'ı bir tek ben farkettim sanırım , ceyhun'un yapamadığı barış'ın yapamayacağı işi rahatlıkla yapar...ayrıca yabancı hakkını top tutabilen ve mümkünse adam eksiltebilen bir oyuncu için kullanırsak daha yararlı olur gibi geliyor...velez'deki martinez 1 numaram..
        poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kerem şeras'ı bir tek ben farkettim sanırım , ceyhun'un yapamadığı barış'ın yapamayacağı işi rahatlıkla yapar...ayrıca yabancı hakkını top tutabilen ve mümkünse adam eksiltebilen bir oyuncu için kullanırsak daha yararlı olur gibi geliyor...velez'deki martinez 1 numaram..
          Kerem Seras mı ? Bence çok gereksiz, Sezer'e şans verelim daha iyi.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kerem şeras'ı bir tek ben farkettim sanırım , ceyhun'un yapamadığı barış'ın yapamayacağı işi rahatlıkla yapar...ayrıca yabancı hakkını top tutabilen ve mümkünse adam eksiltebilen bir oyuncu için kullanırsak daha yararlı olur gibi geliyor...velez'deki martinez 1 numaram..
            keremi bende beyeniyorum alternatif olarak düşünülmeli

Yorum

• kerem çok iyi oyuncu bana göre antalya trabzon maçında sahanın en iyisiydi.

Yorum

• Bende Kerem Şeras'ı şahsen beğenenlerdenim
                Kaliteli bir futbolcu hırslı istekli
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• uğur nerede eskisi gibi haber yokmu onda lakaı( matriks) aranıyor gören duyan varsa lütfen

Yorum

• umut gidecekse forvete bir yerli adam sart. Insallah gitmez cünkü bizim icin cok iyi bir yedek

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uğur nerede eskisi gibi haber yokmu onda lakaı( matriks) aranıyor gören duyan varsa lütfen
                      Uğur Abi askerde..

Yorum

• Devre arası için Malik Fathi-CAle takası süper olur...
                        Ayrıca Boghossian ya da Traore tam bizlik.

Bunlar geldikten sonra gelecek adına Muhammed, Yekta,Şahin Aygüneş gibi gençleri takıma kazandırmak gerekir.

Yorum

• cale gençler maçındaki oyunuyla burdaki arkdaşlara gereken cevabı vermiştir diyordum ama hala konuşan var. bu takımda en beğendiğim oyuncu cale. ve o gidince bu solbek maceramızı merak ediyorum. mustafa keçeli yi çabuk unuttunuz sanırım

Yorum

• Mustafa Yücedağ gs'nin Mainz'da oynayan sol bek için teklif yapmak istediğini ama 5,5 milyon €'luk bonservis ortaya koyulduğunu, bunun üzerine transferinden vazgeçildiğini söyledi. Bu galiba Malik Fathi olmalı
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cale gençler maçındaki oyunuyla burdaki arkdaşlara gereken cevabı vermiştir diyordum ama hala konuşan var. bu takımda en beğendiğim oyuncu cale. ve o gidince bu solbek maceramızı merak ediyorum. mustafa keçeli yi çabuk unuttunuz sanırım
                              Ters kademe konusunda her zaman başarılı olmuştur Cale ama oyunun diğer bölümlerinde sınıfta kalıyor..Gereken cevabı vermiştir Gençlerbirliğ maçında ve göstermiştir ki devre arasında mutlaka iyi bir solbek takıma kazandırılmalı..Antepten Ivan De Souza tam bizlik...
                              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Cale kalmali ama yedek olarak... =) Ferhat kiralanmali ve o Bölgeye Hasan Ali Kaldirim ve Ivan De Souza dahil edilmeli diye düsünüyorum... Muhammet Demir ve onun Takim Arkadasi Eren Albayrak alinmali... zaten Sol Kanat Problemini genc yetenekli Eren cözecektir diye düsünüyorum... enginde var tmm iste... gereken oyuncular belli... Ivan/Hasan Ali, Muhammet ve Eren... Yekta da harika olur ama aciliyeti yok... o mevkide baris ile ceyhun var... =)
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X