Ben Trabzonluluğumdan feragat ediyorum. Bu kadar çok şerefsizin hemşerim olduğunu bilmiyordum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Programı seyretmiyorum...Sıkıntı varsa İbrahim başkan tekrar bağlansın...Vay be ben de bunu yazdım ya....Faruk Özak sana yazıklar olsun...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületr saati ile 23.40'tan itibaren izleyeceğim, şuan bekliyorum. bi yandan kanalturk bi yandan tv8 olunca sesler karışıyor.Orada bir haber gidiyorlar maç sonuyla alakalı sonra konuşmalar oluyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonluluğumdan feragat ediyorum. Bu kadar çok şerefsizin hemşerim olduğunu bilmiyordum...Özkan SÜMER
Yorum
-
Bir futbolcu rakip takımın hocasını neden arar ki? Bunu sorsa sadece yeter...Neden arar?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Saatçi nereli ? Aman diyin
Yorum
Yorum