Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Trabzonluluğumdan feragat ediyorum. Bu kadar çok şerefsizin hemşerim olduğunu bilmiyordum...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ben boyle salakca bi program izlemedim yaaaaa..

Alin lan sampiyonlugunuzda sizin olsun..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hacıosmanoğlu Yine Bağlansa Şu Kanaltürke Şu Ercana Haddini Bildirse İbrahim Abi İbrahim Abi Diyodu

Yorum

• Emre, Annenin Bahçekapılı sülelasinden olmasından dolayı utanıyorum...
          Önce konuşmayı ögren terbiyesiz insan.
          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Programı seyretmiyorum...Sıkıntı varsa İbrahim başkan tekrar bağlansın...Vay be ben de bunu yazdım ya....Faruk Özak sana yazıklar olsun...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ercan Saatçi bildiğin mal anasını satayım.

Trabzonspor maçında Hasagiç falan oynamadı, bir Fenerli çıkıp da konuşmadı diyor.

Sanki Fenerbahçe maçında oynamıştı Hasagiç gerizekalı.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tr saati ile 23.40'tan itibaren izleyeceğim, şuan bekliyorum. bi yandan kanalturk bi yandan tv8 olunca sesler karışıyor.
                Saat doğru tamam Orada bir haber gidiyorlar maç sonuyla alakalı sonra konuşmalar oluyor.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Ercan Saatçi nereli ? Aman diyin

Yorum

• midem bulandı arkadaş yaa, nasıl bir lig bu.
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Trabzonluluğumdan feragat ediyorum. Bu kadar çok şerefsizin hemşerim olduğunu bilmiyordum...
                      Sen rahat ol kardeş; onlar çoktan feragat etmişler bile.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• ercan saatçi ne utanmaz adam
                        twitter @hopeMit

Yorum

• Herkez Teker Teker Trabzonlu Çıkmaya Başladı Noluyo

Yorum

• Bir futbolcu rakip takımın hocasını neden arar ki? Bunu sorsa sadece yeter...Neden arar?
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ercan Saatçi nereli ? Aman diyin
                              Maalesef ki Bayburtlu...

Yorum

• valla bu koç grubu kadar şerefsizi yok her yerde elleri var deliller varsa bile bunu ortadan kaldırtabilirler
                                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

Çalışıyor...
                                X