şenol altunsoy st pauli 61 bekir aydın ceyhun öncü livera 61 arkadaşlar sizde beni unutmayın sözüm söz şampiyon olursak 5 forma benden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
edit.....ayni post iki kere olduEn son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 20:53.[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşekerlerde benden
ayrıca Ceyhun sıralamaya girememiş olmak çok üzdü beni amorti atkı filanbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Trabzonspor Multi Page
# Real Madrit'e transfer olan Türk futbolcu Nuri Şahin'e başarılar dileriz ..
kesinleştimi transfer
Yorum
-
- Eğer Şampiyon olursak takımın en ateşli taraftarı yani benden herkese pilipis marka televizyonTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçikelotaları ayarla bence =)
ayrıca Ceyhun sıralamaya girememiş olmak çok üzdü beni amorti atkı filanhersey trabzonspor icin
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol altunsoy st pauli 61 bekir aydın ceyhun öncü livera 61 arkadaşlar sizde beni unutmayın sözüm söz şampiyon olursak 5 forma benden
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş bende diyorum ya Şampiyon olamayız.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunus emre selin facebooktaki adresini yolayabilirisiniz?
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum