Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol altunsoy st pauli 61 bekir aydın ceyhun öncü livera 61 arkadaşlar sizde beni unutmayın sözüm söz şampiyon olursak 5 forma benden

Yorum

• edit.....ayni post iki kere oldu
      En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 20:53.
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şekerlerde benden
        çikelotaları ayarla bence =)

ayrıca Ceyhun sıralamaya girememiş olmak çok üzdü beni amorti atkı filan
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Trabzonspor Multi Page
          ‎# Real Madrit'e transfer olan Türk futbolcu Nuri Şahin'e başarılar dileriz ..

kesinleştimi transfer

Yorum

• bi anlık survivor taner dalgınlığında gitti formalar pek yazık oldu
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• - Eğer Şampiyon olursak takımın en ateşli taraftarı yani benden herkese pilipis marka televizyon
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Siz formaları alın şimdiden hazırda bulunsun, Kesin şampiyonuz

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çikelotaları ayarla bence =)

ayrıca Ceyhun sıralamaya girememiş olmak çok üzdü beni amorti atkı filan
                  abi yasin benden büyük..maglum aganin eli tutulmaz =) senden sonra 10 yazara forma alman lazim hersey trabzonspor icin
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şenol altunsoy st pauli 61 bekir aydın ceyhun öncü livera 61 arkadaşlar sizde beni unutmayın sözüm söz şampiyon olursak 5 forma benden
                    Kardeş bende diyorum ya Şampiyon olamayız.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeş bende diyorum ya Şampiyon olamayız.
                      öle deme üstad formaları almazsam benden adisi yokdur şu dünyada yeterki şampiyon olalım bitsin bu özlem inan es es macından sonra hüngür hüngür ağladım

Yorum

• Seedorf bu takımı sınıf atlatır.40 yaşında bile olsa alırım.Sırf yerli oyuncular profosyonel oyuncu nasıl olduğunu görsün diye alırım
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• yunus emre selin facebooktaki adresini yolayabilirisiniz?
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yunus emre selin facebooktaki adresini yolayabilirisiniz?
                            Engin Öztürk Facebook'ta. Engin Öztürk ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sagol renkdas
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Kardeş imza süper.

Yorum

Çalışıyor...
                                X