İlk olarak cellchook tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde okumuştum 5 Milyon € fiyat biçmişti Lille.
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoufrann'ı bize yedirmezler.
tff şampiyon olan kulübe ne kadar para veriyordu?
Yorum
-
Nerdeye her bölgeden ilgilendiğimiz adamlar var takımdan baya kişi gidecek demektir o zaman..
Gitmesi gerekenler
1. Yattara
2. Ferhat
3. Cale
4. Tayfun
5. Alanzinho
6. M. Çakır
7. Sezer
8. Umut
9. Umut
10. Umut
11. Umut
12. Umut
13.Umut
14.Umut
15.Umut
16.Umut
17.Umut
18.Umut
19.Umut
20.Umut
21.Umut
22.Umut
23.Umut
24.Umut
25.Umut
26.Umut
27.Umut
28.Umut
29.Umut
30.Umut
31.Umut
32.Umut
33.Umut
34.Umut
35.Umut
36.Umut
37.Umut
38.Umut
39.Umut
40.UmutI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Almanya -17 milli takımında çok yetenekli futbolcular var. İnşallah birileri izliyordur bu maçları.
Yorum
-
Arkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.
Arkadas Arapcadan Hollandacaya cevirdi. Bende Hollandacadan Türkceye''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.
Arkadas Arapcadan Hollandacaya cevirdi. Bende Hollandacadan Türkceye
aslında istesek alırız el hamdiyi ama daha öncede söyledim renkli balon bunlar, şampiyon olursak belki ama şampiyon olamazsak bu tip oyuncuları getiremeyiz trabzon a. hee belki müslüman ülke felan etkiler yine getirebiliriz el hamdiyi belli olmaz orası ama dediğim gibi zor bir ihtimal. şampiyon olmalıyız, şampiyooonn..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.
Arkadas Arapcadan Hollandacaya cevirdi. Bende Hollandacadan Türkceye
Yorum
-
Arkadaşlar yıllar yılı başkanların, yöneticilerin tabiri yerindeyse acz arzeden demeçlerini gerçek sanmayın. Trabzonspor'un kapasitesi, potansiyeli, gücü anlatılandan çok daha yüksek. İstediğimiz çoğu futbolcuyu getirme kudretindeyiz buna inanıyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadas Arapcadan Hollandacaya cevirdi. Bende Hollandacadan TürkceyeBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman Kicker dergisin'de Eljero Elia'nin Hamburg'dan ayrilacagi yaziyor.
.İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam bizim sol kanati inletir
Yorum
Yorum