Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    chris malonga-johan cabaye-yoan goufrann fransada cevher çok ama bonservisleri için biz daha bakkal sayılırız.
    Goufrann'ı bize yedirmezler.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçenlerde okumuştum 5 Milyon € fiyat biçmişti Lille.
      o halde çok iyi ama colmanın durumu ne olur selçukun durumu ne olur ona göre bu tip oyunculara bakmak lazım.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Goufrann'ı bize yedirmezler.
        insan iyi oyuncu gördüğünde tanıdığında hevesleniyor ama cüzdanımız kabarık değil.
        tff şampiyon olan kulübe ne kadar para veriyordu?

Yorum

• Nerdeye her bölgeden ilgilendiğimiz adamlar var takımdan baya kişi gidecek demektir o zaman..

Gitmesi gerekenler

1. Yattara
          2. Ferhat
          3. Cale
          4. Tayfun
          5. Alanzinho
          6. M. Çakır
          7. Sezer
          8. Umut
          9. Umut
          10. Umut
          11. Umut
          12. Umut
          13.Umut
          14.Umut
          15.Umut
          16.Umut
          17.Umut
          18.Umut
          19.Umut
          20.Umut
          21.Umut
          22.Umut
          23.Umut
          24.Umut
          25.Umut
          26.Umut
          27.Umut
          28.Umut
          29.Umut
          30.Umut
          31.Umut
          32.Umut
          33.Umut
          34.Umut
          35.Umut
          36.Umut
          37.Umut
          38.Umut
          39.Umut
          40.Umut
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Lille pek açgözlü bir takım değil anlaşılan. Gervinho bile sadece 7-8 milyon euro gibi bi paraya transfer olacak bence.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Almanya -17 milli takımında çok yetenekli futbolcular var. İnşallah birileri izliyordur bu maçları.
              takimin yarisi zaten türk
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Allah göstermesin şampiyonluğun kaçması durumunda inşallah yapılacak transferlerin kalitesi düşmez.
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• bir adam yazacağım ama bize gelirmi ki yani türkiyeyi düşünürmü bilmem...

premier lig'de düşerlerse oyuncularına kolaylık sağlayacakmış west ham selçuk giderse veya gitmezsede orta saha için iyi bir oyuncu olan scott parker olabilir mi bize gelirmi ki ?

Yorum

• Arkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.
                    Arkadas Arapcadan Hollandacaya cevirdi. Bende Hollandacadan Türkceye
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.

aslında istesek alırız el hamdiyi ama daha öncede söyledim renkli balon bunlar, şampiyon olursak belki ama şampiyon olamazsak bu tip oyuncuları getiremeyiz trabzon a. hee belki müslüman ülke felan etkiler yine getirebiliriz el hamdiyi belli olmaz orası ama dediğim gibi zor bir ihtimal. şampiyon olmalıyız, şampiyooonn...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Arkadaslar. Demin arkadastan duydum, El Hamdaoui deminki Ajax antrenmana bile cikmamis. Röportaj vermis Fas basinina: ''Ben aslinda sakin birisiyim, ama Ajaxta sorunlarim var, adaletsizlige karsiyim. Herkese saygim var. Teknik direktor bana saygi duyarsa bende ona saygi duyarim (Van Gaal gibi)''. Ondan sonra gol sevincini sormuslar. ''Yuce Allahim ve dinim cok önemli benim icin''. Mac esnasinda top ayagina geldiginde yuhalaniyor, onu sormuslar: ''Ben etkilenmiyorum, duymuyorum bile''.
                        ee onu bunu bırak geliyomu Trabzona?

Yorum

• Arkadaşlar yıllar yılı başkanların, yöneticilerin tabiri yerindeyse acz arzeden demeçlerini gerçek sanmayın. Trabzonspor'un kapasitesi, potansiyeli, gücü anlatılandan çok daha yüksek. İstediğimiz çoğu futbolcuyu getirme kudretindeyiz buna inanıyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yani rota Trabzon mu?
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Bu tarz haberler benim kanaatimce taraftarın gazını almaktan başka bir şey değildir.Zorlu bir haftada puan kaybettiğimiz es es maçından sonra servis edilmiş haberler dikkat edin.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alman Kicker dergisin'de Eljero Elia'nin Hamburg'dan ayrilacagi yaziyor.

.
                                İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adam bizim sol kanati inletir
                                İmkansız bir transfer bizim için ama Elia'yı mucize olur da alırsak 10 kişi burada adresini, numarasını bütün bilgilerini yazsın, her birine yeni sezon formalarından göndereceğim Elia şerefine.

Yorum

Yükleniyor...
                                X