Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi bir orta saha demek emana demek yada kalström demek...
    poetricus

Yorum

• '' Hoca 7 maçlık güzel oyun ve güzel sonuç'' dedi...
      Umarım iyi bir orta saha oyuncusu alınır...Brozeklerde sağlam şaşırdım,başka birilerini alacaklar sanmıştım çokta emindim halbuki : )Hayırlısı olsun yeni sene hepimiz için...

Yorum

• milan başkanı = 8.5 milyon £ veren RONALDINHO 'u alır

alanzınho+jaja+yattara+sezer+zafer+tayfun
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• tamam iste bizim artan para var 8 milyon €

futbolcuda verip alriz ronaldinhohu

saka maka fener alirsa sasirmam

Yorum

• Uzun zamandır bu kadar erken transfer yaptığımız kamp dönemine yetişen bir yabancı transferi hatırlamıyorum..Hemde devre arasında.İdari anlamda da doğru işler yapılıyor..
            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
            N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamam iste bizim artan para var 8 milyon €

futbolcuda verip alriz ronaldinhohu

saka maka fener alirsa sasirmam
              bu adamı alan formadan parasını cıkarır
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ronaldinho şimdi satılmazsa sezon sonu pek tabi düşünülebilir.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Annan'ı aldığımız vakit uzun vadede ufak çaplı bir sıkıntımız olur; 2012 Afrika Kupası...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Hamit Altıntop mevcut sistemimizde biçilmiş kaftan . Trabzonspor'un Ronaldinho'su .

Yorum

• Hoca yerli-yabancı gelen oyuncular da, giden oyuncular da olabilir dedi.

Yabancı bir orta saha alıp, Alan'ı satacağımızı düşünüyorum. Böyle düşününce de aklıma takas olayı olduğu için Annan geliyor.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hamit Altıntop mevcut sistemimizde biçilmiş kaftan . Trabzonspor'un Ronaldinho'su .
                        Halil ile beraber alalim.
                        Ikizlerimiz cogalsin.

Yorum

• Trabzonspor için bu transfer dönemi orta sahaya Selçuk - Colman alternatifini

saglayacak bir oyuncu alarak ( Hatta Colmanı da kesecek de olabilir )

kapatmak fevkalede yararlı olacaktır .

Sezon sonu için şimdiden konuşmak çok anlamsız olur ama benim isteğim

kesinlikle Semih ve bedelsiz olarak Doga yı almak olur

Yorum

• Yabancı kontenjanı dolu, Alanzinho'yu gözden çıkarmanın anlamı yok.

Yerli transferlere bakmak lazım. Fatih alınsa iyi olurdu.

Bir de Yekta....

Yorum

• Yabancı kontenjanı nasıl dolu 6+2+2'yi doldurduk mu ?

Yorum

• Yekta konusunda takas hariç eger 1 milyon Eurodan fazla para verilirse çok yazık olacagını düşüncesindeyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X