Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• polonyalı olması önemli ve olumlu bir durum. isim transfer edip verim alamamak var. bunu geçmişte çok gördük.hayırlı olsun. transfermarkt.de nin verilerine görede wisla'nın en iyi 3-4 oyuncusundan ikisi.

iş disiplini ve uyum konusunda doğu avrupa ve balkanlar en ideal transfer bölgeleridir.

izlediğim beğendiğim lech poznan oyuncuları var.

yattaranın yerine :

juveye iki maçta 4 gol atan rudnevs

ofansif orta saha stilic
    Semir Stilic ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Bosnien-Herzegowina ➤ Offensives Mittelfeld ➤ zuletzt bei FK Zeljeznicar Sarajevo ➤ * 08.10.1987 in Sarajevo, Jugoslawien (SFR)
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öcelikle uslubuna dikkat et adamlar gelmedi diye asacakmıyız adamları ? ceza verilir verilmez buna ben karışamam yönetim ve hocanın işi ama bence futbolcuya ceza vermek parasını kesmek ona motivasyon değil moral bozukluğu olarak geri döner deminde söyledim futbol bilgisi sıfır olan insanlar futbolu ve futbolcuları şirket gibi yönetmeye çalışırlar ama aslolan şu ki futbol duygularla oynanır.
      Üslubu zorlayan sensin Yunus. Daha fazla da karşılıklı konuşacak değilim. Sen Şenol hoca oyuncuları sıkboğaz ediyor dedin. Bir kaç emsal gösterdim sana. Bu konuda futbolcularımız hatalıdır dedim. Sen bakış açımı tartışamaya açıp, ezikler gibi baktığımı söyledin. Haliyle cevabını aldın.

Başından beri farklı bir şey söylemiyorum. Bizim oyuncularımıza gayet insani davranılıyor. Ancak belli kurallar olmak zorunda. Yoksa diğer oyuncuların hakkını çalmış oluruz, gayet duygusal olarak İzin verildi, süresi bitti. Gelmediler, ceza alacaklar, oynamaya devam edecekler.

Bu adamların ceza alacaklarını bilmediklerini mi söylüyorsun? Bu kadar mı duygusallar yani Antremana çıkma, ceza ye, moralim bozuldu de. Yok öyle bir gezegen.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• resmen hayal kırıklığına uğradım ya hadi forvet olan neyse de sol beke sanki riiseyi aldık sol bek olana hiç gerek yoktu harbiden umutun yedeği olur ancak
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• hayırlı ugurlu olsun gelmiş polaklar. .
          En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 20:24.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            öcelikle uslubuna dikkat et adamlar gelmedi diye asacakmıyız adamları ? ceza verilir verilmez buna ben karışamam yönetim ve hocanın işi ama bence futbolcuya ceza vermek parasını kesmek ona motivasyon değil moral bozukluğu olarak geri döner deminde söyledim futbol bilgisi sıfır olan insanlar futbolu ve futbolcuları şirket gibi yönetmeye çalışırlar ama aslolan şu ki futbol duygularla oynanır.
            kesinlikle katılmıyorum futbol duygularla oynanmaz akıl ve disipşlin işidir moral zaten aldığın paradır bana versinle o paraları bak o sahada toz bırakırmıyım bn
            İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
            bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üslubu zorlayan sensin Yunus. Daha fazla da karşılıklı konuşacak değilim. Sen Şenol hoca oyuncuları sıkboğaz ediyor dedin. Bir kaç emsal gösterdim sana. Bu konuda futbolcularımız hatalıdır dedim. Sen bakış açımı tartışamaya açıp, ezikler gibi baktığımı söyledin. Haliyle cevabını aldın.

Başından beri farklı bir şey söylemiyorum. Bizim oyuncularımıza gayet insani davranılıyor. Ancak belli kurallar olmak zorunda. Yoksa diğer oyuncuların hakkını çalmış oluruz, gayet duygusal olarak İzin verildi, süresi bitti. Gelmediler, ceza alacaklar, oynamaya devam edecekler.

Bu adamların ceza alacaklarını bilmediklerini mi söylüyorsun? Bu kadar mı duygusallar yani Antremana çıkma, ceza ye, moralim bozuldu de. Yok öyle bir gezegen.
              ceza alıcaklarını bilmiyorlar dediğim bir cümel çıkar yazdıklarımdan ? ben her gün noter tespiti zımbırtısına takıldım mesela futbolcuları mental olarak rencide etmektir bu bana göre ha ceza alırlar almazlar bu benim işim değil ben sadece onların penceresinden bakmak mpati kurmak istedim sadece ben olsam dedim zaten ilk başladığım yazıda.
              En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 20:20.

Yorum

• Profesyonelliği talep eden yabancı oyunculardır... Sonuçta hangi yabancı oyuncunun renk aşkı vardır ki?? Bana sorarsan hiç birinde yoktur. herkesin kendine göre bir hedefi vardır. Bu hedef doğrultusunda Trabzondadır ve burada yapması gerekeni yapar. Yani futbol oynar. Bunu yapmak için de bazı şartlar talep ederi. Sen de o taleplerini karşılayıp belli kurallara uymasını istersin... Renk aşkı bu arz talep içinde yok denecek kadar etkilidir bence...
                Sana bir soru o zaman.. Yabancılar içinde en hırslı ve forma için oynayan kim? Bence Colman.. Peki Colman gelecek yıl İspanya'dan transfer teklifi gelirse ben bordo mavi renklere aşığım mı diyecek??

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kesinlikle katılmıyorum futbol duygularla oynanmaz akıl ve disipşlin işidir moral zaten aldığın paradır bana versinle o paraları bak o sahada toz bırakırmıyım bn
                  bursasporun 3. sınıf futbolcuları da akıl ve disiplinde şampiyon oldular zaten ben parayla moral bulmam bana iyi davranılsın sıkıntı olmaz bizim futbolcuların bu kadar aç gözlü olduklarını düşünmenize de şaşırdım doğrusu.

Yorum

• 42 puan hatrına 2-3 gün daha fazla tatil verilebilirdi bence.hakediyorlar tatili fazlasıyla.42 puan dile kolay.brezilyalıların toplamda güney amerikalıların gurbet zorluklarını biliyoruz . zor adapte oluyorlar genelde.daha rahatlar.haliyle biraz daha hoşgörüyle yaklaşılabilir.
                    TEKKEBALL

Yorum

• hani glasgow dan bi oyuncuyla anlasmistik veye cok üst düzey brezilyali golcü gelcekti
                      öyle isimler yazildi ve cizildiki yaptigimiz transferlerden memmnun olmadim
                      ama senol hoca istediyse dogrudur ve insallah uyum saglarlar
                      allah korusun bu takim sampiyon olamas sa suc kötü transferlerdendir, cünkü nokta transfer diyemeyiz fakat glowackide de böyle düsünmüstün ve beni olumlu yaniltdi
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İşte bu noktada devreye yine teknik direktör giriyor. Bu işi takımın havasını bozmadan, gelen oyuncuları makul seviyede cezalandırarak, onlara takımda herkesin eşit olduğunu hissettirerek bu iş halledilmeli. Bunu da yapacak olan şenol hoca. Bu konularda gerekli adımları atacaktır. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama bu futbolcular işi abarttı. Şimdi takımın ayın 29 unda kampa girmesi uygun görülmüş. Oyuncuların fiziksel olarak ligin 2. yarısına hazırlanmaları için bir program çıkartılmış ona göre oyuncular çağırılmış. Ee hani oyuncular. Para alırken gecikmesini istemezler ama, azıcık iyi oynayınca ücretlerine zam isterler. Oyuncular kesinlikle haksız. Bunlar da son olsun güney amerikadan bundan sonra oyuncu filan alınmasın.

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Profesyonelliği talep eden yabancı oyunculardır... Sonuçta hangi yabancı oyuncunun renk aşkı vardır ki?? Bana sorarsan hiç birinde yoktur. herkesin kendine göre bir hedefi vardır. Bu hedef doğrultusunda Trabzondadır ve burada yapması gerekeni yapar. Yani futbol oynar. Bunu yapmak için de bazı şartlar talep ederi. Sen de o taleplerini karşılayıp belli kurallara uymasını istersin... Renk aşkı bu arz talep içinde yok denecek kadar etkilidir bence...
                          Sana bir soru o zaman.. Yabancılar içinde en hırslı ve forma için oynayan kim? Bence Colman.. Peki Colman gelecek yıl İspanya'dan transfer teklifi gelirse ben bordo mavi renklere aşığım mı diyecek??
                          gene olayı başka taraflara çekiyorsun fatih tekkenin hedefleri yokmuydu onun kadar formaya aşık futbolcumuz varmıydı kulüpten kaçarak mı ayrıldı bu kulüp para kazandı hedeflerinden biri gerçekleşti aşık olduğu renklerle gönül birliğiyle ayrıldı mesela ama senin dediğin tuncayın boro'ya bedelsiz gidişi gibi.

Yorum

• Evet çok doğru bir çözüm yolu ve Şenol hoca da bunu aşabilecek birikimde bir teknik direktördür bence de sorun olmaz. ama güney amerikalısı olmayan bir takımı da seyretmek zevkli olmazdı be kardeş.... düşünsene jaja colman alanzinho yok... pek tatsız olurdu be

Yorum

Mustafa sana katılıyorum. Sonuçta profesyonelsin ve patron sana ne derse onu yapmak zorundasın. düşünsene istanbulda büyük ve ciddi bir şirkette çalışıyorsun ve trabsona tatile gittin patronunda sana yılbaşından 2 gün önce dön dedi dönmeyecek misin???
                              Aaa olur mu onlar da insan. Zaten asgari maaş alıyor bizim topçular ya, bırakalım da tatillerini doya doya yapsınlar. Teo da gitti ya adam haklı tatil yapması lazım dimi. Canı sıkılan gitsin tatilini yapsın istediği zaman da dönsün burası dingonun ahırı mı be.

Adam sana 29'unda burda olcaksın diyor ve yerlilerden daha evvel izin veriyorsa o kişiye, para kazandığın kuruma saygı göstermen gerek ve zamanında gelmen gerek.

Yorum

Evet çok doğru bir çözüm yolu ve Şenol hoca da bunu aşabilecek birikimde bir teknik direktördür bence de sorun olmaz. ama güney amerikalısı olmayan bir takımı da seyretmek zevkli olmazdı be kardeş.... düşünsene jaja colman alanzinho yok... pek tatsız olurdu be
                                arjantinliler daha sağlam disiplinli oluyorlar genelde.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X