Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yıllık maaşının 5 te 1'ini kesebiliyor diye biliyorum ben.

O zaman bu kampa geç gelenlere bir zahmet bunu uygulasınlar.Bu ne böyle ya adamlar istediği gibi gelip gidiyorlar.Versinler şunlara en ağır cezaları.Arkadaşları kampta bunlar gezip eğleniyor.Sonra iki haftada form tutmaya çalışırlar.Nasıl profesyonellik bu.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bunlar başka bir açıklaması olamaz bunun.
    Dallas Mavericks
    .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• bu arada alanzinho norveçteki kız arkadaşından ayrıldı yeni arkadaşı belçika da! hani takas için bu durumu göz önüne alın

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben Kahlenbergi ön Libero diye biliyorum
        Selcuk ve Colman nasil tam manasiyla bizim bildigimiz Önlibero degilse Kahlenberg´te iste öyle! Ama Wolfsburg´ta öyle oynuyor. Düsün, buna ragmen Grafite, Dzeko, Diego hic geriye yardim etmeyen adamlarin arkasini süpürüyor
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• John Utaka Konya ile nasil anlasir anlayamiyorum
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi papy kiralancakmış die okudum önceki sayfalarda,tek bilgim o
            yıllık maaş+bir miktar bonservisi kurtarabiliriz böylelikle.ikizlerden sonra bir yabancı daha alırsak ki bu, alanın oynadığı yer olan ön ortasaha-forvet arkası olursa o zaman en zayıf halkadan vazgeçmeliyiz...

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman bu kampa geç gelenlere bir zahmet bunu uygulasınlar.Bu ne böyle ya adamlar istediği gibi gelip gidiyorlar.Versinler şunlara en ağır cezaları.Arkadaşları kampta bunlar gezip eğleniyor.Sonra iki haftada form tutmaya çalışırlar.Nasıl profesyonellik bu.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bunlar başka bir açıklaması olamaz bunun.
              Yönetim Jaja'nın disiplin sorunlarını almadan öncede eminim ki biliyordu. Metalist'te de sürekli böyleymiş. En son bu yüzden teknik direktör satılmasını istemiş. Bizde bir şekilde idare etmeliyiz Jaja'yı. Küçük bir ceza veririz olur biter. Ona çok ihtiyacımız var şampiyonluk yolunda.

Yorum

• bundan sonra transfer yapacaksan polanya isveç danimarka almanya avusturya hatta norveç ve finlandiya kemik gibi herifler var kahlenberg de bence fayda sağlar
                Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• jaja sene sonu zirvede bitirmemizi sağlasında,sonra fenere satalım bi kazık daha atmış oluruz
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kahlenbergin, oyun zekası,top tekniği,pas kabiliyeti,tebrübesi çok iyi. Öyle dendiği gibi ağırda değil.

Ancak defansif olarak, ne Selçuk eder, ne Colman , Ne de Ernst.
                    Öyle top kapan, basan, marke eden bir oyuncu değil, bildiğim kadarı ile.
                    Aslında bize defansif yönü kuvvetli bir orta saha daha iyi olmazmı colmanı daha ilerde efektif oynatmak adına.
                    Geçen sene daha ileride oynayan bir colman vardı ve bunun faydasının asist ve gol olarak gördük .
                    Defansif bir orta saha oyuncusu alınrsa colman ve selçuğun hücumda daha çok faydalı olacağı kanaatindeyim.
                    Böyle bir oyuncuyla daha çok barcaya benzeriz.

jaja-pavel-burak
                    colman-selçuk
                    transfer
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Arkadaslar öncelikle tüm Trabzonspor taraftarinin ve Trabzonspor Camiasinin yeni yilini kutlar, saglik huzur ve Trabzonsporumuza sampiyonluklar diliyorum. Senol Hocanin iyi niyetinden dolayi bildiginiz gibi en son Gaziantep Belediye kupa Macina, oynamayan Futbolculara sans vererek kadro derinligi ve olmayan zenginligimizi görmüs olduk. Ikinci Lig takimina karsi en azindan sürekli oynamayan ve sans bekleyen oyunculardan daha cok seyler beklemek hakkimizdi ancak hepsi beklentilerle kalmistir. Bana göre bu mac yine bize en cok eksiklik hissettigimiz neyin oldugunu bize acikca ortaya koymus oldu. Defalarca orta sahada top kaptigimizda ve birkac oyuncuyla cogalarak ani cikis yaptigimizda malesef.......maleseffff diyorum final pasi yapacak oyuncularimizdan birini rakip kaleciyle basit bir derinleme pasiyla karsi karsiya birakacak oyuncumuzun olmadigini gördük ve bu tür pozisyonlarda final paslar hep hatali pas olarak rakibe kaptirdik. Halbuki Barcelona maclarini izleyenler bu tür paslarin ne denli etkili oldugunu görebiliyordur. Bizede Mutlaka bu tür paslari etkili ve isabetli sekilde adresse teslim sekilde atabilecek yetenekli bir orta saha oyuncusuna ihtiyacimiz var. Bu tür toplari gole cevirebilecek golcüyü Brozekle buldugumuzu umut ediyorum ama birde o paslari atacak futbolcuyu alabilsek. Saygilar selamlar Arslan
                      ARSLAN_P_61

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında bize defansif yönü kuvvetli bir orta saha daha iyi olmazmı colmanı daha ilerde efektif oynatmak adına.
                        Geçen sene daha ileride oynayan bir colman vardı ve bunun faydasının asist ve gol olarak gördük .
                        Defansif bir orta saha oyuncusu alınrsa colman ve selçuğun hücumda daha çok faydalı olacağı kanaatindeyim.
                        Böyle bir oyuncuyla daha çok barcaya benzeriz.

jaja-pavel-burak
                        colman-selçuk
                        transfer
                        imzami atiyorum abi
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim Jaja'nın disiplin sorunlarını almadan öncede eminim ki biliyordu. Metalist'te de sürekli böyleymiş. En son bu yüzden teknik direktör satılmasını istemiş. Bizde bir şekilde idare etmeliyiz Jaja'yı. Küçük bir ceza veririz olur biter. Ona çok ihtiyacımız var şampiyonluk yolunda.
                          Hadi Jaja yapıyor böyle. Daha önce böyle birşey yapmayan Colman ve Alanzinho'ya ne oluyor ? Bence bu tarz şeylere göz yummak diğer oyuncularada kötü örnek oluyor.En ağır cezalar verilmeli.
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• fc-st-pauli,sen almanyada iyi bir oyuncuyla anlaşmışlar,kulübüyle konuşuyolar demiştin, kahlenberg olabilir mi o
                            Entropi İyidir.

Yorum

• oo ilker gelmiş,ilkerim bakıosan sayfaya birşey soracam transferle ilgili
                              Entropi İyidir.

Yorum

• bu pawel umutu kesemez bu ikizlerin bence piotr olanından yararlanacaz arkdaşlar öyle hissediyorum ben

bu arada annan trasferi takım için yeterlidir . danimarkalıya gerek yok ona verecekleri paranın üstüne annan'a vereceğin parayı koy l baba gibi bir ön libero
                                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X