Kahlenberg ismini en cok isteyenlerdenim, hatta buraya ilk yazanlardanim galiba
Takima en az Fabian Ernst kadar katki yapacagi cok acik. Hatta daha yönlü bir oyuncu oldugu icin daha fazlasi!
Sakatligi cok eskide kaldi ve su an hicbir sorunu yok. Wolfsburg ilk onbirinde oynayan oyuncularin degerinin 8 milyon€ basladigini düsünürsek 3 milyon fazla degil!
Bu transfer takimda Alanzinho, Jaja ve Colman gibi oyuncularin kendilerine ceki düzen vermesini saglar
bu konuyu 5 kere yazdım, tatmin edici cevap alamadım. takip ettiğin ya da bildiğin bir oyuncu olsa gerek kahlenberg. bu adamın temposu ve sürati nasıl. tempo ve sürat olarak hangi oyuncuya benzetirsin. örenk colman gib, ya da daha tempolu ve hızlısıi!!
alan-Kahlenberg takası olsa balla börek...biraz da üste veririz.dikkat edersek şenol hoca takımı fizik olarak güçlendiriyor sürekli...hem antremanla hem de transfer tercihleriyle...
alan-Kahlenberg takası olsa balla börek...biraz da üste veririz.dikkat edersek şenol hoca takımı fizik olarak güçlendiriyor sürekli...hem antremanla hem de transfer tercihleriyle...
Ara transferde yabancı gönderileceğine ihtimal vermiyorum ben şahsen
bu konuyu 5 kere yazdım, tatmin edici cevap alamadım. takip ettiğin ya da bildiğin bir oyuncu olsa gerek kahlenberg. bu adamın temposu ve sürati nasıl. tempo ve sürat olarak hangi oyuncuya benzetirsin. örenk colman gib, ya da daha tempolu ve hızlısıi!!
valla ben bilemiyom, diğer araştırmacı sakinler konuya el atar artık...
Kahlenberg in futbolu ernste benziyormu bilen varmı?
Kahlenbergin, oyun zekası,top tekniği,pas kabiliyeti,tebrübesi çok iyi. Öyle dendiği gibi ağırda değil.
Ancak defansif olarak, ne Selçuk eder, ne Colman , Ne de Ernst.
Öyle top kapan, basan, marke eden bir oyuncu değil, bildiğim kadarı ile.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Wolfsburg ne yapsın Alanzinho'yu. Eğer Alanzinho'yu takaslayacaksak bizim için en kârlı yer Norveç olur. Alanzinho'nun kız arkadaşı orada olduğu için kendiside gitmek isteyebilir belki. Tatillerde bile Norveç'e gidiyor diye biliyorum.
bjknin şampiyon olduğu sene,ernstin yaptığı katkıdan bahsediyosan abi,zaten o katkıyı yapsın şampiyonluk şansımız çok daha artar bi aksilik çıkmazsa(ben inanıyorum gelirse tabi )
Burda adama agir deniliyor, sanki her futbolcu cok hizli olmak zorunda
Mesela Glowacki´de cok agir bir oyuncu ama akliyla oynuyor.
Kahlenberg Danimarka Milli takiminda solkanatta oynuyor ama Wolfsburg´ta merkezde (solic, sagic).
En önemlisi isdisiplinli!
O kadar oyuncumuz var ama Selcuk ve Colman´in yerini birebir dolduracak hicbir oyuncumuz yok!
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Hızı tam Colman,Selçuk ayarında . Öyle HÜseyin,Ceyhun gibi değil kesinlikle, için rahat olsun. Hatta Colman veya Selçukdan daha atik bile olabilir.
Ofans özellikleri şahane, ama defansif özellikleri , orta alan için yeterli gelmeyebilir.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum