Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Turgay Atalay
    • 15.03.2010
    • 12449
    • Ankara

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
    Samuel Ballet hemen takıma kazandırılmalı.
    Bizimkiler tenezzül etmez, Başakşehir falan alır

Yorum

• Enes Başkaya60
      • 01.02.2007
      • 20343
      • Memur
      • Kırşehir

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi

Bizimkiler tenezzül etmez, Başakşehir falan alır
      Gözümüzün önünde adam tam bir kanat oyuncusu hem hızlı hem çevik bizim ligde iş yapıyor belli. Başakşehir felan almaz inşallah direk çökerim vallaha yaşı da genç bu çocuğun daha 24 yaşında. Ula Lovik vs uğraşacağınıza bu çocuğu alsaydınız ya Antalya bedava almış çocuğu..
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• samatyaboy
        • 28.02.2012
        • 2601
        • Satış Temsilcisi
        • İstanbul

Pina yerine Murillo olsa, Zubkov her maç skor üretirdi.
        Herif 40 metre sürüp, tavana astı

Yorum

• jpositve
          • 16.04.2022
          • 3807
          • Kuzey Amerika

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
          Samuel Ballet hemen takıma kazandırılmalı.
          zubkov giderse dusunulebilirmis, illa sol kanat mi olması gerek transfer için. Jocelin Ta bu de sağ kanatta diye alınmadı herhalde. 4 milyona Premier lige Sunderlande gitti.
          Antalyaspor’un Fenerbahçe karşısında sergilediği performansla dikkat çeken Samuel Ballet için transfer iddiaları gündeme gelmeye başladı. Sağ kanattaki etkili oyunu ile öne çıkan genç futbolcunun, gelecek sezon Trabzonspor’un transfer listesinde yer alabileceği konuşuluyor.

Yorum

• Antonio
          • 12.07.2012
          • 12281
          • öğretmen
          • Isparta

Arsenalin eski maçlarına bakıyorum kesinlikle eski futbolcular daha yetenekli. Çalım atmayı falan iyi beceriyorlar ya da defanslar kötü. Yeni çağ futbolu daha hızlı olabilir...
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Antonio
            • 12.07.2012
            • 12281
            • öğretmen
            • Isparta

Onana kalacak deniliyor no no no.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Mert Oğuzlu61
              • 04.06.2009
              • 20768
              • İstanbul

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas: “Son gün Oğuz transferi olmadı. Oyuncuyla anlaştık ama kulübü vermedi. Almadığımız iki oyuncu var, isim vermeyeyim. Bugün nerede olduklarını gazeteciler araştırabilir; hiçbiri yok.” (61 saat)

Top görse bomba diye karakola götürecek adam 25 senedir her yönetime girdi hala gram yöneticilik öğrenemedi.

Hedefsiz bjk bile yaptigi transferlerle hedef büyüttü, 1 ay peşinde koşup alamadık dediği oyuncu da yıldız falan değil fb nin yedeginin yedeğinin yedeği Oğuz.

Almadığımız degil alamadığınız diğer 2 isim kim vallahi umrumda değil, birisi Mbappe sandığınız Ahmet Kutucu diğeri de bu seviyede başka bir çöptür.

Bir şeyler zırvalıyorlar ama ne anlatmaya çalıştıkları da belli değil. Alamadık dedikleri adamlar bile çöp. Şu vizyonsuz ezik yönetimle 10 sene de devam etsek müzeye 1 kupa bile sokamazlar.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tahir61
                Tahir61 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Kriz anlarında ortalıkta yoklar garibanı öne atıyorlar çıkıp konuşup havayı korumaları ortalığı sakinleştirmeleri gerek yönetimin işi budur diye konuşur dururum
                herifleri işler kötüyken araki bulasın ama iki galibiyet geldi mi aha böyle her mikrofona koşuyorlar
                yaptıkları açıklamaları görünce de iyi günde kötü günde hiç konuşmasalar daha iyi diyorsun
            • Mert Oğuzlu61
              • 04.06.2009
              • 20768
              • İstanbul

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
              Arsenalin eski maçlarına bakıyorum kesinlikle eski futbolcular daha yetenekli. Çalım atmayı falan iyi beceriyorlar ya da defanslar kötü. Yeni çağ futbolu daha hızlı olabilir...
              Futbol zevkinin son zirvesi 2000'li yıllardaydı. Özellikle son 10 senede futbol dinamikleri çok değişti. Eskiden her takımın belli bir ekolü, belli bir yetenek grubu vardı. Her takımdan özel yeteneklere sahip, heyecan veren 4, 5 isim sayılırdı.

Günümüzdeyse bütün takımlar birbirinin kopyası haline geldi. Teknik yerine fizik gücün ön plana çıktığı, tahtaya yazılı şablonun dışına çıkan oyuncunun azarlandığı (Önü boşken top sürüp atağa çıktı diye Mendy'e söven Avcı örneği) ve görsel zevk yerine 'al vere' dayalı, basit oyunken matematikselleşen şaçma bir şeye dönüştü.

2000 lerde elit 5 ligdeki tum takimlarin kadrosunu ezbere sayıyordum, şu an Madrid kadrosundan 5 isim sayamam. Sahada dribling yapıp adam eksilten oyuncu göremez olduk, şunu biraz yapabilen oyuncular 50 milyondan başlıyor. Oulai işte bu yüzden çok değerli.

Zaman değerli, zevk vermeyen bir şeye eskisi kadar vakit ayırmıyorum. Sahada birbirinin kopyası robotlar izlemek istemiyorum.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• jpositve
                • 16.04.2022
                • 3807
                • Kuzey Amerika

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
                bunun nedeni artık hücum oyuncuların sürekli defansa yardım etmesinin istenmesinden ötürü zamanla hücum yeteneklerinin körelmesi. Eskisi gibi Ronaldinho, Zidane, Ronaldo, Adriano, Kaka, Henry, Totti, Nisterrooy, Henry, Bergkamp, Overmans, Lampard, Gerard, Cruyf, George Best, Carringha, Zico, Socrates, Romario, Bebeto, Cantona, Cannigia, Kempes, Platini, Beckenbauer, Gerd Müller, Maradona, Pele, Roberto Baggio, Batistuta ve daha niceleri gibi yıldızlar çıkmıyor. Futbol 2000 li yılların başlarında en üst seviyeyi gördü ve birden çöktü.

Yorum

• Antonio
                  • 12.07.2012
                  • 12281
                  • öğretmen
                  • Isparta

O değilde biz maliyet diye Marc bartrayi gönderdik adam sakatlanmazdiı hızlıydı gayet de iyi oyun kurardı gittik sakat savice 2.5 yıllık veriyoruz hem de Marc bartra bu adamdan iki kat iyiydi.
                  En son Antonio tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• hızligonzalaz
                    • 03.09.2025
                    • 1675
                    • Serbest
                    • Trabzon

Göztepeli stoper Heliton'un sene sonu sözleşmesi bitiyor. sol ayaklı. 30 yaşında 3 yıl daha oynar. Batagovun satılması durumunda mantıklı olabilir. gençlerbirliğinde Umut İslamoğlu var. o da sol stoper. rizeli boy 1.95 yaşı da genç. sözleşmesi bitiyor. bunlar iyi adamlar. al bulunsun

En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• asilhamsi
                      • 17.06.2007
                      • 17088
                      • muhendis
                      • Düzce

İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi
                      Göztepeli stoper Heliton'un sene sonu sözleşmesi bitiyor. sol ayaklı. 30 yaşında 3 yıl daha oynar. Batagovun satılması durumunda mantıklı olabilir. gençlerbirliğinde Umut İslamoğlu var. o da sol stoper. rizeli boy 1.95 yaşı da genç. sözleşmesi bitiyor. bunlar iyi adamlar. al bulunsun

çok istikrarlı bir adam savic yerine alabilsek tadından yenmez. Göktan kardeşinin de sözleşmesi bitiyor.Göktan ile birlikte bizde devam etsinler.Alt yapı sağlam hemde göktan moral olur.Bizim yerli kadroya kalite katmamız lazım bu arada eğer alt yapıdan adam çıkartmamaya devam edeceksek.

Sezon sonu önce en az 2 kanat oyuncusu almalıyız. Çok az adam satmalıyız.Bana kalırsa batagov ve oulai tutamayız.Onlardan başka adam satmamalıyız.Savic gönderemeyiz diye düşünüyorum. Visca,waka,onana gidecek batagov ve oulai satılırsa 4 kontenjan açılıyor. bu durumda 1 stoper,bir sol kanat,2 merkez ortasaha öncelik olmalı.Zupkov kalacaksa yedek sağ kanat ayrıca yedek sağ bek ve yedek stoper de almalıyız.

dediğim gibi oulai ve batagov tutamayız muhtemelen

---------------------onuralp-------------------------

pina-------chibuke------------transfer--------------mustafa

----------------transfer-----------transfer------------------------

zubkov---------------muci---------------------transfer

-------------------onuachu--------------------------------------

------------------------ahmet-----------------------------

ozan----------transfer------------savic-------------lovic

---------------folcarelli/salih---------bouchari/gökdeniz--------------

göktan-------------------transfer---------------------transfer

------------------agusto/umut---------------------------------------

dediğim gibi oulai,batagov,visca,waka gittiği senaryoda en az 7 transfer ihtiyacı var.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• asilhamsi
                        • 17.06.2007
                        • 17088
                        • muhendis
                        • Düzce

acayip fırsat transferleri var. Benim çok beğendiğim sol kanat vargas,stoperde gelmez ama ozan kabak, fransa 2.ligi severi merkez ortasaha bardeli,pina ya talip varsa sağ bek konoplya,bu sezon istediğimiz hem 10 ham kanat wesley said,stoperde tecrübe abidesi kimpembe.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Antonio
                          Antonio yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Enzo bardelliyi ben de takip ediyorum reis çok iyi adam Fransa ikinci liginin messisi. Çok iyi dikine gidiyor. Kimse fark etmeden almak lazım .
                      • Doğukan Uçan
                        • 11.04.2011
                        • 23668
                        • Güney Amerika

bartra yı niye yolladı bunlar kimse bilmiyor. maliyet falan hikaye. aldığı parayı hak ediyordu.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sefer A.
                          • 27.05.2008
                          • 24773
                          • 61
                          • Fransa

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
                          bartra yı niye yolladı bunlar kimse bilmiyor. maliyet falan hikaye. aldığı parayı hak ediyordu.
                          puahahahahah dalga mi geçiyorsun yaa basladin yine salak sapalak seyler yazmaya
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...