Neden mesajlarda yaptığımız değişiklikler bir türlü kaydolmuyor, bari kendi mesajimizi silebilme özelliği olsa
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
WhatsApp Grubu Üzerinden Trabzonspor Başkanına Operasyon
Trabzonspor’un geleceğe dönük güçlü kadro yapılanması, ezeli rakipleri harekete geçirdiği bilgisine ulaşıldı.
Özellikle Galatasaray cephesinde, Oulai’nin satışına onay vermeyen Trabzonspor yönetimine karşı sosyal medya üzerinden bir algı çalışması başlattı. Sahte hesaplar aracılığıyla kulüp başkanı Ertuğrul Doğan hedef alınırken, organize bir karalama kampanyası yürütüldüğü görüntüler ortaya çıkmaya başladı.
Gelen bilgilere göre tek merkezden yönetilen farklı WhatsApp grupları üzerinden de harekete geçildi. Fenerbahçeli sahte hesap adminlerinin bulunduğu diğer grupta, Paul Onuachu’nun Fenerbahçe’ye transferine izin verilmemesi bahane edilerek Trabzonspor yönetimini yıpratmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı öğrenildi.
Söz konusu organizasyonun yalnızca sosyal medya ile sınırlı kalmadığı, yaklaşık 200 kişilik bir grubun Trabzonspor tribünlerine organize şekilde giriş yaparak stadyum içinde de yönetim karşıtı bir atmosfer oluşturmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.
ADALET BAKANLIĞI DEVREDE
Sahte hesaplar üzerinden operasyon ve algı kampanyalarının son günlerde artması üzerine devlet yetkilileri de harekete geçti ve trol hesapların tespit edilerek erişime kapatılma kararı alındı.
Ayrıca eleştiri sınırlarını aşarak algı operasyonları sonrası hareket içeren paylaşımlar yapanların tespiti ve ağır yaptırımların getirilmesi konusunda çalışmaların hız kazandığı bilgisine ulaşıldı.
Yorum
-
HaberTS, Trabzonspor'un şampiyon başkanına küfredip, menfaat sağladığı mevcut başkanı kollama operasyonlarına girişen akılsız bir oluşum.WhatsApp Grubu Üzerinden Trabzonspor Başkanına Operasyon
Trabzonspor’un geleceğe dönük güçlü kadro yapılanması, ezeli rakipleri harekete geçirdiği bilgisine ulaşıldı.
Özellikle Galatasaray cephesinde, Oulai’nin satışına onay vermeyen Trabzonspor yönetimine karşı sosyal medya üzerinden bir algı çalışması başlattı. Sahte hesaplar aracılığıyla kulüp başkanı Ertuğrul Doğan hedef alınırken, organize bir karalama kampanyası yürütüldüğü görüntüler ortaya çıkmaya başladı.
Gelen bilgilere göre tek merkezden yönetilen farklı WhatsApp grupları üzerinden de harekete geçildi. Fenerbahçeli sahte hesap adminlerinin bulunduğu diğer grupta, Paul Onuachu’nun Fenerbahçe’ye transferine izin verilmemesi bahane edilerek Trabzonspor yönetimini yıpratmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı öğrenildi.
Söz konusu organizasyonun yalnızca sosyal medya ile sınırlı kalmadığı, yaklaşık 200 kişilik bir grubun Trabzonspor tribünlerine organize şekilde giriş yaparak stadyum içinde de yönetim karşıtı bir atmosfer oluşturmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.
ADALET BAKANLIĞI DEVREDE
Sahte hesaplar üzerinden operasyon ve algı kampanyalarının son günlerde artması üzerine devlet yetkilileri de harekete geçti ve trol hesapların tespit edilerek erişime kapatılma kararı alındı.
Ayrıca eleştiri sınırlarını aşarak algı operasyonları sonrası hareket içeren paylaşımlar yapanların tespiti ve ağır yaptırımların getirilmesi konusunda çalışmaların hız kazandığı bilgisine ulaşıldı.
https://www.haberts.com/whatsapp-gru...-operasyon/amp
Geçen gün Ağaoğlu için "Başkanlık öncesinde gemisi yoktu, şimdi filosu var. Ama loca almadı." diye yazabilecek kadar tek IQ sahibi yazarları var. Şerefleri de IQ'larıyla orantılı işte... Yalakalık yaptıkları Doğan, Zorlu'ya ne zaman taşındı? O tek haneleri IQları yeterse ve biraz da şerefleri varsa cevap versinler.
Hür düşünceye, evet; köpekleşmeye, hayır.
jpositve son cümlem size değil, yanlış anlama olmasın. HaberTS'yi kastediyorum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
ben artık bu takımda 20 21 yaşında futbolcu görmek istemiyorum. takımı tamamen 30 yaş üstü topçularla doldursunlar. burası salzburg, dortmund gibi oyuncu yetiştirip rakiplere satan camia değil. birilerinin bu rezilliğe artık dur demesi lazım. ne ligde varız ne avrupa'da varız. sürekli rakiplerin başarılarını görüyoruz. kulübün dna ayarlarıyla oynuyorlar. yok biz oyuncu bulup satacakmışız da sanki bundan 50 sene önce gs fb bjk den çok iyiydik ekonomik olarak. o zamanlar nasıl başarılı oluyorduk. alt yapıdan oyuncu oynatmazsın gidersin roman çöpü draguş gibileri zengin edersin. bildim bileli her sene aynı yalanlarla geçiyor. yok bu sene geçiş senesi, yok efendim bu sene yapılanma senesi. bırakın bu sahtekarlıkları. hayatımız istanbul takımlarının başarılarını görmekle geçiyor. futboldan soğudum artık.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.Yorum
-
Hocam ben de 30 yaş üzeri adam görmek istemiyorum. Genç oyuncu iyidir. Deneyimli adamlar da 26-30 yaş bandında olmalı. 30 üstü bonservisi elinde olur o zaman 1-2 tane bedavaya alırsınben artık bu takımda 20 21 yaşında futbolcu görmek istemiyorum. takımı tamamen 30 yaş üstü topçularla doldursunlar. burası salzburg, dortmund gibi oyuncu yetiştirip rakiplere satan camia değil. birilerinin bu rezilliğe artık dur demesi lazım. ne ligde varız ne avrupa'da varız. sürekli rakiplerin başarılarını görüyoruz. kulübün dna ayarlarıyla oynuyorlar. yok biz oyuncu bulup satacakmışız da sanki bundan 50 sene önce gs fb bjk den çok iyiydik ekonomik olarak. o zamanlar nasıl başarılı oluyorduk. alt yapıdan oyuncu oynatmazsın gidersin roman çöpü draguş gibileri zengin edersin.Yorum
-
Devre arası stopere 6, yedek sol beke 4 veren takım bir tane kanat bile alamadı. YERSEN.
En baştan diyorum, hoca istemedi. Her sene birini seçiyor, bu olmazsa kimseyi almayın diyor. Olunca da bu paraya olmasın diyor.
Bu taktik zorunluluk değil, bilinçli bir tercih.
Kanat rotasyonunun bilerek devre dışı bırakılması, bana hocanın kafasında bazı taktiksel dönüşümler olduğu ama bunu açıklayamadığı, ülkenin üçlüye olan antipatisinden çekindiği için bu yola başvurduğu hissini veriyor.
Onuachu-Felipe ikilisinin formu, Muçi’nin ekstra oyunu ve sol kanatta oynamak istemeyişi takımı ya 4-4-2 ve 4-2-3-1 arasında tercih yapmaya zorluyordu. Hoca bu geçişleri net bir şekilde yapamayınca, ortaya hibrit bir yapı çıktı. Kağıt üstünde Muçi sol kanat gibi duruyor ama sürekli 10 numaraya kayıyor; Pina (bazen terste Arif) savunmayı üçlüyor, Zubkov da tüm kanadı tek başına parsellemek zorunda kalıyordu . Çok maçta bu şekilde 3-4-1-2'ye döndük ve bu Zubkov'dan maalesef çok götürdü. Taraftar Zubkov'un gerideki performansını görmezden gelerek öndeki enerjisizliğinden saldırdı. Çıkıp robot değilim diye açıklama yapmak zorunda kaldı.
Hem Felipe ve Muçi’nin tabelayı değiştirmesi hem de "net" bir sol kanat alınmaması, bence hocayı tamamen bu üçlü savunma kurgusuna itti. Lövik’in gelişiyle beraber, sahada 4-4-2 gibi dizilen ama oyun içinde sürekli 3-4-1-2’ye evrilen bir Trabzonspor izleriz gibi duruyor.
Alanya döneminde de Yusuf Özdemir veya Hadergjonaj’ı kanatlara atıp Balkovec’i stopere çekerek bu tarz denemeleri çok yapmıştı. Buna yabancı değil. Hoca memnun değil gibi gözükerek istediğini yapacak bence.
( ゚д゚)Yorum
-
Devre arası stopere 6, yedek sol beke 4 veren takım bir tane kanat bile alamadı. YERSEN.
En baştan diyorum, hoca istemedi. Her sene birini seçiyor, bu olmazsa kimseyi almayın diyor. Olunca da bu paraya olmasın diyor.
Adam gidip 15 milyonluk adamı istiyor, 15 verip alacakken yok bu çok pahalı almayın diyor. Tıbbi bir mesele.Yorum
-
Sezon sonu batagov gidecekse ahmetcan kaplan çekilmeli yoksa Kinteh zorlanmalı. Kinteh ve Nwaiwu efsane olurManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.Yorum
-
bence baska seyler dönüyor, yönetim/menejer iliskisi falan... Tekke hoca herhalde Lovik'i mutlakâ alin dememistir misal, degil mi ? yoksa durum vahimDevre arası stopere 6, yedek sol beke 4 veren takım bir tane kanat bile alamadı. YERSEN.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Turgay Atalay (12,449 gönderi)
- Onur Erçetin (8,042 gönderi)
- Ertan Artan (3,979 gönderi)
Yorum