Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Para muhabbeti etmem ben taraftarim ama sıkıştılar şuan iki oyuncu bekliyorum 40 milyona bile alir bunlar😅
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu rakamlar şaka mı? Dünya üzerinde Aral, Nakamura, Davi'den başka sol kanat yok mu ben anlamıyorum.

Yorum

• Okay, eski takımlarında sol açıkta da oynadı diye biliyorum
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Dexter M.
          Dexter M. yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          😂 Okay ve Ozan iyi ki var,
          Tüm aksayan bölgeleri bu ikili kapatır.
          Orta saha, stoper, sağ bek, forvet derken bi kanat kalmıştı o da tamam oldu.

• Şaka herhalde kendi aldırdığı Bouchairi ancak oynamaya başladı bu sefer de göndermek istiyormuş
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• CaptanBarbosa
          CaptanBarbosa yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Takmıştır bişeyine. Kefildi ama parasını tahsil etsinler.

• Enaldo61
          Enaldo61 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Parfüm sıkmış idmana gelirken vahh

• Şimdiye kadar açıklanan paraların hiç biri gerçeği yansıtmadı kaplarda. Bununla birlikte transferin son günü saçma bir transfer bekliyorum. Adı geçenler arasında en beğendiğim oyuncu topa basan beyniyle oynayan Nakamura oldu , Lorente hikayesi attılar ortaya zerre inanmadım adam başka seviye al koy şampiyon yapsın süper ligde durduracak bek yok. Bir durdurdun 2-3 akar gider.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

scout dediğin göztepedeki gibi olmazmı
          ben bizim ekibi çözemedim hala
          yani 5lik topçular bulup getiriyoruz ve bunları da scıut diye anlatıyoruz
          hala daha 45lik topçularımız var
          gidenin yerini veya ret yediğimizin yerini dolduramıyoruz
          bizi fena kekliyorlar gibi geliyor bazen
          yani uygun fiyata isimsiz alınan, izledik keşfettik denecek 3 topçu var: pina folcarelli ve batagov
          çok temiz bir scout sistemi değil gibi bizimki menajerlerin kucağında bir sistem hissi veriyor
          ertonun olduğu yerde dürüstlük doğru iş de zor zaten
          Aynen öyle,
          Scut dediğin Göztepeninki gibi olur,
          Bizimkini çok abarttık, tamam futbol piyasasında artık 5-6 milyonlar para değil ama Göztepe nasıl buluyor 800 e 1 milyona, biz 6 milyonu geçtik 10-15-20 milyonlara çıktık, bu Scut falan değil, bu paraları konuşup buna Scut diyorsak biz salağız.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ertuğrul Doğan, Aral için gönderdiğimiz ilgi kağıdında ispirtolu kalemle Aral’ın isminin başına Y, sonuna I koyup YARALI ŞİMŞİR yapmış.

Erto’nun var böyle sululukları.
            Pardonnnn
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benjamin gidiyormuş.
              Benjamin gidyormuş ne demek Benjaim zaten Salı Akşamı maçtan sonra gitti bile, o açıklamalardan sonra birde hem klüp tarafaından hemde oyuncu tarafaından kalma ihtimali sıfırdı.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bouchari iye gidiyor? Oluai veya folca yoksa kim oynayacak? Gecen mac iyi oynadi cocuk...

Inanilmaz seyler oluyor Trabzonsporda....
                Benjamin giderse bir yabancı orta saha alırlar dicem şurda 48 saatten az süre kaldı ama dün duyduğum 3 oyuncu alınması planlanıyormuş biri Aral,

Yorum

• aral şimşir'e bu paralar verilmez yazık günah yemin ediyorum böyle iş bilmezlik olmaz. göz göre göre kazık yiyecekler. umarım olmaz o transfer. o paraya ne oyuncular alınır avrupadan.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benjamin gidyormuş ne demek Benjaim zaten Salı Akşamı maçtan sonra gitti bile, o açıklamalardan sonra birde hem klüp tarafaından hemde oyuncu tarafaından kalma ihtimali sıfırdı.
                    Bu arada 14+3 M EUR için bunlar nasıl rakamlar demiştim sözümü geri alıyorum. 5 ay öncesinde 4-5 M EUR verdiğin adamı bir kalemde silebiliyorsan, bu rakamlar çok değil bedava.

Yorum

• Hoca gitsin giderse her şey düzelirci değilim, hatta kalmalı iyi bir başkanla çalışmalı diyordum ama eğer Benjamin işi gerçekte hoca gerçekten sıkıntılı, bu böyle gitmez, hocanın ruh halinde sorun var.

Yorum

• memozcan
                        memozcan yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        adam psikopat.. yıllardır terimle yaşadığı diyalogda tekkeyi haklı bulurdum. ama mantıklı düşününce terime hak veriyorum artık..

• Şimdi bunlar eldeki sağlıklı, genç ama verimsiz bal yapmayan sol kanat Olaigbe'yi gönderip yerine kimi koydular? Abdüş'ü falan almasınlar ...

Bouchari, göbekte yaratıcı oyuncu eksikliği var adam kötü transfer ama kendini biraz bulmaya başladı gönderip ne koyacaksınız yerine?
                      Umut Nayir kötü topçu değil ama daha elzem ihtiyaçlar yok muydu adamı oraya gitmeye razı etmeden nasıl aldınız hemen oynattınız.
                      Lovik düz bir sol beke benziyor ilk ihtiyaç mıydı mesela iyi katkı verebilir evet ama 4 verip almak öncelik miydi?

İlk gereken nokta işler yapılmadan hep teferruata girişiyor bu yönetim geldiğinden beri aynı. Bonservis gelse de çöpe attığı para daha fazla oluyor.

Anlaşıp almamak nedir Karlsbakk konusu doğruysa büyük saçmalık itibarı zedeler bir kere. Bu ne saçma sapan politika.

Hedef ne bu sezon? Oyuncuları nasıl motive edeceksin? Taraftarlar neden maça gelmiyor, çünkü takım çok durağan Avcı oyununa benzemeye başladı. Bu takım neden bu kadar yavaş oynuyor nasıl bir idman yaptırılıyor da oyuncular bu kadar hareketsiz?
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Periyodik olarak kestiğim tüy kadar atık bir kulüp olan pensilvanya temsilcisinin diline bu kadar dolanmayacaktik.
                        Yardımcı hocası fark yediği maç sonrası rakibinin hocasından forma dilenir, maç önü hocası hiçbir Trabzonspor teknik direktöründen duymadığımiz övgüleri rakibin hocasının gözünün içine baka baka, yamula yamula söyleyiverir, başkanı perde arkasından rakibine oyuncusunu peşkeş çekmek için didinir ve Trabzonspor taraftarıda bunca kepazeliğe nazaran transfer yapılmıyor diye başkanı istifaya davet eder.

TRANSFER YAPILMIYOR DİYE...
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benjamin iyi oyuncu onu bunu bilmem de faslılar Messi diyor çok patansiyelli oynadıkça bizde geliştirdi her maç oynat güzel de oynuyordu bazı futbolcular çalışmasını sevmez bouchari belki çok çalışmıyordi ama iyi oyuncuydu. Olaigbe de adam olabilirdi biz herkesi kaybediyoruz küçük Fenerbahçe olduk. Biz yattarayi kazanmış insanız ilk senesi yattara kötüydü. Biraz sabır lazım.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim