Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ikına ıkına kabız futbolla berabere kaldığımız antalya ığdır fkya 6-0 kaybetmiş.
    Hala problemin transfer olduğunu mu düşünüyoruz?
    Fethiyeti yenemeyecez neredeyse. Futbol yok sahada.
    bana kızıyorlar ama FT gerçekten de çok vasat bir teknik direktör.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ben bu alt yapı oyuncularının yerinde olsam bu takımdan ayrılırım. Ayrılmak hepsinin de hayrına olacak.

Yorum

• bu alt yapı olayı cidden enteresan. alt yaş grupları nerdeyse her sene derece yapıyor ligi iyi bitiriyor ama ne hikmetse hiç oyuncu çıkmıyor. sonra da futbol şehriyiz falan diyorlar. soru basit kapatın o zaman alt yapıyı komple. bütün futbolcular mı kötü buradaki. yüzlerce futbolcu var. bu nasıl bir akıl tutulması ben anlamıyorum.

Yorum

• bu arada nhaga bize lazım olan profil.Takımda folcarelli hariç ısıran adam yok. Folcarelli sakatlanınca takım helvaya dönüşüyor.Fethiye maçı ölçü olmaz ama okay diri göründü. Stoperde berbat ama ön liberoda yedek olarak iş görür.Ozan da merkezde kötü ama sağ bek yedeği olarak yeterli. Nayır bugün hiç iyi görünmedi.Şu maç dahi taha,salih sahaya atmayan adam bana genç oyuncu demesin.

bouchari oyunu hızlandıran bir isim ama FT kendi almasına rağmen adamı tutmuyor. bence visca,bouchari den çıkılıp bir tane yabancı ortasaha alınabilir(savic kalacak gibi duruyor). yerli olarak hem aral hem oğuz alınsa takım son haftaya kadar ligi kovalardı.Lovik çok saçma bir transfer.

kanat : zubkov,oğuz,aral,dede olsa mesela . Dede bence gitmeli ama FT yollamayacak.

merkez : okay,folcarelli,oulai,transfer,muci

defans : pina,ozan,chibuke,batagov,savic,mustafa,lovik

kale : onana,onuralp,ahmet

forvet : agusto,umut,onuachu

mesela bu kadro yapası en kötü seni üçüncü yapar.

Yorum

• bizde yönetim olsa yarın gider bu adamı alır gelir.

Caleb Yirenkyi - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt

Yorum

• Antonio
              Antonio yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              GS alamadı yüksek bonservis istemişler.

• Bouchaouri'yi aldırdı, bugün iyiyken gitsin istiyor. Yarın özel olarak istediği adama arkasını dönmeyeceğinin garantisi yok. O yüzden oyuncuyu beğendiysen al gel. Hocaya falan sorma. Bir senedir sol kanat alamıyoruz bunun yüzünden. Bir ara Boga'ya takmıştı. Şimdi Oğuz'a taktı.
            ( ゚д゚)

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• fatih tekke'nin açıklamalarını dinlemeyin bence kafayı yersiniz. gece gece kalp ve tansiyon hastaları uzak dursun.

Yorum

• Tekke sorunlu bir kişi, böyle birisi Trabzonspor teknik direktörü olamaz..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yönetim nerden arka alıyor belli işte. bunlara bu alanı açan fatih tekke'nin kendisi. risk almıyor, sorumluluk istemiyor, kasıtlı olarak beklentiyi düşük tutuyor buradan bir başarı hikayesi yazmaya çalışıyor. tüm olay bundan ibaret. ama günün sonunda bu senaryo bir yerde patlak verir hep böyle gitmez. fatih tekke yanlış sularda yüzüyor gidişatı hiç iyi değil. açıklamalar evlere şenlik. ünal karaman nasıl ki teknik direktörlüğü bırakıp siyasete atıldıysa fatih tekke de kendisine yeni bir meslek bulsun. en kötü a spor da yorumcu yaparlar.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 15 + 3 verip bir kanat oyuncusu bile alamıyorsak bu yönetim ne işe yarar. Alamayacaklar yada sırf almak için lovik tarzı sıradan bir adama 6_8 arası bir para verip karavana bir adam alacaklar.
                      Bu yönetimin artık bırakmaya zorlanması lazım.
                      Koca Trabzonsporun hali hazırda Nwakame dede hariç kanat oyuncusu kalmamıştır. O zaman işe yaramasalar bile Olaigbe ve Cihan neden gitti diye sormazlar mı adama.
                      Başkan ne işe yarıyor. Hani samsunsporlu musabba için centilmenlik yapmaya çalışan boş başkan. 15+3 alamıyorsun ama fb musabayı 5.700e aldı. Bizim futboldan ve yönetmekten aciz 2.lig seviyesindeki başkan da samsunspor ile kahve içmeye, dedikodu yapmaya gitmişti. Becerip adamın serbest kalma parasını bile vermedi. Yeter artık, gına geldi Ertuğrul doğandan.

Yorum

• Şu takımda bugün itibariyle sağ bek yedeği yok, sağ stoper yedeği yok, sol bek aldıkları adamı sahda gördükçe kimin tansiyonu düşmüyor. Sağ açık sakat. Sağ açık yedeğimiz yok. Sol açık hem kendi yok hem yedeği yok. Ortada bile hem sayısal hem kalite olarak büyük eksikliğimiz var.

Tüm bunların yanında şu takımda Okay Ozan Saviç Vaka gibi adamlar var. Yetmiyor daha sezon geri gelecek adamlar var. Şu halde bile yabancı kontenjanı derken bu salaklar bu durumda bile transfer yapamazken sezon yaşayacakları kitlenmeyi düşünebniliyor musunuz.

Normal de tribünlerin şu anda yıkılıyor olması lazım. Ama gülüp eğleniyorlar, dans edi,yorlar, selfi çekip çekirdek çitletiyorlar.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Koca Trabzonspor bunların elinde resmen bildiğiniz heder ediliyor, rezil ediliyor. 1 yıl hadi bilemedin 2 yıl buna katlanılır da artık 4. yıla doğru gidiyoruz. Bu kadar vasatlık artık kulübü kökten sarmaya başladı.
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Laurienté 14 milyon değeri var, Serie A'da düzenli oynuyor. Alalım demişsin yönetim 18 milyona kadar çıkmış. Kulübü bırakmıyor. Hala çıkıp millet tüm suçu yönetime yıkıyor. 6 ay boyunca Boga'ya taktı başka kimseyi istemedi. 15'e tamam dediler, bu kadar verilmez dedi istemedi. Hoca birine takıyor ve o olana kadar başka kimseyi umursamıyor. 15+3 teklif eden yönetim varken sen de 12'lik adam isteseydin, yine basıp parayı alırdık.

Sol bek esas ihtiyaç değilken 4 verip aldık mı? Aldık.
                            Stoper fazla verelim, net alalım dedin, aldık mı? 6 verip aldık.
                            1 senedir bir kanat beğenemez mi insan? Suç tamamen hocada.

​edit: Hasan silmiş tweeti ama Laurienté yazmıştı.
                            En son Ufuk tarafından düzenlendi; 10 saat önce.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Hocanın açıklamasından anlaşılan büyük ihtimalle transferi kapattık. Belki yerli olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim