O değil de fener peygamber soyundan bir forvet almış sidiki cheriff Şerif ismini Hz peygamber ailesinden olanlar kullanırmış. Küfür falan ederse Şikeciler sıkıntı yani. Adamlar tüm tuşlara basıyor. 😅
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Takım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.
Hatalar zinciri Onana ile başladı. Adam en iyi kaleciyken ve takımı sahiplenmişken Ertugrul'un 'Alamayız, geri dönecek' açıklaması sonrası sıradan ve umursamaz hallerine geri döndü. İlk yanlış burada yapıldı.
İkinci kritik hatayı Tekke yaptı. Ulan 2 maç seri yapsan lidersin, adamlar sahana gelecek ligin boyu kısalıyor. Çıkıp defalarca '1 ile 4 arası' dersen sahadaki oyuncu gevşer, 4. sıra bana yeter. Sonuç bu olur işte. An itibariyle rakibin Goztepe, Samsun ve bjk. Şaka gibi...
Bizi MENTAL anlamda bitirip kaosa sokan üçüncü kritik fatality yine sözde başkan Ertugrul'dan geldi. Tv de isim vere vere oyunculara teklif var, satarım ederim dedi. O sözlerden sonra Pina, Oulai, Agusto vs hepsinin mental koptu.
Büyük kaos geliyor, fb macinda Tekke veya yonetim istifa sesleri duyulacak. Belki 2 A kalite topçu alırlarsa kurtarma şansı var ama düşük ihtimal diyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 7
Yorum
-
Burada espirisine dalgasına yazıyoruzİlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra moralim bozuldu hiç bakmadım. Transferi kapattık mı? Bu takımı takip etmek çok can yakıcı bir hal almaya başladı.
hafta sonu tatil çalışmıyorlar felan diye
ama ciddi bu yeteneksiz sürüsü cuma 5 oldu mu dükkanı kapatıyor
hissediyorum, yakın
bir ay felan
bir aya bu takımla arama ciddi mesafe koyacam
en azından bu hain çapsızlar gidene kadar
yeter da
istedikleri de bu gerçi taraftarsız borçsuz hedefsiz birilerinin kuklası bir takım
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
Kafası kırık olmasa muhteşem bir oyuncu isterim onu takıma tam bizm takımın eksik parçası sol kanat ileİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç para ulan bir Junior Olaitan 😊😊No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Altına imzamı atarım. Mesele tam olarak budur. Erto ve Tekke göz göre göre takımı sabote ettiler. Bilinçli yapmışlarsa kötü, bilinçli yapmamışlarsa o daha da kötü.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.
Hatalar zinciri Onana ile başladı. Adam en iyi kaleciyken ve takımı sahiplenmişken Ertugrul'un 'Alamayız, geri dönecek' açıklaması sonrası sıradan ve umursamaz hallerine geri döndü. İlk yanlış burada yapıldı.
İkinci kritik hatayı Tekke yaptı. Ulan 2 maç seri yapsan lidersin, adamlar sahana gelecek ligin boyu kısalıyor. Çıkıp defalarca '1 ile 4 arası' dersen sahadaki oyuncu gevşer, 4. sıra bana yeter. Sonuç bu olur işte. An itibariyle rakibin Goztepe, Samsun ve bjk. Şaka gibi...
Bizi MENTAL anlamda bitirip kaosa sokan üçüncü kritik fatality yine sözde başkan Ertugrul'dan geldi. Tv de isim vere vere oyunculara teklif var, satarım ederim dedi. O sözlerden sonra Pina, Oulai, Agusto vs hepsinin mental koptu.
Büyük kaos geliyor, fb macinda Tekke veya yonetim istifa sesleri duyulacak. Belki 2 A kalite topçu alırlarsa kurtarma şansı var ama düşük ihtimal diyorum.
- Beğen 5
Yorum
-
Oulai'yi gsye veremediler diye kuduruyorlar. Aj ulan 10 puan daha az olsaydık diye hayıflanıyordur muhtemelen.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.
Büyük kaos geliyor, fb macinda Tekke veya yonetim istifa sesleri duyulacak. Belki 2 A kalite topçu alırlarsa kurtarma şansı var ama düşük ihtimal diyorum.( ゚д゚)
- Beğen 5
Yorum
-
Klübü 7-8 m euro istemiş.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi ara Rayo Vallecano’nun sol bekiyle ilgilenmiştik şimdi izliyorum Madrid maçını fena adam değilmişNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ha tamam bir bu eksikti..İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
heeeehhİlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
erto ellerini ovuşturuyordur
bir aya da dönemez
sağa küçük nevzatı (aydın), sola büyük nevzatı (şakar) koyarız artıkhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 4
Yorum
-
————————Onuralp—————————
Pina——-Nwaiwu———Batagov——-Mustafa
—————-——Folcarelli—————————-
————-Oulai——————Olaitan(Hamer)—-
Zubkov————————————-—-Maximin
————————Onuachu—————————
Yedekler: Ahmet, Okay, Lovik, Muçi, Ozan, Umut Nayır, Bouchaouri, Yusuf Sarı, Savic, Nwakaeme,
Felipe, Olaigbe ve Baniyya satış, şu kadroyu kurabilseler ah keşke.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe