Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değil de fener peygamber soyundan bir forvet almış sidiki cheriff Şerif ismini Hz peygamber ailesinden olanlar kullanırmış. Küfür falan ederse Şikeciler sıkıntı yani. Adamlar tüm tuşlara basıyor. 😅
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Takım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.

Hatalar zinciri Onana ile başladı. Adam en iyi kaleciyken ve takımı sahiplenmişken Ertugrul'un 'Alamayız, geri dönecek' açıklaması sonrası sıradan ve umursamaz hallerine geri döndü. İlk yanlış burada yapıldı.

İkinci kritik hatayı Tekke yaptı. Ulan 2 maç seri yapsan lidersin, adamlar sahana gelecek ligin boyu kısalıyor. Çıkıp defalarca '1 ile 4 arası' dersen sahadaki oyuncu gevşer, 4. sıra bana yeter. Sonuç bu olur işte. An itibariyle rakibin Goztepe, Samsun ve bjk. Şaka gibi...

Bizi MENTAL anlamda bitirip kaosa sokan üçüncü kritik fatality yine sözde başkan Ertugrul'dan geldi. Tv de isim vere vere oyunculara teklif var, satarım ederim dedi. O sözlerden sonra Pina, Oulai, Agusto vs hepsinin mental koptu.

Büyük kaos geliyor, fb macinda Tekke veya yonetim istifa sesleri duyulacak. Belki 2 A kalite topçu alırlarsa kurtarma şansı var ama düşük ihtimal diyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Maçtan sonra moralim bozuldu hiç bakmadım. Transferi kapattık mı? Bu takımı takip etmek çok can yakıcı bir hal almaya başladı.

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçtan sonra moralim bozuldu hiç bakmadım. Transferi kapattık mı? Bu takımı takip etmek çok can yakıcı bir hal almaya başladı.
          Burada espirisine dalgasına yazıyoruz
          hafta sonu tatil çalışmıyorlar felan diye
          ama ciddi bu yeteneksiz sürüsü cuma 5 oldu mu dükkanı kapatıyor

hissediyorum, yakın
          bir ay felan
          bir aya bu takımla arama ciddi mesafe koyacam
          en azından bu hain çapsızlar gidene kadar
          yeter da
          istedikleri de bu gerçi taraftarsız borçsuz hedefsiz birilerinin kuklası bir takım

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kaç para ulan bir Junior Olaitan 😊😊
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Bi ara Rayo Vallecano’nun sol bekiyle ilgilenmiştik şimdi izliyorum Madrid maçını fena adam değilmiş
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ufuk
                Ufuk yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                O kadar isim çıktı, hiçbiriyle alakası olmayan Lowik geldi.

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç para ulan bir Junior Olaitan 😊😊
              Kafası kırık olmasa muhteşem bir oyuncu isterim onu takıma tam bizm takımın eksik parçası sol kanat ile
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.

Hatalar zinciri Onana ile başladı. Adam en iyi kaleciyken ve takımı sahiplenmişken Ertugrul'un 'Alamayız, geri dönecek' açıklaması sonrası sıradan ve umursamaz hallerine geri döndü. İlk yanlış burada yapıldı.

İkinci kritik hatayı Tekke yaptı. Ulan 2 maç seri yapsan lidersin, adamlar sahana gelecek ligin boyu kısalıyor. Çıkıp defalarca '1 ile 4 arası' dersen sahadaki oyuncu gevşer, 4. sıra bana yeter. Sonuç bu olur işte. An itibariyle rakibin Goztepe, Samsun ve bjk. Şaka gibi...

Bizi MENTAL anlamda bitirip kaosa sokan üçüncü kritik fatality yine sözde başkan Ertugrul'dan geldi. Tv de isim vere vere oyunculara teklif var, satarım ederim dedi. O sözlerden sonra Pina, Oulai, Agusto vs hepsinin mental koptu.

Büyük kaos geliyor, fb macinda Tekke veya yonetim istifa sesleri duyulacak. Belki 2 A kalite topçu alırlarsa kurtarma şansı var ama düşük ihtimal diyorum.
                Altına imzamı atarım. Mesele tam olarak budur. Erto ve Tekke göz göre göre takımı sabote ettiler. Bilinçli yapmışlarsa kötü, bilinçli yapmamışlarsa o daha da kötü.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım iyi giderken ve gazı almışken 2 büyük darbe yedik. Ertugrul ve Tekke birisi televizyonda isim vere vere oyunculari satiliga cikardi, digeri de 1 ile 4 arası diye zırvaladı. Hedef nedir, net olmazsan oyuncunun da cevabı işte bu olur.

Oulai'yi gsye veremediler diye kuduruyorlar. Aj ulan 10 puan daha az olsaydık diye hayıflanıyordur muhtemelen.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bi ara Rayo Vallecano’nun sol bekiyle ilgilenmiştik şimdi izliyorum Madrid maçını fena adam değilmiş
                      Klübü 7-8 m euro istemiş.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ha tamam bir bu eksikti..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

heeeehh
                          erto ellerini ovuşturuyordur
                          bir aya da dönemez
                          sağa küçük nevzatı (aydın), sola büyük nevzatı (şakar) koyarız artık
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ————————Onuralp—————————
                            Pina——-Nwaiwu———Batagov——-Mustafa
                            —————-——Folcarelli—————————-
                            ​​​​​​————-Oulai——————Olaitan(Hamer)—-
                            Zubkov————————————-—-Maximin
                            ————————Onuachu—————————

Yedekler: Ahmet, Okay, Lovik, Muçi, Ozan, Umut Nayır, Bouchaouri, Yusuf Sarı, Savic, Nwakaeme,

Felipe, Olaigbe ve Baniyya satış, şu kadroyu kurabilseler ah keşke.

Yorum

• Antonio
                              Antonio yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Hammer sterling ve maximin . Çok iyi takım oluruz.

• Konya'dan para falan alamayız, Olaigbe göndermek büyük hata. Umut'un maliyeti de açıklanmadı. Buradan hayır gelmez dönün.
                            ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim