İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Görüyor musunuz sürekli yapılan transfer hataları nasıl hedeften saptırıyor.İlk önce süper kupa gitti, şimdi yavaş yavaş lig şampiyonluğu gidiyor.Yalnız erto bize şunu gösterdi futbolda en önemli mevki başkanlık makamıymış.Düzgün başkan olmadığı zaman, hiçbir başarı gelmiyor...
- Beğen 2
Yorum
-
Şimdi çıkıp derlerse ki 50 sefer duyurduk hedef ilk 4 tü, şampiyonluktan 1 kere bile bahsetmedik, siz kendi kendize coştunuz.
Adamlar haklı😌
2. ile sadece 2 puan,
1. ile sadece 5 puan olması Hoca ve Başkanın tüm hesabını bozdu haklıyken haksız oldular !!
- Beğen 1
Yorum
-
Tekke: “İkinci yarı mecbur kenar ortalarına döndük”
İlk yarı ne yaptın??? Ne oynuyor bu takım?
Gençler maçında hadi eksik filan dedin kandırdın milleti. Bu maçın bahanesi ne ?
20 maç oynadık. Allah için söyleyin en fazla 5-6 maç iyi oynamışızdır.
Resmen şampiyonluk yarışında olmamak için debelenip duruyor. Enerjisi zaten yerlerde. Taraftarı da birleştiremedi.
Sene sonu yollar ayrılmalı.
Yorum
-
Takım sol kanat diye can çekişirken ilişkileri kullanip Musaba yi almamayi da geçtim oraya oyuncu bile izlemeyip tek yabanci kotasını Mustafa varken sol beke sıktıran kimdir?
Bu şartlarda Lovik transferini Tekke mi istedi, bu oyuncuyu kim izledi, Parma da kadro disi olan isme 4m euro gibi astrononik ücreti kim verdirdi kimler onayladi?
Soruyorum, Lovik i scout ekibi mi aldirdi? Eger scout ekibi aldirdiysa bu adamlar Oulai yi tesadufen buldu diyecegim. Oulai hariç verilen paraya değer diyecegim 1 tane transfer yapamadik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
fatih tekke çok büyük terbiyesizlik yapıyor. bu yaptıklarını herkes not alıyordur. baskı altına girmemek için, sorumluluk almamak için takımı üst sıralardan kasıtlı olarak uzaklaştırmaya çalışıyor. nitekim bunu da başardı. aklı sıra hedefi çok düşük tutup sene sonu 3. yada 4. olursak bunu çok büyük başarı gibi insanlara yutturmaya çalışacak. seni gidi köylü cahili seni. gittiler italya'da küme düşmemeye oynayan parma'nın yedek sol bekini aldılar. defans yapamıyor, hücuma çıkamıyor. soner aydoğdu gibi fiziği var. arif boşluk, serkan asan'ı bile mumla aratıyor. umut nayir desen konyaspor taraftarının bile istemediği 33 yaşına girecek kariyeri bitik bir isim. oyuna girdi 3 kere topla buluşamadı. vallahi midem bulanıyor artık. uzunca bir süre futbol konuşmamak lazım. futboldan soğudum.
Yorum
-
Lovik kara para aklama işidir diye düşüyorum.....İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım sol kanat diye can çekişirken ilişkileri kullanip Musaba yi almamayi da geçtim oraya oyuncu bile izlemeyip tek yabanci kotasını Mustafa varken sol beke sıktıran kimdir?
Bu şartlarda Lovik transferini Tekke mi istedi, bu oyuncuyu kim izledi, Parma da kadro disi olan isme 4m euro gibi astrononik ücreti kim verdirdi kimler onayladi?
Soruyorum, Lovik i scout ekibi mi aldirdi? Eger scout ekibi aldirdiysa bu adamlar Oulai yi tesadufen buldu diyecegim. Oulai hariç verilen paraya değer diyecegim 1 tane transfer yapamadik.
- Beğen 2
Yorum
-
Kulübünün menfaatini düşünseydin Musaba şimdi bizdeydi.Samsun ile ilişkiler senin için daha değerliymiş.Tebrikler.Haftaya bütün stadyumdan koro halinde küfür edildiğinde görürsün Samsun'la dostluğunu(!)DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 5
Yorum
-
Squat ekibi ekomie ve yongwa diyor bu solbakken şirketi ile ne tür ilişkiler varsa loviki parmanin yüzyılın kazığı dediği lovike parası olmayan Trabzon 4 milyon bayılıyor. Sol kanata bari musabayi alsaydık biraz üzerine katardik acil sol kanat ihtiyaç ilk transfer sol kanat olmalı. bouchari de sanırım Fatih'in üstünü çizdiği adamlardan adam kimi istemese gönderiliyor. Zarar üstüne zarar Antalya maçına sol kanatsız çıktık bunu da tarih unutmaz. Olaigbe o kadar kötü adam değildi. Waka ölmüş adam çalım atamaz bunu denemiyor çünkü 40 yaşından fazla...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Ertugrul bir işler çeviriyor bana şu paralar normal gelmiyor. Biz Parma dan Danimarka millisi forvetleri Cornelius u prime döneminde 5 milyona çekmiştik.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Lovik kara para aklama işidir diye düşüyorum.....
Şimdi kadro dışı kalmış isimsiz sol beklerine 4m euro verdik. Sorgusuz, sualsiz, pazarliksiz. Bu adam kadroda dusunulmeyen birisi, milli bile değil ve 4 milyon veriyorsun.
Hadi Olaigbe, Bouchari neyse de peşine yine pahali takviye ve yine karavana. Şu üçlüye 15m euro verdik, inanilmaz paralar harcaniyor hepsi de karavana.
Fener 5 milyona Musaba aldı biz 4 milyona Lovik. Şu enayiligi sindirmek zor.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Şu 3 tane çapsıza 15 verene kadar 1 adama verseydin onu muazzam bir adam alırdık...Ama bu yönetim bu hoca ile değil....Ve bunun gibi 100 tane adam sayabilirizİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ertugrul bir işler çeviriyor bana şu paralar normal gelmiyor. Biz Parma dan Danimarka millisi forvetleri Cornelius u prime döneminde 5 milyona çekmiştik.
Şimdi kadro dışı kalmış isimsiz sol beklerine 4m euro verdik. Sorgusuz, sualsiz, pazarliksiz. Bu adam kadroda dusunulmeyen birisi, milli bile değil ve 4 milyon veriyorsun.
Hadi Olaigbe, Bouchari neyse de peşine yine pahali takviye ve yine karavana. Şu üçlüye 15m euro verdik, inanilmaz paralar harcaniyor hepsi de karavana.
Fener 5 milyona Musaba aldı biz 4 milyona Lovik. Şu enayiligi sindirmek zor.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu takıma artık dikine gidebilen kanat ve sosa hamsik vari bir orta saha lazım. Takımda 1 tane dikine gidebilen dripling yapabilen yok. Tek kişi Oulai. Oda yorulunca kilitleyince yapabilecek 2. kişi yok. Kabız futbola devam ediyoruz.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
- Beğen 1
Yorum
-
Stoper bölgesi transfer için en gerekli mevkiydi.Ama sol bek elzem değildi.Orada oyuncun vardı.Alternatif oyuncu için 4 M.Euro ödeyecek lükse sahip miydik.Mustafa'nın arkasına yerli bir oyuncu bulup,sezon sonuna kadar idare edilebilirdi.Lovik için verilen para da sol kanat transferinde rakamı yukarı çekmek için kullanılırdı.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 2
Yorum
-
bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum olaigbe'den 3 gündür haber yok. konyaspor'a gitmek istemiyor galiba. hülle ile adamları konyaspor'a yollamaya çalıştılar. baniya da niye gitti anlamadım. umut nayir transferlerinin detaylarını merak ediyorum. olaigbe ve baniya bonservisiyle mi gitti acaba. konya ne kadar para verecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982