Ben anlamadım bu siyasiler başkalarının eksiklerini hep bizim üzerimizden mi çözüyor? Yani bunu mu anlamalıyız..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Kesinlikle katılıyorum.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaş ne kadar seviyorsunuz boş kaosu. 3. santraforda kim olsun istiyorsunuz?
Çiçek gibi 3. santrafor yerli. Gayet mantıklı bi hamle.
Millet yedeğe de Onauchu kalitesinde adam istiyor
Şu hayal aleminden çıkmanın faydası var , daha sol kanada hamle yapamadık.
- Beğen 1
Yorum
-
Böyle bir hesap futbolun realitesinde yok maalesef .İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya, Konya'nın oyuncusu olsa yerli statusunde olduğundan kapıyı 5 'ten açarlar. Çok üst düzey stoper değil ama hızlı bir oyuncu.
Baniya ve Olaigbe 'ye toplamda 7.5 milyon euro bonservis vermişiz. 4 milyon euro'ya satmak başarı olamaz.
Bu mantığa göre Sikanı da 4.5 milyon euro ' ya vermememiz gerekirdi.
Daha 1 sezon önce 6 milyon euro ' ya almıştık .
Ek olarak , hoca baniyayı oynatmıyor hocam ? Adam için kapının 5 ' den açılıp açılmamasının bir önemi yok. Biz bile futbolcuyu 2 milyon euro ' ya aldık . Sonrasında da inanılmaz süreler vermedik.
Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke , Baniya yedekteyken o bölgede Okayı oynatmayı tercih etti . Bunun da önemi var. Kadroda düşünülmeyen adam statüsünde .
Yorum
-
4 milyona satmadık biz adaları bu anlaşma doğru ise.
Adamların yarısı hala bizim. Yarın konya kaça satarsa satsın yarısını bize verecek.
Umut da yanında mini bonus işte!
Eğer anlaşma böyle ise gayet makul.
Umut Nayir de 3. santrafor olur. Niye olmasın?
İcardi'yi mi alacağız 3. santrafora?
- Beğen 3
Yorum
-
Daniel transferi biteli muhtemelen haftalar olmuştur.
Şuan yönetimin düşündüğü şey , takımında kiralık olarak kalacağı mı yoksa Trabzonspora katılması gerektiğimidir . Sanırım buna da yabancı sınırı karar verecek .
Santrafor hattı şuan ; Onauchu - Umut - Agusto oldu .
Bir de bunlara düzgün orta açabilecek yetenekte bir sol kanat oyuncusu dahil edilirse. Tadından yenmez.
Ben şu transfere olumlu olarak bakanların tarafındayım .
İyi hamle .
Konyaspor taraftarlarının ne dediğine de çok bakmıyorum.
Bizim taraftara kalsa , muçi kaç milyon euro'lar eder ama bence şu oyunun içindeki silik haliyle skor üretiyor diye 5 milyon euro ' dan bir tık üzerini vermem .
Futbol göreceli bir oyun .
Yorum
-
Murat Kurum-Ertuğrul Doğan-Dursun Özbek üçgeni bir anda anlamsız bir para ödeyip Ahmed Kutucu çekebilirizİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yüzde 50 şaklabanlığı yerine neden Melihi almadık ki ?
- Beğen 1
Yorum
-
SPK ' ya bağlı bir kulüpsen ve açıklamanda böyle bir şeye yer veriyorsan. Seve seve ödeyecekİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya 4 milyon euro para felan ödeyemez geçin o işleri millet salak mı ya...
Hem Baniya ne alaka abi Türk statüsünde stoper akarı yok, kokarı yok...
Skandal bir transfer hamlesi cidden başka işler dönmüş bu konuda belli.
He para kasaya başka bir yerden girer orasını bilemem ama her türlü kasana girer .
Yorum
-
Her şeyi de bilmeyiverin
vardır bi bildikleri
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Karslbakk 2 haftadır bekliyorum maça çıkmıyorum sakatlanirum diye bekliyorum demiş adam ağaç oldu🤣hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982