30 mio kaynagi bulundu diye haber yaptirdilar.zaten öyle yüklü ödeme yoktuda neyse.Büyük ihtimal Futbol disi isler döndü bu olayda hatta yönetimin sahsi isleri de halolmus diye düsünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Yetmez! Ahmet Kutucu da isterük.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Muhtemelen ; Onauchu - Karlsbakk - Umut Nayir - Agusto gibi olacak .Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Herifin yaptığı her hamle kulübü küçük düşürüyor
müthiş istikrarlıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
-
Madem bu kadar alt seviye oyuncu alacaktık o zaman Poyraz'ı niye alt liglerde çürütüyoruz, en azindan yaşı genç oyuncudur der beklentin olur. Hani artık ihtiyar ve sonradan satamayacagimiz oyuncu almayacaktik?
Adam 33 yasina girecek. 1 i yerli 2 genç oyuncu verip 33 yasinda adam almak. Bize güldürmediginiz bi Konyalilar kalmisti bravo Ertugrul. Yine başladı menajerlere para yedirmece boş transferlere.
Güne baş ağrısıyla başladım bu kadar sinir yeter ben gidiom hoççakalın.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 6 gün önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Pakette Melih de olsa ben yine Olaigbe ' nin bonservisi ile verilmesini mantıklı bir tarafa konumlandıramam . Zira O da 30 yaşına girecek .İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forumun her şeyini bozdular önceki mesajina alinti yapamiyorum ona cevap yazdigimi belirteyim.
Konya nin kaynaklari 2 oyuncunun bonservisiyle verildigini kulupten teyit ettiklerini yazmış. Baniya ve Olaigbe ye karsilik Umut verildi, pakette Melih yok.
Asıl almamiz gereken oyuncu Melih ti, orta sahada kalitemizi yükseltirdi Umut cidden aşırı saçma ve sırf transfer yaptik demek icin yapilmis bir transfer oldu.
Sosyal medyada Konyalilar ve rakipler Trabzon u dolandirmislar diye dalga geciyor. Bu kadar kotu anlaşmadan sonra artık her Anadolu kulubu sana zorluk çıkaracak. Bunu da düşünmek lazim.
Olaigbe kiraliktir diye dusunmek istiyorum. Peki Baniya niye tapusuyla verildi? Tekke istemiyor konusunu kabul etmiyorum.
Bu adam genc millilerin kaptani Arda'yi da istemiyor, şimdi durduk yere yedek stoper mi arayacagiz hem de yerli stoper? Kaç paraya kimi alacagiz?
Onuachu ya bir sey olsa forvetin Umut Nayir, gülerler adama. Agusto yu forvetten saymiyorum, ilerde oynadigi her macta puan kaybettik. Tek başına forvet oynayamiyor.
Bir kere adam hiç bir şey yapmasa, menşein'den dolayı değerli . Olaigbe ' nin olmamasının sebebi bizde tutmaması , başka bir yerde iyi performans gösterse her türlü elden çıkarılır .
Dediğiniz şekildeyse , dolandırmış oluyorlar. Ancak benim duyduğum Baniya bonservis + kiralık olaigbe şeklindeydi . Bundan dolayı bu takası mantıklı olarak değerlendirdim . İşin kötüsü ben duyduğuma emin olmama rağmen , Ertuğrul Doğan sizin dediğiniz şekliyle oyuncuları vermez de diyemiyorum .
Arda konusu tamamen muamma. Bir şeyler olmuş ama çıkıp da basın önünde ağzında bir şeyler geveleyip konuyu geçiştiriyor.
Yeterli değilmiş . Yeterli değilse , kirala oynasın. O da yok . Bu çocuk U19 da oynayarak mı gelişecek ... Geçen sene u19 da şampiyonlar ligi finali oynamış Arda 5 dakika dahi forma giyemeyecek kadar yetersiz , ama ne olduğu belirsiz berat tekkemiydi neydi o süreyi alacak kadar yeterli. Bu mudur ? 
Onauchu sakatlandığında , yedekten oyuna sokacağımız İcardi ' nin olmasını ben de isterim ama burası Trabzonspor . Onauchu ' nun arkasına atacağımız adam maliyeti düşük ve yedek kaldığında da sorun çıkarmayacak birisi olmalı . Umut Nayir bunların hepsine uyuyor. Ki , adam süper ligde çıkmış olduğu 191 maçta 51gol + 7 asistlik performans sergilemiş . Bence yedek için doğru profil. Yaş konusu daha önce de dediğim gibi tartışılır .
Agustoyu taraftar olarak biraz fazla gömdüğümüzü düşünüyorum. Rotasyon oyuncusu olarak değerlendirdiğimiz adam süper ligde 9 gollük katkı vermiş . 13 tane 90 dakika edecek sürede 9 gol bence şuan için yeterli .
Mesela ileride oynadığı maçlardan bir tanesi gençlerbirliği maçı . 2 Gol atmış adam . Takımın o maç için en iyisi , üstelik takımda da her bölgede eksik var . Trabzonspor olarak gidip adamlardan 4 gol yedik
Şimdi burada Agusto ne yapsın ? Super kupa maçında golünü de attı , takım leşleri oynuyor. Agusto buna ne yapabilir ? Kocaeli maçında takım leşleri oynadı yine skor üretti.
Adam 21 yaşında hocam , her şeyi tamam bir forvet olsa zaten 5 milyon euro bonservis ile kadroya dahil edemezdik . Biraz da futbolculara gelişim için zaman vermek gerekiyor . Gelişim için zaman tanımayacaksak , 21 yaşında birine yönelmemek gerekir .
Herkesin öve öve bitiremediği Burak Yılmaz 24 - 25 yaşından sonra tam olarak santrafor oldu .
En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
- Beğen 3
Yorum
-
Serdar ve Baniya varken , Okay sakat değilse zaten okay oynuyorduİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkayı da boşalttılar
Serdari yolladık baniya gidiyor savic sakat
Ee okay ozan mi oynayacak stoperde
batagov ve vivu 3. adam yok
- Beğen 1
Yorum
-
İki santrafor ile ligi bitiririz denirse, Augusto satışı tekrar masaya gelebilir. Olaigbe gitse bile kontenjan açılmıyor.Birisi daha gitmeli eğer sol kanat alınacaksa.Nwakeme fesih konusu rafa kalktı haberleri geliyor.Savic'de iki haftaya oynayacak duruma gelecekmiş.Bu durumda Augusto'ya dönecekler yine.En son Larking tarafından düzenlendi; 6 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Oulai'nin İstanbul'a gitmesini önlediğini sanan ve bununla övünen kardeşler:
2020 şampiyonluğumuzu Rıdvan ve Göksel'le çalan Mehmet Baykan'ın Konyasına oyuncu peşkeş çekilmesini de önlesenize bizahmet.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 4
Yorum
-
Oulai konusunda kesinlikle son dakika bombası patlatacaklar. GS içinde yöneldikleri oyunculara, gueye gibi, 35-40 lar teklif edildiği için müthiş tepki var. O tarafı "o paraya git Ts den Oulai'yi al" kıvamına getirdiler. Bizi zaten sallayan olmayacaktır.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOulai'nin İstanbul'a gitmesini önlediğini sanan ve bununla övünen kardeşler:
2020 şampiyonluğumuzu Rıdvan ve Göksel'le çalan Mehmet Baykan'ın Konyasına oyuncu peşkeş çekilmesini de önlesenize bizahmet.
Kesinlikle Ertuğrul Doğan'a güvenilmez.
Dursun Özbek ve merkez ile ilişkileri sebebi ile bu meseleyi asla kapatmamıştır. Mutlaka son dakikaya kadar bu satışı yapmak için uğraşacaktır.
Zaten dün yeniden görüşmelere başlandığına dair söylentiler çıkmaya başladı.
Asla güvenmiyorum...
İnşallah yanılırım, sevinç içinde özür dileyeceğime de söz veriyorum.
- Beğen 2
Yorum
-
Biz bunlara neden yardim ediyoruz? İlişkilerimizin iyiymiş güya...yedek kalecilerine 8 mio € fiyat cektiler....İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOulai'nin İstanbul'a gitmesini önlediğini sanan ve bununla övünen kardeşler:
2020 şampiyonluğumuzu Rıdvan ve Göksel'le çalan Mehmet Baykan'ın Konyasına oyuncu peşkeş çekilmesini de önlesenize bizahmet.
Sevinelim diye sevmedik.....
- Beğen 4
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi