Karlsbak ile anlaşma tamam da bizim kontenjan dolu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Eskiden Brezilyayi fethederdik son dakika haberi girerdi botafago kulübü karıştı Jeffersono Trabzonspora veren kulübü taraftarlar bastı diyorlardi. Bizi keyif bogardi hey gidi günler 🤣hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Savic'in garanti 4,5 M.Euroluk kontratı var.Verirsen gider.Bir de gönderirsen sağ stoper alacaksın tabii.Nwaiwu'nun yedeği yok.Serdar gitti,Baniya Martta döner belki.Tabii yerli bulacaksın.Kontenjan yok.
Yani Saviç takımda kalıyor o ihtimali gözden çıkarın.Karlsbakk ve yabancı sol kanat alınacaksa.Olaigbe,Nwakeme ve Augusto dışında gönderilecek kimse yok.Üçünden de çıkman lazım.En son Larking tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 1
Yorum
-
Okay ve Salih de stoper oynayabiliyor. Taha emre ince de her maç yedeklerde. Arda öztürk u19 dan tekrar a takıma çağrılır mı bilemem. Savic Baniyya ile de aynı zamanda iyileşiyor. Ne Savic miş arkadaş en erken mart başında iyileşecek adam iyileştikten maksimum 10 -15 gün içinde tekrar sakatlanacağını düşünücek olursak olsa ne olur olmasa ne olur. Ayrıca Agusto ya gelene kadar daha Bouchouari var.En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
-
Okay ve Salih ' in stoper oynayabildiği yok . Salih bir iki kere orada A takım klasmanında denendi ve çok fazla hatayla oynadı . Okay ' ın stoper oynayabildiği ile ilgili konuşmaya gerek bile yok diye düşünüyorum . Zira onun hatası yüzünden en az 10 tane gol yemişizdir . Stoper bölgesini dolduruyorlar dersen anlarım ancak oynayabiliyor kısmı tamamıyla şehir efsanesi.
-
Hocayı görmüyon mu, Waka için diyor ki o pası herkes atamaz. Atamaz da adam ayakta duramıyor ne yapalım şimdi. Adamı hor kullanıp sakatladılar zamanında, şimdi ayakta duramayan adama güzelleme yapıyorlar. Top tutan adam istiyorsan top tutan kanat alacaksın, Olaigbe aldırmayacaksın.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgusto'yu 15 e satıp Olaigbe'yi de herhangi bir yere kiralayıp veya satıp bunlardan gelen parayla skorer sol kanat ve Onuachu yokken ileride rakip defansla boğuşup takımı önde tutabilecek forvet alıp yolumuza devam edecektik.
Bu kadar basit iş niye arapsaçına döndü anlamadım...
Yerel kaynaklar Olaigbe'ye teklif geldi ama kabul edilmedi demişler. O zaman Tekke, Olaigbe gitsin istemiyor ya da bunlar sol kanat takviyesini önemsemiyor veya Waka ya güveniyorlar.
- Beğen 2
Yorum
-
Safacan’a göre hoca potansiyelli genç kanat istemiyormuş. Olaigbe kesin gönderilsin demiş. Gürcü imkansız Hauge türkiye düşünmüyormuş Nakamura için 12 demişler fiyat düşürülerse ts fiyat yükseltebilir diyor. Bu durumda yeni isimler düşebilir diyor.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
- Beğen 1
Yorum
-
Olaigbe gider kimse gelmezse biteriz yine iyi kötü orta açıp arada sırada asist yapıyordu umarım daha iyisi gelir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
ben ertuğrul doğan olsam kanat ve forvet alırdım. en azından şu fenerbahçe ve galatasaray'ı trabzon'da yenelim şampiyon olmasak bile kimse bir şey demez. sende iyi kötü yeni sezona kredin olmuş şekilde başlarsın. hiç olmazsa bunu yap be yüzümüzü güldür. şu takım eksik. eldeki kadroyla lig ve türkiye kupası gitmez. çok zorlanırız. dünkü eyüp beşiktaş maçı güzel bir örnek. takımlar daha çok asılıyor maçlara. taraftar daha ne yapsın doluluk oranında 3.sıradayız. bizden büyük şehirlerin önündeyiz. iyi kötü ts cluplardan 2 gündür iyi alışveriş yapılıyor. derbi maçlarda bilet fiyatları çok pahalı olmasına rağmen kapalı gişe oynuyoruz. öyle yandık bitti gibi bir ortam yok. gören de kulüp battı sanacak.En son l l l tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
3.7 beeeİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Karadeniz binlerce yıl sonra kıpırdandı. Şu dandik ligde kulüpte biraz kıpırdansa...
- Beğen 1
Yorum
-
kardeş son şampiyon olduğumuzda geçmişe reset çektik!!İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne Eren'i yaa
herifler "vaktinde efsonuz Özkan Sümer'e bile hocalık yaptırdık" dese ne diyeceksin ?
Taa o zamandan beri var bir şeyler kimse kusura bakmasın
Onun için 61 kat daha Özyazıcı hocacıyım
İdmanocağı zihniyetinin mgAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Alper Beyazay
- Berkan
- CaptanBarbosa
- Murat Keçeci
Bence bunun arası da sırası da çok uzun aralıklı.
Yorum