Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener 30 milyona lundsram almış
    Topu al yana var geri ver başka bir numara yok
    İnan ki ilk maç gol atıp kahraman ilan ettiklerinde bile demiştim bu sıradan bi oyuncu diye. En fazla bizim Onazi olur

Yorum

• Elimizdeki oulaiyi bu yüzden en az 60 Avrupa'da muadilleri böyle.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben sadece topun arkasına geçip 90 dk defans yapip topu ileri vuran, kontra kovalayan bir takim izledim. Goztepe nin tempo ve fiziksel güç iyi ama oyun anlayisi gercekten igrenç, 4 buyukler boyle oynayamaz. Hadi oynadi, şu oyunla kupa falan alamazsin.

Avcı varken biz nasil aldik diyeceksin. O takimda bireysel yetenek sayisi fazlaydi ve kilit açabilen birçok isim vardi.

Goztepe'nin sinir bozucu oyun modelini al bize uyarla, Tekke'ye Trabzon'da köylüsü bile selamı sabahı keser düşman olur.
        "Öyle oynayalım" demiyor, bu oyunu ideal olarak görmüyorum tabii ki. Biz buna benzer oyunla Bjelica zamanında Bjk'yi yendik, onu örnek verdim. Çünkü üç dört hafta sonra kovuldu adam.

Tabii kazanmanın tek bir yolu yok. Farklı zaman ve zeminlerde, farklı metodlarla sonuca gidilebilir. Lucescu'nun Türkiye'deki şampiyonlukları, sıkıcı bir oyunla gelmişti mesela...

2010-11 takımının oyunu çok iyiydi bence. Ziya Doğan'ın ilk dönemi çok iyiydi (Herkes Marcelinho'yu sol bek oynattı diye kızıyor ama on bir - on iki maçlık galibiyet serisini hatırlayan yok). 94-96 arası çok iyiydi. Hem top bizdeydi, hem coşkuyla atak ederdik hem de az pozisyon verirdik. Oyun değişti, kabul ediyorum. Avcı döneminden üç maç benim için derslikti:

* Evdeki Molde maçı, 3-3. Tek kale oynadık. Herhalde 15-20 pozisyonumuz vardı, adamlar üç defa geldiler, 3-3 bitti.

* Evdeki Hatay maçı. İlk yarı, yarı sahayı geçemediler. Çok keyif almıştım o maçtan.

* Deplasmandaki Alanya maç(lar)ı. 5-0 yenildiğimiz de 4-0 yendiğimiz de... İkisi de derslik. Önce kazandığımız maç, topu bırakıp geride beklemiştik, elleri ayaklarına dolanmıştı, ilk devrede skoru almıştık. Sonraki sezon daha onuncu dakikada korner kullanırken cümbür cemaat çıktık, adamlar 80 metre driplingle bizim Sazalanı Yaylası'nda gezer gibi gol atmışlardı.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ligue 2 ye odaklanıp tüm takıma siyahi adamları almalıyız küçük Monaco gibi oynarız iyi bir Avrupalı kondisyoner off .bu takıma siyahi oyuncular fayda var diğerleri tırı biri boş transfer. Jaja waka yattara...
          En son Antonio tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bugün fb takıldı.Dün K.Gümrük ilk yarıda oynadığı oyunu ikinci yarının başında 15-20 dakika oynasa belkide gs lig sonuncusuna takılacaktı.İki takımda iyi değil.Avrupa'da sert maçlar oynamaya devam edecekler.Aslında her şey bizim lehimize görünüyor.Bu fırsat her sezon önümüze gelmiyor.Oyuncu göndermek bir yana takımı güçlendirmek için daha uygun bir zaman olamaz.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• %18 topla oynayan göztepe mi harika oynamış??

Kontra futbolu oynuyorsan ona göre oyuncuların olacak. Kontraya çıkınca gol atacaksın. Rakip ne olduğunu anlamadan skor 3-0 olacak

Sen defansa çekil sonra %18 topla oyna müthiş futbola bak!!

Trabzonspor böyle oynasın yerin dibine sokarım. Aşağılarım

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün fb takıldı.Dün K.Gümrük ilk yarıda oynadığı oyunu ikinci yarının başında 15-20 dakika oynasa belkide gs lig sonuncusuna takılacaktı.İki takımda iyi değil.Avrupa'da sert maçlar oynamaya devam edecekler.Aslında her şey bizim lehimize görünüyor.Bu fırsat her sezon önümüze gelmiyor.Oyuncu göndermek bir yana takımı güçlendirmek için daha uygun bir zaman olamaz.
                Bu mesajını keşke Teknik Ekip ve Başkanda okusa.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şu fikstüre baktığımız zaman Gs kopar gider görünüyor, bizim Fb ile 2.'lik için yarışma ihtimalimiz önümüzde ki 3 maça bağlı, ligde şampiyon belli Gs şu maçların hiçbirinde puan muan vermez, 2. Kim diyebilmemiz için Antalya, Samsun ve Fener'i yenmemiz gerekiyor, bunu yapabilirsek 2.'lik için iddaamız var deriz net, dosta düşmana korku veririz, en zor fikstür bizde kağıt üstünde..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İyi bir sol kanat yedek stoper yedek forvet. Şu 3 hamle Cl ön elemesi oynatma olasılığını %50 yapar. Mucize gibi bir sezon olur. Bakalım ne yapacak ertuş
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Biz bence Fransa'dan Afrika'dan devam edelim. Fransa veya Brezilya'dan kapkara kiralik katil tipli A kalite sol kanat gelsin istiyorum.

Sol kanada çok özel bir yetenek gelirse ve 'nokta transfer' denen şeyden olursa ligin seyri değişebilir.

Devre arasi yapilan nokta atışı 1 veya 2 takviyenin üst düzey katkisiyla sampiyon olan takimlar var. Transferin mantığı bu zaten.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu fikstüre baktığımız zaman Gs kopar gider görünüyor, bizim Fb ile 2.'lik için yarışma ihtimalimiz önümüzde ki 3 maça bağlı, ligde şampiyon belli Gs şu maçların hiçbirinde puan muan vermez, 2. Kim diyebilmemiz için Antalya, Samsun ve Fener'i yenmemiz gerekiyor, bunu yapabilirsek 2.'lik için iddaamız var deriz net, dosta düşmana korku veririz, en zor fikstür bizde kağıt üstünde..
                        Kağıt üstünde maçlarımız zor görünüyor ama fb yi bir kenara koyarsak diğer takımlar formda değil.Antalya uzun zamandan sonra zar zor kazandı.Antep ve Samsun'da çok istikrarsız.Bu üç takımında deplasmanda yenersek şaşırmam.Tabii fb maçı her anlamda zor.

Gs'nin ŞL play off ve geçerse yine sert maçlar oynayacağını unutmamak lazım.Madrid maçı dönüşü o yorgunluk göründü,ligin dibindeki Gümrük ilk yarı sahadan sildi gs'yi.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Zurawski ve szymkoviak sezonu gibi. Al bir sol kanat gürcü belki ligi birinci bitirirsin
                          En son Antonio tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İkinci yarının ilk iki haftasında yukarıdakilerle toplam farkı dört puan düşürdük. Gerçekçi hedefimiz hâlen üçüncülük ama daha yukarısı da neden olmasın?

Yorum

• Olaigbe kiralanmalı Nwaekeme ve Savic'ten çıkılmalı. Yabancı olarak 1 ortasaha 1 sol açık 1 sağ açık acilinden alınmalı. Stoperde yerli alternatif düşünülmeli.
                              Oluali 'yi yabancı takıma satacaksak sezon sonuna kadar kiralık anlaşmalıyız.
                              Fener her an kopabilir. Gs 'nin fikstur kolay ancak Avrupa maçları da oynayacaklar. 2 takımda bize deplasmana gelecek.
                              Her ne kadar şampiyonluk şansımız düşük olsa da imkansız değil. Elde ki kadro o kadar kötü değil. Onana, Pina, Tim, Oluali , Batagov, Chuibuke, Zubkov, Onuachu gibi oyuncular kağıt üzerinde gayet iyi. Rakiplerimizden çokta eksik kalır yanımız yok. Galatasaray'ın da yedek kulubesi felaket kötü.

Bizim en büyük problemimiz hocamızın psikolojik problemleri var. Yönetiminde vizyonu yok.

Yorum

• bana göre bugün itibariyle kader haftasına girmiş bulunuyoruz. antalyaspor ve samsunspor maçlarından bahanesiz 6 puan çıkarmamız lazım. antalyaspor zaten kötü bir takım , samsunspor'u da bir daha böyle yakalar mıyız bilmiyorum. ligi çoktan bıraktılar. takımın yarısı sakat. daha çok maç kaybederler. tamam her maç zor ama göztepe'yi, kocaeli'yi yenen takım her anadolu deplasmanından çıkar.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim