Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada ;

Valentin barco mu ?
    Oulai mi ?

Siz olsanız hangisi alırsınız?

büyük takım scoutlari her ikisini de izlediği için soruyorum
    En son special one tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada ;

Valentin barco mu ?
      Oulai mi ?

Siz olsanız hangisi alırsınız?

büyük takım scoutlari her ikisini de izlediği için soruyorum
      Teknik yönü ağır basan ve ciğersiz istiyorsan Valentin Barco

Dripling ve top kapma üstüne ciğersiz olsun diyorsan Christ Oulai net tercihin olmalı.
      Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Strasbourg da pek sol kanat oynama şansı olmadi. Hep 10- sağ kanat kullanıldı...
        Nerde ihtiyaç varsa
        Omzundan mı ne bir sakatlığı vardı umarım nükseden birşey değildir.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşmesi biten yerlileri şimdiden bağlamak söz kesmek lazım Umut Nair’e filan yalandan yere para vermeye gerek yok sene sonu bedava gelme durumu varsa gelsin.
          Aynen öyle 3-4 tane yerli lazim yaslari 30 küsür olmasi fark etmez. Yedekten gelip is yapsin.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Uzun süredir düşündüğüm bir şey;
            bizde şu anda sol bek sol açık, stoper, sağ açık, forvet. her mevkiye adam isteniyor , konuşuluyor, ancak benim bizim orta saha gibi bir orta sahamız olduğuna dair endişelerim var.
            yani herkesten biraz bir şeyler var, bazılarından çok şey var. ama hiç kimse yerinin tam adamı değil. 3lü bi araya gelince bi bütün olamıyor

yani, (bana göre bireysel olarak iyi ve yetenkli olsalar da) ne Folca çok iyi bir 6 , ne oulai çok iyi bir 8 , ne muci çok iyi bir 10. bunlardan herhangi birisi, eğer dieğerleri tam olursa takımda sırıtmaz, iyi bir ortasaha olur ama üçü de tam olmayınca eksik oluyoruz.

Örneğin muci iyi, takıma katkı, şut gol, skor katkısı vs diyoruz iyi, oulai yetenkli , alıyo veriyo gidiyo, iyi ama bunların olduğu yerde Folca 6 da çok yumuşak ve yetersiz kalıyor. veya tam tersi Folca bence merkez ortasahaya göre kaliteli ve yetenekli ama yanında ve önünde oulai muci olunca çok yumşak temazsız ve geçirgen oluyoruz.

Yani demem o ki;
            Torreiera- Lemina/sara/İlkay- yunus
            ve
            Guendouzi/ İsmail-Fred/symanski/alvarez- Talisca/Assensio

kalitesini geçtim

Selcuk-Kolman- Jaja 6-8-10 u zaten yokta
            Onazi-Sosa- YYazıcı
            Siopis- Hamsik-Bakasetas

gibi parçaların yerine cuk diye oturduğu bi orrta sahamız yok malesef.

o kadar orta saha var o kadar orta saha aldık. geldi gitti şu 3 lüyü kuramadık.Falco-Oulai-Muci haricindeki bugün ve yakın geçmişte alınan ortasahalar;
            Ozan, Okay, Bouchi, Lunstram, mendy,cham, bardi, berat, umut, göktanG., Dogucan, Gbamin,dorukhan, Y.mallı vs vs)
            alt yapıdan yetişip yetişemeyen ortasahaları Parmak marmak saymıyorum bile.

bu durumda ya 6 mız çok yumuşak , ağır geçişgen ya oyun kurucumuz vasat, ya 10 numara çok etkili ve skor katkılı olmuyor.

ist takımlarının maliyetinde ve kalitesinde olmasa da onların bir altı seviye ve kalitede bu 3 lü puzzle bulunup oturtulmalı

Yorum

• Batagov Stoper değilde sanki
            Sosa-Hamşik gibi oynuyordu, acayip bi oyun görüşü ve yeteneği vardı,
            25-30 milyon kabul edilmeyecek bi rakam değil, gidişine çok üzülsem de doğru karar ama inşallah bi plan dahilinde gidiyordur,
            Hem aldığımız 25-30 u hiç etmeyecek, hemde onu aratmayacak bi stoper varmı planlarında çok merak ediyorum.

Yorum

• AntiŞike
              AntiŞike yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              kesin gidiyor mu?

• Dexter M.
              Dexter M. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Valla farklı farklı kanallardan gittiği yönünde haber okuyoruz bana gitti gibi geldi, yoksa benim kulübe yakınlığım da yok, ekstra haber kaynağım da yok.

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oulai ve Batagov'un iyi rakam gelirse satılabileceği görüşüne saygılıyım.Mantıksız mı?Hayır.Peki şu anda 4+20 resmi teklif geldiği söylenen Batagov 4-5 ay sonra 3 M.Euro'ya mı düşecek.
            Aynı şey Oulai için de geçerli.
            Batagov için haklısın, hiç eksiye gitmeyen, aksine hep olumlu yönde yükselen bi standardı var, sakatlık olmadığı sürece bundan kimsenin şüphesi yok çünkü bir çok maçta gördük, tesk ettik, onayladık.
            Daha sonra satılsa daha iyi olur çünkü bizi Avrupa kupalarına yollar, değeri de daha çok artar. Batagov da haklısın.

Oulai konusunda çoğu arkadaşın tersini düşünüyorum ben.
            Standardını bilmiyoruz çünkü, olmaz demiyorum olacağı yönde kanaatım var ama bence tam satma zamanı (ğs ye değil Avrupaya, 30 dan aşağı olmamak kaydıyla) çünkü düşüş te yaşayabilir, üstüne koyamayıp aynı çizgide gidebilir. Aman linçlemeyin şu an için hatta abartıldığını düşünüyorum, 19 yaşında oluşu heyecanlandırıyor, hep olumlu bakıp hayal kurduruyor ama bunların hepsi soru işareti, HENÜZ ıspatlanmış bişi yok, Jabol sakatlıklar ile boğuşmasa Oulaiden daha faydalı şuan, kızacaksınız ama gerçek bu.
            En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renato NHAGA gerçekten atletik ve klas bir oyuncu ama oulai gibi 4-5 kişi arasından geçecek kadar dripling kabiliyeti yok,onun bir tık az dripling yapan bir tık atletik özelliği fazla olan hali gibi. Bu güney amerika ve japonya bölgesine vb niye bakmıyoruz orada ne var bakılmayacak ben de bilmiyorum. Aslında bir tane sambacı ya da güney amerika bölgesinden güzel bir kanat bize çok iyi gider.
              daha iyisi alınabilir tabi yani benim burada onerdigim tarzda ozellikleri yok malesef. daha iyilerini bulurlar. haklısın guney amerika ozellikle meksika kolombiyav e uruguay ve arjantinde ne yetenekler var alabilirler oradan. hani ouali gibi olmayabilir. yani mesela zaten ouali ayarında ondan daha iyisini de bulursun yeterki arasınlar.niye bakmadıkları konusunda fikrim yok cidden. vizyon eksikligi veya ucun besin hesabını yapma mevzularıdır diye tahmin ediyorum tabi bilmiyorum asıl nedenini.
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen öyle 3-4 tane yerli lazim yaslari 30 küsür olmasi fark etmez. Yedekten gelip is yapsin.
                Antepten Ogün yeni bir eskihellaç hikayesi çıkabilir bu uşaktan siopis gibi kullanırız at kulübeye dursun
                Başaktan Yusuf sarı aynı şekilde kulübede olsa zubinin arkasında iyi olur
                Takasla çözülür bunlar
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaya Çilingiroğlu denen zerzevat Trt de Batagova salliyor. Degil 30 milyon 3 milyon euro vermem, Beşiktaş'a bile alinacak oyuncu degil diyor Bu adam (!) göt olacagi videolara hazırlıklı olsun bence
                  Kendisi Turkiyenin gelmiş geçmiş en şanslı insanıdır, spor yorumcusu da olur siyasette yapar.

Karışma abi bosver
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Maestro kendisini attırarak Alanya'ya bonservis konusunda uçmayın,üzerim sizi mesajı verdi.

Ümit Akdağ ve Maestro paketi maksimum 5 M.Euro yapar.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antepten Ogün yeni bir eskihellaç hikayesi çıkabilir bu uşaktan siopis gibi kullanırız at kulübeye dursun
                      Başaktan Yusuf sarı aynı şekilde kulübede olsa zubinin arkasında iyi olur
                      Takasla çözülür bunlar
                      Sanırım bunlar iyi arkadaşlar,

No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Loic hetoga bastiali 6 numara direkt onu alırdım adam çok iyi kesici. 1 milyona satar bastia. Çok fazla bir şey isteyecegini sanmıyorum.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 6 aylık topçu kiralamanın örneği varmıydı ya
                          yamyamlar berbat durumda ki ancak kadroda düşünülmeyen topçuları yarım sezon kiralık alabiliyorlar onlara da yine savuruyorlar paraları
                          bir menajerin kucağına oturmuşlar, transfer dönemlerinin sonlarına doğru ne kadar arızalı topçu varsa ancak onları ve dünya paraya ancak getirebiliyorlar
                          akıl almaz açıklanamaz paralar harcıyorlar yakın dönemde de normal transfer yapabileceklerini sanmıyorum kime gitseler arap kulübü tarifesi çekiyorlardır
                          şunların her 10 yılda bir ADS bursa gibi dip yapmaları lazım ama bura Türkiye amg
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maestro kendisini attırarak Alanya'ya bonservis konusunda uçmayın,üzerim sizi mesajı verdi.

Ümit Akdağ ve Maestro paketi maksimum 5 M.Euro yapar.
                            kismen izledim, Ümit'i begendim, gerçi savunma anlaminda nasil bilmiyorum ama top ayagindayken iyi, Batagov'dan çok eksik falan hiç degil, daha iyi takimda daha da iyi oynar oyun kurar, ama savunmasi nasil onu çok bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim