Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Agusto'nun bu akşam attığı kafa golü 15 değil 20 milyon euro çok rahat eder

Bu adam 22 yaşında ve yetenekli

Senin satmak yerine kaliteli futbolcular transfer etmeye ihtiyacın var. Çok çok iyi bir orta saha ihtiyacı var. Sol kanat ihtiyacı var

Koskoca 3 yıl bir tane hamsik almadılar. Bir tane hugo almadılar. Onuachu'dan başka güven veren forvetin yok

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Final oynayan u19 un en iyisi Arda ve Taha yoksa, Tekke hocam kusura bakmasin gs veya fb degiliz 5m euro verip yedek stoper alamayiz. Arda'yi alip oraya hazirlayacakti. O zaman Baniya'yı düzeltsinler, Okay da var.

1.5, 2 olsa neyse de adamlar 5, 6m euro istiyor. Bu paraya potansiyelli scout transferi yaparsin. İlla birini istiyorum diyorsa Ada İbik'i alsinlar, hem daha yetenekli hem de daha ucuz olur. İlerde satış potansiyeli de var.
      he Fatih hocamiz Ada Ibik'i alip 17-18 yasinda as stoper olarak oynatacak, sen de bunan inaniyorsun he ? açik açik dalga geç daha iyi

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kötü olduk şakasız. İnşallah iyi yerlere gelir.
        haydaaaaa......... bunlarin akillarina edeyim gerçekten... umarim iptal olur da gitmez

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aek-Pana maçına bakıyorum Jovici nasıl almış bunlar istese 6 gol bile atardı. Baka çiçeğim bitikleri oynuyor
          kaç senedir yoklari oynuyordu, kendini buldu demek ki... Baka bitik mi bilmem ama takimi bitik, orta sira takimi olmuslar resmen

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Danimarka liginde futbolcu yazan arkadaşlara örnek olsun diye bu profili koyuyorum

Arkadaşlar Danimarka ligi tehlikeli bir lig özellikle kanat alacaksanız. Çok patlıyorlar

https://www.transfermarkt.com.tr/moh...s/0?saison=ges
            Reis adam gelir gelmez dizinden sakatlandı. 174 gün gitti. Döner dönmez de tekrar dizinden gidip 324 gün sonra geldi. Ömür gibi kaderi var.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Profesyonellik falan bir yere kadar. Ben aha inanırım. 21 yaşında, işini yapan, dürüst çocuğun hayallerinin önüne taş koyacak şekilde ahını alıyorsan, o ah çıkar.

Yorum

• bizde kazandığının 5 katını kazanacak belkide. O ligde bir çok vatandaşı var kendiyle aynı yaşta .onlardan illaki bilgiler alacaktır . Yapamazsa yine avrupaya döner zaten, Duygusal bir anlam yüklemek yersiz bence .
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ederini bulan her oyuncu satılabilir ancak 15 e verip yerine 9 milyona oyuncu almak mantıklı mı bilemem. O oyuncuyu 20-25 bandına satabilir misin önemli olan o
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ederini bulan her oyuncu satılabilir ancak 15 e verip yerine 9 milyona oyuncu almak mantıklı mı bilemem. O oyuncuyu 20-25 bandına satabilir misin önemli olan o
                    Karlsbakk 9 mu? 5 - 5 veriyorduk ne güzel 9 nereden çıktı, çok sanki biraz. Dediğiniz gibi 20 den aşağı Agusto için az bir rakam, özellikle gözü kapalı havaya para saçan Arap kardeşlerimiz için.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Dün bu sahneyi bir tek ben fark ettim sanırım diyordum .

Adam resmen sessiz sedasız takımı ve taraftarları izleyerek veda ediyor.

Burada eleştirildiği kadar kötü topçu değildi. Avrupa görmesiyle beraber daha yüksek bedellere de satılabilirdi.

Umarım gönülsüz şekilde göndermiyoruzdur .
                      En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Net oyuncular hakkinda bahsederken, Ertugrul baskan ile aralarinda gecen muhabbetlerden alinti yapti.
                        FT - Iyi futbolcu
                        ED - yillik 5 milyon istiyor
                        Ben her ne kadar bu paraların maaş olarak verilmesini doğru bulmasam da , Kaleciye 5 milyon euro ' dan fazla maaş veren , iyi futbolcuya da verebilir / vermelidir .

Yorum

• Aslında doğru olan Felipeyle devam edip,

Baba bir solkanat,Umut Nayır ve yedek stoperle yola devam etmek. Lovikin bittiğini varsayarak.

Gelecek sene zirveye oynayacak bir kadro için bence maksimum 1 futbolcu elden çıkarmalı, en az 1 sene daha dayanmalıyız kemik kadroyu bozmamak için.(Oulai gibi görünüyor)
                          Kemik kadrodan 3-4 futbolcu eksilmek çok şey kaybettirebilir.
                          Sonuçta zar atacağız tutmama durumunda sil baştan.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Felipe umarım bırakılmaz. Bu karlsbarktan damendoye havası alıyorum umarım alınmaz.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sikan zaten gitmisken agusto ne alaka simdi en kotu sezon sonu beklenmeli agusto gibi adam bulursun sorun o degil hani 2-3 senenin takimi kuruyorduk boyle surekli sil bastan yaparak mi bunu yapacaklar dertleri takim klup falan degil almak vermek ekonomiye can vermek!! surekli sirkulasyon olacak ki bunu yapabilsinler..gunu kurtarmanin pesindeler tamamen, plan program hak getire. 5 e al 6 ay dolmadan 15 e sat yerine 8-9 baskasini al bunlar acemice hareketler genclerbirligi degil bu klup sene sonu oluai ve pinayida gonderecekler bakin gorun bu anlayisla basari hayal oyuncular birbirlerini taniyip takim olmaya baslamadan surekli bir transfer hareketliligi biz eldeki iyi adamlari 1 sene tutamayip gonderip yerlerine adam aliyoruz sonra 2-3 sene sonrasinin takimini kuruyoruz hadi ordan boyle plan proje olmaz uyutmaya devam camiayi yiyenlere afiyet olsun..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sol stoper içinde sene sonunu bekleyip Ahmetcanı çekmek lazım. Ajax düşünmüyor gibi
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim