maestroyu boşverin ümit tam bizlik alalım hemen hemen hemen..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Bu oyuncu grubu ile özelliklede deplasmada neden set oynamaya çalışıyoruz ki ? Hadi iç sahada neyse de.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya büyük takım gibi oynuyor, gs maçında da gsyi hapsetmişlerdi.
Hadergonaj şiir gibi oynadı ilk yarı.
Bize gelirsek sol kanattan sonra mutlaka merkeze bi oyuncu şart. Muci santrafor gibi takılıyor, Folcarelli'nin ne hat kıran pası var ne topla dribblingi ne ceza sahasına koşusu. Merkezde bağlantı yok hükmünde. Devre arası böyle oyuncu bulunur mu bilmiyorum.
Olmuyorsa sola playmaker bi oyuncu çekeceksin. Topu tutacak takımı öne çekecek, yeri geldiğinde merkeze yaklaşıp oyunu kuracak.
Takımda en büyük eksik sahada Sosa Hamsik gibi bi oyun aklının olmaması.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ümit Akdağı mutlaka almamız lazım.192 cm boy sahip.Stoper olmasına rağmen gayet iyi bir tekniği var.İhtiyaç halinde sol bek olarakda oynayabiliyor.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit-Maestro-Ruan göze çarpan isimler.
- Beğen 1
Yorum
-
Rakibi Okay Yokuslu, Mendy gibi izleyen savunma oyuncusu kontenjanını artırmak istiyorsak Ümit'i alabiliriz ama ben elde Arda gibi stoper varken durduk yere kazıklanmayalım derim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Arda yok malesef, Taha da yok.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibi Okay Yokuslu, Mendy gibi izleyen savunma oyuncusu kontenjanını artırmak istiyorsak Ümit'i alabiliriz ama ben elde Arda gibi stoper varken durduk yere kazıklanmayalım derim.
Yerli yedek stoper şart,
5-6 değilde 2 milyon civarı bi para olsa Ümit alınmalı, dediğim gibi bizim çocuklar yok olduğu için illa ki yerli stoper lazım.
Yorum
-
Final oynayan u19 un en iyisi Arda ve Taha yoksa, Tekke hocam kusura bakmasin gs veya fb degiliz 5m euro verip yedek stoper alamayiz. Arda'yi alip oraya hazirlayacakti. O zaman Baniya'yı düzeltsinler, Okay da var.İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arda yok malesef, Taha da yok.
Yerli yedek stoper şart,
5-6 değilde 2 milyon civarı bi para olsa Ümit alınmalı, dediğim gibi bizim çocuklar yok olduğu için illa ki yerli stoper lazım.
1.5, 2 olsa neyse de adamlar 5, 6m euro istiyor. Bu paraya potansiyelli scout transferi yaparsin. İlla birini istiyorum diyorsa Ada İbik'i alsinlar, hem daha yetenekli hem de daha ucuz olur. İlerde satış potansiyeli de var."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
ümit akdağ iyi stoper. sol ayaklı. alınmalı ama büyük paralar verilerek değilİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibi Okay Yokuslu, Mendy gibi izleyen savunma oyuncusu kontenjanını artırmak istiyorsak Ümit'i alabiliriz ama ben elde Arda gibi stoper varken durduk yere kazıklanmayalım derim.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- Murat Keçeci