Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlış anlama ama FT şu anda hangi sistemi oynatıyor da neye göre analiz yapıyorsun,en basit sistem olan 4/5/1 düzgün bir şekilde izleyemedik neye güvenerel 5 sisteme geçecek diyorsun anlaması zor.
    Gs süper kupa maçında okan 3 luye geçince

Tekke de salih i oyuna alıp 3 luye geçti....

Bu arada böyle oynayacak demiyorum sohbetinize ortadan girdim ama Tekke arada fantazi yapıyor

Tekke genelde bir beki dengeli bir beki hücumu olur. Destroyer olmaz.orta sahada hücumu yüzden 5 li sisteme kolay geçmez zorda kalmayınca...

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Acaba Sorloth gibi parlayacak mı, ufak bir heyecanla birlikte aklıma şu video geldi:

çok güzeell👍 gözlerim dolarak izledim yine😥😢

çok zor ama ilerde belki bi zaman yine yeniden🙏

Yorum

• Danimarka liginde futbolcu yazan arkadaşlara örnek olsun diye bu profili koyuyorum

Arkadaşlar Danimarka ligi tehlikeli bir lig özellikle kanat alacaksanız. Çok patlıyorlar

Güncel performans bilgileri Mohamed Daramy (Stade Reims) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Olunga- Bedelsiz
          Kuchta - 2 milyon
          O. Edouard 3,7 milyon

Yazın Onuachu'ya 5 milyon vereceğine daha uygun rakamlara kupa sorunu olmayan oyunculara gidebilirdin.
          Madem böyle bir halt yedin bari adamın yedeğine birini koy! Enis'i hiç uğruna gönderdin, Poyraz Antalya'da çürüyor, Sikan ve Felipe santrafor değil, biri gitti öbürü gidecek. Santrafor konusu büyük kepazelik. Hiçbir şey bilmiyorsan Poyraz'ı geri çağırırdın. 2. yarıya takım kanatsız ve santraforsuz başlıyor. Kulüp biraz yönetiliyor olsa Cham Slavia'dan alınıp Belçika ya da Fransaya kiralanırdı.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Danimarka liginde futbolcu yazan arkadaşlara örnek olsun diye bu profili koyuyorum

Arkadaşlar Danimarka ligi tehlikeli bir lig özellikle kanat alacaksanız. Çok patlıyorlar

https://www.transfermarkt.com.tr/moh...s/0?saison=ges
            2 kere dizinden sakatlanmis mart 2024ten bu zamana kadar 525 gün 60 maç kaçırmış ve Kasım 2025ten bu yana maçı yok sanırım
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 kere dizinden sakatlanmis mart 2024ten bu zamana kadar 525 gün 60 maç kaçırmış ve Kasım 2025ten bu yana maçı yok sanırım
              Çok talihsizlikler yaşadı bu çocuk,

Sakatlıklar da bazen elden birşey gelmiyor....

Sakatlık demişken braganca geri döndü

Artık sakatlamasın da izleyelim

Das ist die Verletzungs Hitorie von Daniel Bragança vom Verein Sporting Lissabon. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.
              HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İzlemedim detaylı bir şekilde. İzleyen arkadaşların, özellikle Galatasaray eşleşmesindeki futbolunu çok övdüklerini hatırlıyorum. İsmi geçmesi normal ama şu an hamle gelmez bence. Yabancı kotası sıkıntı...
                Bende sizinle aynı fikirdeyim, uygun bir zamanımda seyredeceğim. Cevabınız için teşekkür ederim renktaş.
                Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Sol ön alınmayacak demek ki,
                  Ya Kazım da ısrar edecek yada Norveçli orda oynayacak.

Forvet işimizde çok karıştı,
                  Agusto Araplara gidecek mi,
                  Sikan gitti mi,
                  2 si de gittiyse ayrı, 1 i gittiyse ayrı bi hesaba girilecek. Çok karışık bi haldeyiz.

Yorum

• Nwakeme fesih haberleri vardı dün, büyük ihtimal fesih gelir, bu tabi sol ön için transfer habercisi mi onu kestiremedim tam, çünkü Sikan gidecek, yerine Nwaiwu eklenecek, Nwakaeme de fesih gelirse yerine bu sol bek eklenir, sanırım kontenjan yine doluyor.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Augustar'ın araplara transfer olmasını istiyordum.Ama adam bi şekilde her maç gol atmayı başarıyor ve iyide mücadele ediyor pes etmiyor.Augusto takımda kalmalı ve hem istatistik çok iyi, hemde ligin bitmesine daha var.Yani lig sonu o istatistik daha da artar.Haydi Ertuğrul Doğan son bir transfer daha ve kaliteli sol kanat ondan sonra tamamdır...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nwakeme fesih haberleri vardı dün, büyük ihtimal fesih gelir, bu tabi sol ön için transfer habercisi mi onu kestiremedim tam, çünkü Sikan gidecek, yerine Nwaiwu eklenecek, Nwakaeme de fesih gelirse yerine bu sol bek eklenir, sanırım kontenjan yine doluyor.
                        Savic'i de dondurup sol kanat aliriz en kritik yer burasi, sol kanada yıldız almaliyiz yoksa yarim devre Mustafa, Olaigbe izletecekler bize böyle bir ahmak planlama olamaz her maç Kocaeli gibi zıplayamayız.

Para yoksa Agusto için 15m euro büyük piyangodur, şu parayla birer tane sol bek, sol kanat ve forvet alıp yolumuza bakalım. Sikan'dan da 4.5 gelecek, bi zahmet 3 tane kaliteli ve genç oyuncu alsinlar.

Sol bek, sol kanat, forvet 3 tane net ve kaliteli takviye şart.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Augustar'ın araplara transfer olmasını istiyordum.Ama adam bi şekilde her maç gol atmayı başarıyor ve iyide mücadele ediyor pes etmiyor.Augusto takımda kalmalı ve hem istatistik çok iyi, hemde ligin bitmesine daha var.Yani lig sonu o istatistik daha da artar.Haydi Ertuğrul Doğan son bir transfer daha ve kaliteli sol kanat ondan sonra tamamdır...
                          Adam maç boyunca pres yaptı salınavak biri değil. 20 milyondan aşağı bırakılmaz.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam maç boyunca pres yaptı salınavak biri değil. 20 milyondan aşağı bırakılmaz.
                            Aynen öyle ve çok yüksek miktarda ihya edici bir transfer teklifi gelmediği sürece Augusto takımda kalmalı.Zaten kendisi kalmak istiyor ve Trabzonspor'u seviyor...

Yorum

• transferlerin hepsini afrikadan yapmak lazım. şu maç bile onu gösterdi. bizim ligde kocaeli gibi düşük bütçeli takım bile seni sahada atletizm ve fizik gücüyle ezebiliyor. agusto, onaçu, oulai ve folcarelli gibi oyuncuların sayısını arttırmamız lazım.
                              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Acil şu eksikleri giderin yazık günahtır hocaya ya
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim