Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her futbolcu satılır ama böyle degil
    tükürüp tükürüp yalarsan
    suratina tükürülurse ses cikarmayacaksin
    klup onunde polis bekletiyorsan yanlis yaptiginin sen de farkındasın demektir
    Hocam,

Tesislerin yanında, olimpik havuzun orada Asayiş Ekipleri Büro Amirliği var diye biliyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bizim pinokyo nerede
      medyalarda tvlerde trabzonsporu ciddiye alan yok konusmalar tam Komedi

baskanmisin nesin neredesin uyuyormu bu nerdesin pinokyo
      tvlere Ben baglanmak istiyorum izin vermiyorlar trabzonspor kimsenin oyuncagi olamaz ugurcanda gitmek istiyorsa derhal bügün gitsin kimse ts den büyük degildir kaptana bakiniz hele ciksana tvlere baglansana Ben tsliyim desene Allah sizi bildigi gibi etsin biz ortasaha beklerken yaptiklari ise bakin
      bizim pinokyo da fanatik gsli cikti basimiza
      trabzonsporumuzu geri verin ….
      fatih tekke masaya vursana hocam nerdesiniz ilk defa bu kadar korkaklar bir arada ts yönetiyorlar böyle birsey ilk defa Sahit oluyorum yaziklar olsun
      zeki uzundutukana cevap veremeyen kö..ler ..Nerdesiniz hani trabzonlu durusumuz..
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor’un sözde kaptanı da 3 aydır İstanbula gitmek için biyerlerini yırtıyor normaldir
        Mevzu Uğurcan değil ki Arda.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Eğer 30-35 milyon euro veriyolarsa bu gece gönderirim Uğurcan'ı. Dik duruşmuşmuş. Trabzonspor onu 2011'de kaybetti.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Tesis girişinde 2 tane polis otosu var

Yorum

• Uğurcan da biliyor Trabzon camiasının balık hafızalı olduğunu, çabuk unuttuğunu, siyasilere şikede bile tepki göstermeyecek kadar Trabzonspor'un önemli olmadığını. Bundan 10 sene sonra teknik direktör olarak geri döner basın toplantısı yapar aslında ben zorla ağlaya ağlaya gittim der konu kapanır gider tıpkı Tolga,Ogün,Ünal, Abdullah, Bali,Ali Kemal ve niceleri gibi. Boş geçin ya 30 milyon euro büyük para defolsun gitsin peşinde de Ertuğrul.

Yorum

• uğurcan'a yurtdışından bahsedilen paralara teklif oldu da satılmadı mı sanki yok yani teklif gelmedi fbye gitmesinden binkat iyidir

Yorum

• BU SAATTEN SONRA EN ÜZÜCÜ OLAN ŞEY VAZGEÇMENİZ OLUR. ED VE UĞURCAN İKİNİZ DE GİDECEKSİNİZ. BİZE YAŞATTIKLARINIZ DA SİZE KÜNYE KALACAK.
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• Kendi taraftarından korkan yönetim orada çok duramaz . Sezon sonunu görebileceklerini sanmam

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gitmek isteyen oyuncudan hayır gelmez ayrıca uğurcan artık 29 yaşında bahsedilen paraları bir daha görme ihtimai yok
                      Eger cok formda ise seneye avrupaya satabilecegimiz rakam 11 milyon euro gibi bir sey olur. Oda cok formda ise...

Yok eger hafiften formsuz ise avrupadan 6-7 gibi teklif anca gelir.

o parayada satmayacagimiz icin elde kalir.
                      61

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim pinokyo nerede
                        medyalarda tvlerde trabzonsporu ciddiye alan yok konusmalar tam Komedi

baskanmisin nesin neredesin uyuyormu bu nerdesin pinokyo
                        tvlere Ben baglanmak istiyorum izin vermiyorlar trabzonspor kimsenin oyuncagi olamaz ugurcanda gitmek istiyorsa derhal bügün gitsin kimse ts den büyük degildir kaptana bakiniz hele ciksana tvlere baglansana Ben tsliyim desene Allah sizi bildigi gibi etsin biz ortasaha beklerken yaptiklari ise bakin
                        bizim pinokyo da fanatik gsli cikti basimiza
                        trabzonsporumuzu geri verin ….
                        fatih tekke masaya vursana hocam nerdesiniz ilk defa bu kadar korkaklar bir arada ts yönetiyorlar böyle birsey ilk defa Sahit oluyorum yaziklar olsun
                        zeki uzundutukana cevap veremeyen kö..ler ..Nerdesiniz hani trabzonlu durusumuz..
                        Trabzonlu durusumu hani su 2011 de siyasete feda ettigimiz ondan sonra bir daha camiaya ugramayan seydenmi bahsediyorsun
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Jölecanın yerine Antep kalecisi Burak veya Konyadan Deniz alınmalı.

Yorum

• Ya kaptan dediğiniz herif bu takımda mı durmak istiyor da yıkıyorsunuz ortalığı zorla mı satıyorlar? Bu saatten sonra gitmezse de geçmiş olsun daha hayır gelmez gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam,

Tesislerin yanında, olimpik havuzun orada Asayiş Ekipleri Büro Amirliği var diye biliyorum.
                              Ben hep gurbette yasayan biri olarak tesisleri 1 kere gördüm o yüzden yorum yapamam
                              yukaridaki mesajlara binaen yazdim

Yorum

• Yönetim akıllı olsa o parayla şu transfer dönemin son günlerinde ligte bizi en kötü 2. yapacak transfer yapabilir.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim