Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalyasporlasporla oynadığımız maçı tekrar izledim bugün,bakın burda şimdi söylüyorum bu oleigbe çok boş bi eleman.. üst düzey bir kadro kurmak istiyorsak mutlaka yerine biri lazım bunun..iyi bir yedek olur belki son 15-20 dakika oyuna atılacak fazlası olmaz.45-50 lerde nefesi kesiliyor çocuğun , topla ne yapacağını nerde şut atıp nerde pas vereceğini bilmiyor daha,topsuz oyunda hiç yok tamamen kayboluyor oyundan..verdiğiimiz 5 milyonun üzerinede buz gibi temiz bi soğuk su içip adam gibi birini bakalım bu mevkiye derim ben,alternatifide yok sağlam olsa 40’lık wakanın oynamasını isterim orda..
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hosbulduk bro sagol sen de hosgeldın
      Eyvallah brovski cansın
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyide neden rezil kepaze olmus bjk yi ovuyorsun bize ama bekleyin durun toparlanacaklar diye kivirtiyorsun?
        sanane bundan?
        bak gs de 75 milyon birine 35 milyon oburune 30 milyon bir baskasina derken çat çat nokta atisi transferler yapiyor . Onu niye soylemiyosun?

Birsey sorucam sen sergen ve tempolu oyunla kafayi bozmus jairzinho nun yan hesabi misin?

çik de ki bjk liyim ama memleket yuzunden ikinci takimim trabzon..
        fatıh tekke gıbı ve senol hoca kadar bjklıyım evet haha.

Trabzonspor kurulmadan once cogu ınsan besıktaslıdır. bellı dogumlular babaları ve babasının babası olanlar bılır bjklılerın bır kısmı eskı olanlar trabzona sempatı besler .Trabzonlularda aynı sekılde. bu son senelerde degısmıstır. bjknın senol hocayı cagırması tesaduf degıl sempatısı vardır.

bjk ıle trabzonun ortak noktası : hızlı ve fırtınallı top oynar ve en az sampıyon olan takımdır ıstanbul takımları ıcınde.

ayrıca bu benım tek hesabım.

gs ornegı veremem cunku gs baska levelde bıze en yakın leveldekı takım bjk cunku

gs ıle yarısamayız bu yuzden

En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.08.2025, 00:03.

Yorum

• Bjk nin hangi nokta atışı transferi var bu sezon ? Ben sahada göremedim, ha kağıt üzerinde TM de ki değerlere göre futbol yorumlayacaksak Jhon Duran bence lig tarihine gelmiş en genç en kaliteli en pahalı oyuncu diyelim o zaman ? Oldu mu ?
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            10 numara için Toni Fruk diyorlar...
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bak bu adam olur ıste ama ben bu adamın Lorenzo Pellegrini ıle beraber alınmasını ısterdım. slowak oyuncuyla degıl.
              Lorenzo Pellegrini ıle beraber sahane olurdu.

bana
              Miroslaw Szymkowiak ı hatırlatıyor bu oyuncu. farkındaysanız. bu adam alınmalı bence. slowak bosuna harcanan para bunun yanında.
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.08.2025, 00:09.

Yorum

• keske su ayarda bır ortasaha alsaydık

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antalyasporlasporla oynadığımız maçı tekrar izledim bugün,bakın burda şimdi söylüyorum bu oleigbe çok boş bi eleman.. üst düzey bir kadro kurmak istiyorsak mutlaka yerine biri lazım bunun..iyi bir yedek olur belki son 15-20 dakika oyuna atılacak fazlası olmaz.45-50 lerde nefesi kesiliyor çocuğun , topla ne yapacağını nerde şut atıp nerde pas vereceğini bilmiyor daha,topsuz oyunda hiç yok tamamen kayboluyor oyundan..verdiğiimiz 5 milyonun üzerinede buz gibi temiz bi soğuk su içip adam gibi birini bakalım bu mevkiye derim ben,alternatifide yok sağlam olsa 40’lık wakanın oynamasını isterim orda..
                  Aslında çok boşa kaçıyor ama Mustafa daha alışamadı herhalde pek pas vermiyor o noktalarda. Ben tam tersine her hafta vites yükselttiğini düşünüyorum bence güzel katkı sağlayacak bu çocuk.

Yorum

• jairzinho reis gelsede yeni aldığımız oyuncuyu bir yorumlasa yoksa sabahta olmaz.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aslında çok boşa kaçıyor ama Mustafa daha alışamadı herhalde pek pas vermiyor o noktalarda. Ben tam tersine her hafta vites yükselttiğini düşünüyorum bence güzel katkı sağlayacak bu çocuk.
                      3 maç oldu 3 ünede ilk 11 başladı bunların 2 si kendi sahamızda nispeten ligin zayıf takımlarıyla,0 gol 0 asist benim zerrece ümidim yok ama inş sizin dediğiniz gibi olurda yanıltır.Ne yalan söyleyeyim beğenmediğimiz trezegenin hiç kullanmadığı sol ayağı bile etmez gibi geldi bana..yanılırsamda yanıldım özür dilerim derim..
                      En son doc holliday tarafından düzenlendi; 29.08.2025, 00:29.
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Olabilir 6+8+8 gibi oynamak istiyor belkide.
                        hatta abdullah avci bakasetasi geriye cekip boyle bir oyun oynatmak istiyordu.
                        Fatih tekke abdullah avcinin felsefesinin cok buyuk bir kismini benimsemis bir adam bunu kabul edelim.
                        Avcıya benzeyen yerleri var ama çok da Avcı futbolu oynatmıyor şimdi Allahı var. Avcının en büyük günahlarından birisi Bakayı 9.5'dan alıp 8'e hatta bazen 6'ya bile koymasıydı. Hele bir adamlar gelsin Tekkenin eline verilsin de takımda kim var, kim ne, ne oynamak istiyoruz hepsi çıkar yavaş yavaş ortaya.

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

3 maç oldu 3 ünede ilk 11 başladı bunların 2 si kendi sahamızda nispeten ligin zayıf takımlarıyla,0 gol 0 asist benim zerrece ümidim yok ama inş sizin dediğiniz gibi olurda yanıltır.Ne yalan söyleyeyim beğenmediğimiz trezegenin hiç kullanmadığı sol ayağı bile etmez gibi geldi bana..yanılırsamda yanıldım özür dilerim derim..
                          Bir kere Trezeguet’e haksızlık yapmışız bence adam aslında iyiymiş gerçi çok karakterli değilmiş ya neyse.

Olaigbe daha genç, takımla kamp da yapamadı bunlar alışmayı biraz zorlaştırır. Ama dediğim gibi benim gördüğüm her hafta vites arttırıyor daha da iyi olacak. Bu yüzden hemen hüküm vermeyelim bence. Şu orta saha kurgusu bir otursun, takımdaki her oyuncu daha iyi gözükecektir.

Gerçi daha aldığımız adamı bile oynatamadık yani şu Olai için gün aşırı Fransa ve Uefa yetkililerin kapısını aşındırmamız lazımdı. Düşünün bir Folcarelli bile ne kadar fark ediyor takım için yanında Okay değil de Oulai gibi dinamik bir adam olsa o bile neler değiştirir.

En kafa bölgeyi transferde en sona bıraktık.

Yorum

İyide neden rezil kepaze olmus bjk yi ovuyorsun bize ama bekleyin durun toparlanacaklar diye kivirtiyorsun?
                            sanane bundan?
                            bak gs de 75 milyon birine 35 milyon oburune 30 milyon bir baskasina derken çat çat nokta atisi transferler yapiyor . Onu niye soylemiyosun?

Birsey sorucam sen sergen ve tempolu oyunla kafayi bozmus jairzinho nun yan hesabi misin?

çik de ki bjk liyim ama memleket yuzunden ikinci takimim trabzon..
                            ben bi ara bi yazısına denk geldim bu arkadaşın 5 sayfa falandı üşenmedim okudum..kısaca özeti mpabbe-haaland-rodri-van djik’i aynı alda alsak yinede tatmin etmez bu arkadaşı.hayalindeki takımı değil biz city-liverpool bile kuramaz

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

ben bi ara bi yazısına denk geldim bu arkadaşın 5 sayfa falandı üşenmedim okudum..kısaca özeti mpabbe-haaland-rodri-van djik’i aynı alda alsak yinede tatmin etmez bu arkadaşı.hayalindeki takımı değil biz city-liverpool bile kuramaz
                              yazılarımdan usenmeden okuyup bunu mu cıkardın? keske okumasaydın hocam. yanı bız bu adamların kramponunu bıle alamayız.alsak nıye bunu aldınız dıye sorgulayacagız yanı. komık olmayın.

hayalımdekı kadroyu lıverpool bıle kuramaz. yanı taraftar tatmın olmaz yanı? yok artık?

alalım kramponlarını once bu adamların sonra bakarız )

bız lıverpolun ceyregının ceyregı kadro bıle kurmadık tum tarıhımızde. bır daha dusun yazdıklarını .

ıste Trabzonspor bu zıhnıyet yuzunden gelısmez Turk futbolu da dahıl buna. Trabzonspor yıldız topcu alabılecek vızyona sahıp degıl. bırak onu daha ılk onbıre oyuncuları tamamlayamıyoruz. daha nokta atısı transferının ne oldugundan haberız.

vanspor oluruz bu kafayla... trabzon ıgrenc bır futbol oynuyor bunun sebebı kadron cop dolu .

bız reklam ve vıdeoları guzel yapıyoruz guzel hareketler bunlar yaptıgımız bu ama gorsellık var ama ıcı bos gorsellık. gelısme sıfır.
                              bugun slowak topcu bomba transfer dıye lanse edılıyor dusun hangı sevıyelerde oldugumuzu
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.08.2025, 02:07.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                jairzinho reis gelsede yeni aldığımız oyuncuyu bir yorumlasa yoksa sabahta olmaz.
                                gene kimi aldık hocam

takip edemedim
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim