Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Marcelino Nunez gelecek dertler bitecek Allah'ın izniyle.

Başkan özel olarak tek başına ilgileniyormuş, başkan sen bunu al getir sana ettiğim bütün sözleri geri alacağım, 8'in alasını alıyorsun çünkü 😊😊
    Burnley'li Brownhill'i neden düşünmüyoruz ???
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• şimdiki merkeze kendini ispatlamış adam almak zorundayız mümkünse italya liginden olsun.Gerekirse bütün parayı oraya gömelim. O adam sayesinde mendy,cham,augusto,olaigbe yi kazanacağız.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burnley'li Brownhill'i neden düşünmüyoruz ???
        Çok fazla maaş istiyor ve Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyormuş.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• en az 3 transfer daha şart kazım mazım boş topçular adam akıllı topçu almaları lazım bu takıma boş topçularra milyonları vererek taraftarı oyalamasınlar

Yorum

• Kanatlara alternatif olarak Emre MOR'un bonservisini eline almasını bekliyormuşuz,

Sağ bek ve Sol beki yedekleme amaçlı Gökhan Sazıdağı veya Melih Kabasakal.

Orta sahaya 2 tane baba 8 al transferi kapa.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Kanatlara alternatif olarak Emre MOR'un bonservisini eline almasını bekliyormuşuz,

Sağ bek ve Sol beki yedekleme amaçlı Gökhan Sazıdağı veya Melih Kabasakal.

Orta sahaya 2 tane baba 8 al transferi kapa.
              Marcelino Nunez ve Bouchouariyi istemiş Fatih hoca.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bu adam bizim lig için kısa. Çok iş yapacağını düşünmüyorum. Zamanın Waris'i
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

Marcelino Nunez ve Bouchouariyi istemiş Fatih hoca.
                  Bouxhouri sakat değilmiydi kanka ?
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bouxhouri sakat değilmiydi kanka ?
                    Kanka en fazla 3 maç kaçırabilirmiş, Fatih hoca yine de istiyorum demiş.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Çok vasat adamlar tartışılıyor ya. 1 tane ortaya doğru düzgün adam bul al bitsin gitsin, lanet olsun transfer filan istemiyorum. Ama o adamın çok bulup anlaşmış olman lazımdı zaten.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Bu takimin lideri yok Beyini yok.. sadece genc oyuncularla olmaz bu isler.. hepsi ya tutarsa hesabi transferler
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Andre Almeida 'yı izlemedim. Ancak istatistiklere baktığımda bu nasıl 10 numara diye sormadan edemedim. 206 maçta 7 gol 13 asisti var.
                          Mustafa Yumlu ise süper ligde çıktığı 246 maçta 19 gol 9 asistle oynamış
                          Acaba bu arkadaşın özellikleri 8 numara mı? ancak yine asist sayısı az. yoksa paralel evrendeki Abdulkadir Ömür mü?

la ligadan kimi aldıysak zarar ettik.

Yorum

• Championship ten adam almasınlar daha önce denedik afobe baker ozan tufan falan..kalitesi çok düşük o ligin..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Mendy ve Cham'ı sat, Nunez, Bouch ve Pellegrini çek tamamdır.

Yorum

• Ben, Marcelino Nunez ve her ne kadar riskli olsa da Pellegrini'yi istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim