İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
şimdiki merkeze kendini ispatlamış adam almak zorundayız mümkünse italya liginden olsun.Gerekirse bütün parayı oraya gömelim. O adam sayesinde mendy,cham,augusto,olaigbe yi kazanacağız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Çok fazla maaş istiyor ve Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyormuş.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Burnley'li Brownhill'i neden düşünmüyoruz ???S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Marcelino Nunez ve Bouchouariyi istemiş Fatih hoca.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanatlara alternatif olarak Emre MOR'un bonservisini eline almasını bekliyormuşuz,
Sağ bek ve Sol beki yedekleme amaçlı Gökhan Sazıdağı veya Melih Kabasakal.
Orta sahaya 2 tane baba 8 al transferi kapa.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bouxhouri sakat değilmiydi kanka ?İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Marcelino Nunez ve Bouchouariyi istemiş Fatih hoca.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kanka en fazla 3 maç kaçırabilirmiş, Fatih hoca yine de istiyorum demiş.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouxhouri sakat değilmiydi kanka ?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Çok vasat adamlar tartışılıyor ya. 1 tane ortaya doğru düzgün adam bul al bitsin gitsin, lanet olsun transfer filan istemiyorum. Ama o adamın çok bulup anlaşmış olman lazımdı zaten.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Andre Almeida 'yı izlemedim. Ancak istatistiklere baktığımda bu nasıl 10 numara diye sormadan edemedim. 206 maçta 7 gol 13 asisti var.
Mustafa Yumlu ise süper ligde çıktığı 246 maçta 19 gol 9 asistle oynamış
Acaba bu arkadaşın özellikleri 8 numara mı? ancak yine asist sayısı az. yoksa paralel evrendeki Abdulkadir Ömür mü?
la ligadan kimi aldıysak zarar ettik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Ertan1982
- Nazim Can
- Numan Yerlikaya
- Ibrahim Gaygusuz
- Courage
- Ekrem D.
- Mert Acar