Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trazeguet ve adrian ne kadar ugrassalarda taraftarin gonlune giremediler. Biri jaja diger prime wakarme nin yerine geldi. Haliyle hep goze kotu gozuktuler.
    kazem denen arkadas bu konuda sansli.
    Geçis oyununda ise yarar.
    Ama tekkeball () da gecis oyunu var mi bilemen
    61

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lautaro Giannetti diye bir stoper almışız diyorlar 31 yaşında bu kim mnaki nerden çıktı???

Kriterlerimize uygun bir stoper. Gelsin başlasın.
      Şehir hastanesi de yapılıyor işte ne güzel. Çift yataklı bi oda tutarız. Bi yatakta bu yatar öbür yatakta Saviç

Das ist die Verletzungs Hitorie von Lautaro Giannetti vom Verein Antalyaspor. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 05.08.2025, 18:54.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Kazım et mi balık mı bilmiyorum ama oyuncu tiplemesi olarak doğru tercih gibi. Böyle dribling atan seri bi oyuncuya ihtiyaç vardı. Belki bizde bi üst seviyeye çıkar.

Amma yıldız, tribüne taraftar çekecek oyuncu değil.

10 numaraya artık yıldız oğlu yıldız lazım içi geçmemiş olacak. Herkese 5er milyon veriyorlar bu transfere de 10 milyon verin.

Direkt Jaja lazım

Yorum

• Bu Kazım bana Majed Waris’i hatırlattı
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Bu tip adamlar bizim ligde iş yapıyor. Profil olarak doğru adam. Elimizde bu tarz bir adam yok. Seviyesi ne olacak bakacağız. Daha 22 yaşında. 70 dakika oynar, son 20 dakika Waka girer fişi çeker.

8 numaraya alacağımız adam kilit rolde olacak. En iyisini almak lazım oraya.

Yorum

• Piyasada vasat futbolcu birakmadilar... ne kadar fos varsa hepsini aldilar.. bravo buda bir marifet
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O yüksek fiyatlara bakmayin.Büyük ligte düz kosa bilen ve 10-15 mac yapan topcu o sitede 5 Mio basliyor.

Lig bonusu o.Ingiltere de 7-8 mio Almanya ve digerler ligler icin 5 mio.

Ben öyle görüyorum o fiyatlari.Bizim adam 10 mio varsa Vasat veya vasat alti bir topcudur genelde.Iyi ve gelisime acik topcular 12 mio basliyor.

Ben o sitede verileri böyle okuyorum.

Ha yas tabiki önemli. Bi oyuncunun yasi yüksekse tabi o veride biraz kirpiyorum.

Onun icin topcunun gecmisine fazla bakmiyorum.

Misal bizim su atletico topcusu 90 mio du ama 30 yasinda 3 mio düsmüs. Oyuncu performansinda sorun var demeki. Ben öyle okuyorum o verileri.
                evet orası öyle market değeri olayına pek takılmamak gerekiyor.

nasıl ki market değeri yüksek olan her futbolcu dünya yıldızı olmuyorsa, market değeri düşük olan her futbolcu da kötü olmuyor.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

zubkov ve sikan dan 12 milyon avro kazık yedik amiyane tabirle

üstüne bide vasat saperenko için 10 daha mı verelim

oyuncu bırak 5 büyük lige gitmeyi portekiz hollanda belçikaya bile gidememiş

yaş olmuş 27 halen kiev den çıkmamış

bu arada savaş sonrası iyice gerileyen ukrayna liginde bile istatistikleri kötü

Das sind die Leistungsdaten von Mykola Shaparenko vom Verein Dynamo Kiew. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

bu arada avrupa kupaları grup aşamalarında sadece 1 golü var, o da avrupa liginde, 1 gol 0 asist

bu oyuncuya 10 milyon mu vereceğiz ?
                  zubkov'da kazık yemedik şuan satsak her türlü kardayız. asist ve gol sayısı ortada sonradan geldiği halde.

sikan olayına katılırım. bizde tutmadı yada oyun sistemimize uymuyor. fatih tekke boşuna linç yedi.

şaparenko'nun ukrayna dışına çıkmamış olması kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez.

o zaman bizdeki visça ve vakayeme türkiye liginde senelerdir şov yapıyor ikisini milli takıma bile çağırmadılar en iyi zamanlarında.

bırak milli takımı doğru düzgün bir takımdan teklif bile alamadılar.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Lautaro Giannetti diye bir stoper almışız diyorlar 31 yaşında bu kim mnaki nerden çıktı???
                    2 ay sonra yaşı 32 oluyor,
                    son sezonunda 15 maç sakatmış,
                    Tam bizlik, olur olur.

Yorum

• Andre Almeida'ya 12 milyon euro verecek kadar çıldırmamışızdır herhalde, bardi bundan iyi topçu adam akıllı 8 bulun ve alın, yine en eksik bölge sona kalacak gibi şaka gibi mnaki.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

Andre Almeida'ya 12 milyon euro verecek kadar çıldırmamışızdır herhalde, bardi bundan iyi topçu adam akıllı 8 bulun ve alın, yine en eksik bölge sona kalacak gibi şaka gibi mnaki.
                        mnaki icat etmişsin hayırlı olsun...

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mnaki icat etmişsin hayırlı olsun...
                          İcat etmişsin ne yahu başkan 😊😊
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Market değeri 250 bin dolar olan adamı 5 milyon euroya almışlar hain oğlu hainler.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kriterlerimize uygun bir stoper. Gelsin başlasın.
                              Şehir hastanesi de yapılıyor işte ne güzel. Çift yataklı bi oda tutarız. Bi yatakta bu yatar öbür yatakta Saviç

https://www.transfermarkt.com.tr/lau...spieler/225963
                              Bu adami alip ardaya sans vermeyecekse su hedefsiz sezonda bile yesinler oyle hocayi da..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• baslatmayin stoper..8 numara alin.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim