Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben böyle bir acizlik görmedim. Hoca Avcı olsaydı istediğini hemen, yarım ağızla olur dediğini ertesi gün indirirlerdi kampa. Ayıptır.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Bu herifler ne planlıyor, Fatih kötü giderse 3 5 haftaya istifa eder yerine Avcı'yı getirip tüm parayı devre arası ona harcamayı mı?

Yorum

• Fatih tekke yi seçmelerindeki neden belli oldu transfere sesini çıkarmamak 5ci haftada hocayı kovarlar orta sahanın yeniden yapılanması gerekirken tek hamle yapmadılar gecen yıl deplasmanda sadece 2 galibiyet alan takımı aynen korudular ... Bir de Uğurcan a baskı yaptılar gitme diye çocuk yine rezil bir kadro ile oynuyucak .. hiç başkan adayı yok mu bu adam yoksa hep böyle davranicak

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu herifler ne planlıyor, Fatih kötü giderse 3 5 haftaya istifa eder yerine Avcı'yı getirip tüm parayı devre arası ona harcamayı mı?
          Öyle birsey asla olamaz.Tekke giderse onlarda gider.Satilmis köpekleri ve Agababalari da daha tutamaz onlari orda.
          Kac sene oldu capsizliklari belli birde bunun bas sorumlularindan Avciyi alip gene mi takimi ayni döngüye mi sokacaklar.
          O kadar uzun boylu degil.Zaten Politik durum da eskisi gibi degil. Herkes patlamaya yer ariyor.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mayıs ayında, sermaye artırımı vasıtasıyla kulübe yüklü bir para girişi olacağı, bu parayla da vergi borçlarının kapatılacağı söylenmişti. Paranın geçtiğimiz ay kasaya girdiği haberleri düşmüştü. Dün bir haber daha düştü: Persepolis maçının olduğu gün, kulübün kasasına vergi borçları nedeniyle bloke konduğu, Trabzonspor'un da bu yüzden transfer yapamadığı söylentileri dolaşmaya başladı. Sonra, ödeme yapıldığı ve blokenin kalktığı söylendi.

Başkan Doğan, geçtiğimiz ay, yaptığı açıklamada üç oyuncumuza 10 milyon € üzerinde resmi teklif olduğunu söylemişti. Ama bu süreçte tek resmi teklifin Cham'a geldiği, onun da 10 milyon €'ya yakın bile olmadığı anlaşılmıştı. Bu kadar yalan söylemek bir hastalıktır. Bu adam ne yapmak istiyor anlayamıyorum. Bunu, çevresinde uyaracak bir tane dostu yok mu?

Kulüp, ekonomik olarak bu kadar zor durumdayken gidip beşinci forvete 5 milyon € bonservis verdiler. Kulübü şeffaf bir şekilde yöneteceklerdi sözde. Bakalım, bundan sonra kulübe girecek bağımsız denetçi ne gibi pisliklerini ortaya çıkaracak bunların...
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

​Ciddi soruyorum oynattığı ucube oyun da başlı başına gönderilme sebebi ama oynattığı ucube oyundan dolayı mı gönderildi yoksa şuraya atsak vatan haini dhkp-c üyesi olarak yargılanması gereken avrupa karnesinden dolayı mı?
              Yine aynı şey,neden itiraz ediyorsunuz?Trabzonspor'un hangi dönemde sürekliliği olan Avrupa Kupaları başarısı oldu ki?Dönemsel başarılar haricinde hangi yıllar Trabzonspor Şubat ayını görmüş Avrupa'da.Veriler ne diyor ona bakalım ve ona göre konuşalım.
              Dönemsel başarı ise Avcı da Monaco'ya 4 attı ve grubu lider bitirdi.Bir sonraki sene batırdı,klasik Trabzonspor.

Mesela burada Abdullah Avcı eleştirisi değil,kendi gerçeğimize olan uzaklığımız,onu anlatmaya çalışıyorum.

Trabzonspor'un Avrupa'daki en büyük başarısı nedir?

Trabzonspor'un Avrupa arenasındaki en büyük başarısı UEFA Kupası 3. Turu olsa da; tarihi boyunca Olympique Lyonnais ve Aston Villa gibi önemli Avrupa kulüplerini eledi. Internazionale, Liverpool ve Barcelona gibi Avrupa'da şampiyonluklar yaşamış takımları yenmeyi başardı.​
              Yani itiraz ettiğimiz yerler yanlış,Avcı döneminde defansif futbol oynuyoruz ve şampiyon oluyoruz ama Trabzonspor böyle oynamaz,ya kardeşim şu ülke futbolunda defansif futbolun iki ustası var denecekse bunun biri Ahmet Suat Özyacı diğeri de Özkan Sümer'di ve şampiyonluklar da bu sayede gelmişti,elinin altında imkanlar var,araştır abi niye bu kadar tembeliz acaba?
              Defansif ama göze hoş gelmiyor diye Trabzonspor bunu oynamaz kim diyor abi bunu,kim karar verdi buna,sanki birileri adeta Trabzonspor'u kendi köklerinde kopararak başka bir yere çekmek istemiş de ondan.

Sonra hücüm futbolunun kralını oynatan ŞG geldi,sonuç iki defa rekor puan ile lig ikinciliği?Ve birinde de 9 puan farktan şampiyonluk gitti.

Bunu şeye benzetiyorum,bu sonradan moda olan Türkçülük tayfaası var,akılları sıra Türkçüler ama İslam'a da düşmanlar,adamlara anlatıyorum olum siz mal mısınız 751 Talas Savaşı sonrasında Müslüman olan Türkler dışında olmayan tüm Türkler asimile olmuş,Türklükten bir şey kalmamış,Bulgarlar,Macarlar,Avarlar,Hazarlar,Uygurlar vs Müslüman olmayan ne kadar Türk topluğu varsa yok olmuş,bugün Türklük ve Türk dili varsa,bu İslamiyet'i seçen Türkler sayesinde kurumsal olarak devam etmiş.
              Acaba diyorum sizi birileri kandırıyor ve kendi gerçekliğnizden koparıp,Türklüğünüzü asimile mi etmeye çalşıyor:

El cevap: kısa kes Arap sevici.

Şimdi bu kafaya ne anlatacaksın,Abdullah Avcı'ya defansif ffutbol oyattığı için düşman olan kafaya da bir şey anlatamadığımız gibi,olan biz eoluyor.Avcı parasını aldı,ona düşman olan tafya ŞG ile güzel futboluna kavuştu.
              Ya biz,biz de havamızı aldık işte.
              • Memento mori

Yorum

• Fatih Tekke de çok durmaz bu takımda adama adam akıllı topçu alamadılar reziller

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bahsettigin seyi yapan adami 70 yasinda bunak diye diye istifa ettirdiler. Ic sahada puan ortalamasi 2 nin uzerindeydi. Deplasman fobimiz yuzunden birakti.
                  deplasman fobisini bilmem ic saha ortalamasini da adam haftalar oncesinde kume dusmusi kesin gozuyle bakilan hataya icerde yenildi diye gonderildi olmayacagi cok belliydi kör ölür badem gozlu olur muhabbetini bir kenara birakmak lazim..takim kume hattina iniyordu hizli bir sekilde bu arada puan ortalamasinin geneline bakildiginda tekkenin ortalama daha iyi diye biliyorum, ozetle net sekilde basarisiz olmustur..
                  En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 28.07.2025, 10:25.
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uzun dönem peşinden koştuğumuz Grillitsch Hoffenheim'da kadro dışı kalmış.

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• camianın çocuğudur diyoruz, büyük trabzonsporludur diyoruz, başarılı olsun diyoruz. gelinen nokta bu. biz hayal satıyoruz galiba. eldeki malzeme bu dostlar. fazla da çıtayı yükseltmeyin.

laflara bak arkadaş gülmemek elde değil. paramız içerde kalır diyor. aynen avrupalı adam senin 1 ay bile sürmeyecek kamp masrafından gelecek parayla zengin olacak zaten. aman ha paran erzurum'da kalsın.

trabzonspor berbat bir halde. 15 sene öncesine geri döndük. transferle falan çözülecek şeyler değil bunlar.

sadri şener, ahmet ağaoğlu tarzında birisinin göreve gelmesi lazım.

bu vizyonu dar utanç verici tipler olduğu sürece ezeli rakiplerimiz anadolu ve karadeniz takımları olur.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 28.07.2025, 11:43.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

camianın çocuğudur diyoruz, büyük trabzonsporludur diyoruz, başarılı olsun diyoruz. gelinen nokta bu. biz hayal satıyoruz galiba. eldeki malzeme bu dostlar. fazla da çıtayı yükseltmeyin.

laflara bak arkadaş gülmemek elde değil. paramız içerde kalır diyor. aynen avrupalı adam senin 1 ay bile sürmeyecek kamp masrafından gelecek parayla zengin olacak zaten. aman ha paran erzurum'da kalsın.

trabzonspor berbat bir halde. 15 sene öncesine geri döndük. transferle falan çözülecek şeyler değil bunlar.

sadri şener, ahmet ağaoğlu tarzında birisinin göreve gelmesi lazım.

bu vizyonu dar utanç verici tipler olduğu sürece ezeli rakiplerimiz anadolu ve karadeniz takımları olur.
                        Fatih hocam bence şansını Ünal Karaman gibi siyasette denemeli. Kafa yapısının futbol ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Trabzonspor işgal altındadır ama bu hikayede yanan ne yazık ki Fatih Tekke olur

Yorum

• Orta sahaya en az 2 tane, bana kalsa 3 tane A kalite oyuncu lazım, sezon başlıyor takım hala geçen sene rezil olan takım. Para yoksa Ugurcan, Mendy vs sat, ikisinin de yerine Onuralp ve Salih var gelen parayla A kalite kadro kurulabilir ama hiçbir adım atılmıyor.

Yönetim kötü, antrenör kötü, scoutlar kötü, kadro kötü. Kulupte iyi olan hiçbir şey yok.

Ben 32 yaşındayım. TS taraftarı olarak ilk kez sezon öncesi düşük moddayım. Albayrak, İho, Usta dönemlerinde bile kulup yeni sezona heyecan seviyesi dipte girmemişti.

Üç başarısız başkan, Ertuğrul ile 4 başarısız başkan. Bunların ortak noktası futbola uzak, siyasete yakın klasik iş insanı olmaları.

Sadri Sener maçı resmen yaşıyordu, Agaoglu antrenmanda uyuyor eve bile gitmiyordu. Bize transferden önce başkan gerekiyor.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yine aynı şey,neden itiraz ediyorsunuz?Trabzonspor'un hangi dönemde sürekliliği olan Avrupa Kupaları başarısı oldu ki?Dönemsel başarılar haricinde hangi yıllar Trabzonspor Şubat ayını görmüş Avrupa'da.Veriler ne diyor ona bakalım ve ona göre konuşalım.
                              Dönemsel başarı ise Avcı da Monaco'ya 4 attı ve grubu lider bitirdi.Bir sonraki sene batırdı,klasik Trabzonspor.

Mesela burada Abdullah Avcı eleştirisi değil,kendi gerçeğimize olan uzaklığımız,onu anlatmaya çalışıyorum.

Yani itiraz ettiğimiz yerler yanlış,Avcı döneminde defansif futbol oynuyoruz ve şampiyon oluyoruz ama Trabzonspor böyle oynamaz,ya kardeşim şu ülke futbolunda defansif futbolun iki ustası var denecekse bunun biri Ahmet Suat Özyacı diğeri de Özkan Sümer'di ve şampiyonluklar da bu sayede gelmişti,elinin altında imkanlar var,araştır abi niye bu kadar tembeliz acaba?
                              Defansif ama göze hoş gelmiyor diye Trabzonspor bunu oynamaz kim diyor abi bunu,kim karar verdi buna,sanki birileri adeta Trabzonspor'u kendi köklerinde kopararak başka bir yere çekmek istemiş de ondan.

Sonra hücüm futbolunun kralını oynatan ŞG geldi,sonuç iki defa rekor puan ile lig ikinciliği?Ve birinde de 9 puan farktan şampiyonluk gitti.

Bunu şeye benzetiyorum,bu sonradan moda olan Türkçülük tayfaası var,akılları sıra Türkçüler ama İslam'a da düşmanlar,adamlara anlatıyorum olum siz mal mısınız 751 Talas Savaşı sonrasında Müslüman olan Türkler dışında olmayan tüm Türkler asimile olmuş,Türklükten bir şey kalmamış,Bulgarlar,Macarlar,Avarlar,Hazarlar,Uygurlar vs Müslüman olmayan ne kadar Türk topluğu varsa yok olmuş,bugün Türklük ve Türk dili varsa,bu İslamiyet'i seçen Türkler sayesinde kurumsal olarak devam etmiş.
                              Acaba diyorum sizi birileri kandırıyor ve kendi gerçekliğnizden koparıp,Türklüğünüzü asimile mi etmeye çalşıyor:

El cevap: kısa kes Arap sevici.

Şimdi bu kafaya ne anlatacaksın,Abdullah Avcı'ya defansif ffutbol oyattığı için düşman olan kafaya da bir şey anlatamadığımız gibi,olan biz eoluyor.Avcı parasını aldı,ona düşman olan tafya ŞG ile güzel futboluna kavuştu.
                              Ya biz,biz de havamızı aldık işte.
                              Yahu öyle bir yazıyorsunuz ki görmeyen de zannedecek her sene şampiyon yapıyor takımı. İstanbul takımlarının kötü olduğu bi seneye denk geldi oldu bitti. Sonraki seneler niye 30-40 puan fark yedi liderden. Tesadüfi başarı ve bu tesadüfi başarı için Trabzonspor içi geçmiş moruklara milyonlar saçtı.

Avrupa işine gelirsek ben Avcı'nın genel Avrupa karnesi dedim. Şu an tek tek yazacak vaktim yok ama incelemek isteyen tmden baksın.

Hiçbir takımı elemelerden geçerek gruplara sokamamış.
                              Hiçbir takımı gruptan çıkaramamış.
                              Hiçbir takımla şubat sonrası tur atlamamış.

Burda yazdığınız liderlik de suya düşüyor. Sizin deyiminizle Monaco galibiyeti dönemsel başarı bile değil günübirlik bi başarı.

Arttırıyorum Abdullah Avcı'nın Mustafa Reşit Akçay kadar hocalığı yok. Pahalı veteran topçularla skor tutmayı pragmatize etmiş o da sadece ligde işe yarıyor ki ligin sonu yaklaştıkça o da elinde patlıyor.

Ayrıyeten Şenol'un hücum oynatarak şampiyonluk görmemesi argümanınıza hiçbir destek sunmuyor.

Yahu birinde en büyük şike patladı ki ona rağmen o dönemler sadece var olsaydı rekorun da rekoru puan farkları ile şampiyon olurdu. Aksini tartışmam bile.

Yorum

• Yinemi avcı güzellemesi yahu bu vatandaş Trabzonspordan ayrıldığı dönemde kimi çalıştırmış nerede iş bulabilmiş abi sadece buna bakın olayı çözersiniz..

madem defansif futbolla bu kadar kolay şampiyon oluyormuş fb 10 senedir şampiyon olamıyor niye getirip bunu şampiyon yaptırmamışlar takımı..
                                En son doc holliday tarafından düzenlendi; 28.07.2025, 12:19.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim