Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaşım 56, çok kötü transfer sezonları, çok kötü başkanlar, çok kötü hocalar gördüm ama bu kadarını görmemiştim. Uzak kalıyım, kendimi harap etmeyim diyorum ama olmuyor. Yazık, bu taraftara yazık, üzüntüden hasta ettiniz, sinirden deli.

Şikecilerle maça çıkacağız kalecimiz yok, sağ bek sakat, stoperin bitik Savic, merkezde Okay oynayacak, sol kanadın Draguş tan düşük, 10 numaran bjk nin vitaminsizi. Onaçu sakat değilse o ve Zubkov dan başka elinde umut bağlayacağın hiç kimse yok.

Bir sözüm de Hocaya, zaten mesafeliydim, kibiri, inadı hep endişelendirmişti beni ama bi duruşunun olmayacağı, Başkanın emir eri gibi davranacağı, gençlere şans vermeyeceği, yüksek maliyetli oyuncuları aldıracağı hiç aklıma gelmezdi. Tüm bunlar olur, Hoca dikilir, yapacağınız ile başlarım der bırakır diyordum aksine başkanın paratoneri oldu

Şikebahçe maçından sonra bi çöküş ve kaos olacağını tahmin ediyorum, İnşallah şer bildiğimizden belki bi hayır doğar​.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca heralde kendini yazacak 3cu forvete, Enis ve Poyraz yolladik su islere bak. Yahu Visca ile sozlesme yaparken ne yapmayi planliyordular ?
      Şenol hocamın müthiş icraatlerinden biri viscanın sözleşmesinin uzatılması.Ne de olsa bjk efsanesi

Yorum

• Fatih Tekke hayallerini yaşıyor. Takımın başında kalacağı her gunu kar sayıyor. O yüzden başkan sana şu dandik adamı aldik al oynat diyor. O da taraftarın karısına geçip harika adamlar aldik saglamlasirsa ucacagiz, pahalı adam aldırmam gibi sacmaliklari söylüyor. Tek amaç 3 gun fazla hayalini yaşaması.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan Ts tarihinin en kötüsü tamam,
          Ama asıl FT de tamamen hayal kırıklığı,
          Hiç böyle beklemiyordum ben,
          Kafasında hiç bi plan yok gibi,
          bildiğin ED ın dümencisi olmuş durumda.

Ve paradan bahsedip sakata siper olması, Mıçı-Onana gillere verilen paralara gıkını çıkarmaması,
          Hiç bir oyuncuyu kazanmaya çalışmaması
          Hiç bir gencin yüzüne bakmaması derken,
          FT bildiğin kolpaymış Hacıosmanoğlu gibi
          Benim gözümde de son yaptığı saçma sapan açıklamalardan sonra tamamen bitti kendisi..

erto'nun yalakası olmuş aynen öyle.

Hamer'i 15 milyon euroya almayıp 5 milyon euroya sakat oyuncu aldıran adamdan ne beklersin ki zaten??

2 gün sonra kiralık opsiyonu olmayan kaleciye 7.5 milyon euro bayılın diyor kahraman hocamız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

Birde sakat olmasa 2.lig topçusunu bu fiyata alamazmışız öyle mi?? Alla alla vizyona bak sen kafayı yersin..

Oyuna Salih varken Ozan'ı alan adamdan sen ne beklersin ki zaten...Son maçta 4 oyuncu değişikliği yapıyor sözde hocamız... Salih'i oyuna bile almıyor. Genç düşmanları sizi. Zaten adım gibi eminim Salih'i stoper sanıyor bu herif.

Kolpacının önde gideni çıktı, bir an önce erto ile beraber defolup giderler inşallah.
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 08.09.2025, 19:41.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoca heralde kendini yazacak 3cu forvete, Enis ve Poyraz yolladik su islere bak. Yahu Visca ile sozlesme yaparken ne yapmayi planliyordular ?
            Para yemeyi..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• fatih tekke çift forvet saçmalığını başımıza bela etti. sanki pes yada fifa oynuyor. ulan senin yedeğin yok yedeğin. takımda 3.forvet kim var? sikan forvet değil mevkisi olmayan 3.lig topçusu. amatörsün be fatih. hocalıktan zerre anladığın yok. trabzonspor 4-4-2 falan oynayamaz. 2 forvet hiç oynayamaz. onaçuyu 2.yarılar çıkarıp agusto'yu sahaya süreceksin. senin planın böyle olmalı. ilk ciddi maçta rezil rüsva oldun. dua ette samsunspor perşembe günü avrupa maçı oynamış. yoksa evire çevire yenilecektik.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 08.09.2025, 19:41.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Başka golcü alınmaz, kanat forvet alınır. Çünkü kanat da lazım. Adı geçenlerden birini çakarlar bize işte. Mesela Depay.

Yorum

• Bu aptallar Sikan’ı komik bi paraya satarlar.

Tekke’nin takıntılı halleri bıktırdı artık.

Yorum

• Banza denen arkadaş Braga'nın elinde kaldı galiba 3 milyon Euro'ya sarsınlar bize maksat gönüller bir olsun

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sekiztaş jeremy Boga'yı alıyormuş...

Hahaha😊😊😊
                      8’e filan alırlar.

Bizim üçkağıtçıların da foyası ortaya çıkmış olur.

Yorum

• Beyler şu ana kadar transfer gideri 30 milyon Euro sen bu paraya 3 4 tane nokta atışı yapsan şampiyon olma ihtimalin daha yüksek olurdu, önceki sezonları da katmak lazım bu yönetim ağır çuvallamıştır.
                        Bunun tek bir açıklamasını olabilir çok transfer kime fayda sağlıyorsa ona bakmak lazım sebep bellidir.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler şu ana kadar transfer gideri 30 milyon Euro sen bu paraya 3 4 tane nokta atışı yapsan şampiyon olma ihtimalin daha yüksek olurdu, önceki sezonları da katmak lazım bu yönetim ağır çuvallamıştır.
                          Bunun tek bir açıklamasını olabilir çok transfer kime fayda sağlıyorsa ona bakmak lazım sebep bellidir.
                          E adamlar her sezon as kadro kurmak yerine yedeklerden kurmaya başladıkları için bir yere oynayamıyoruz. Sağlam bir 8, 1 kanat, bek alternatif al yine oynarız şampiyonluğa diyeceğim ama orada da hoca giriyor devreye. Hoca aynı konuşmaları gibi, ne zaman ne yapacağı belli değil. Sahada oyuncuların yerlerini çok kurcalıyor mesela.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

E adamlar her sezon as kadro kurmak yerine yedeklerden kurmaya başladıkları için bir yere oynayamıyoruz. Sağlam bir 8, 1 kanat, bek alternatif al yine oynarız şampiyonluğa diyeceğim ama orada da hoca giriyor devreye. Hoca aynı konuşmaları gibi, ne zaman ne yapacağı belli değil. Sahada oyuncuların yerlerini çok kurcalıyor mesela.
                            Aynen öyle yedek oyuncu tamamlayıcı oyuncu alıyoruz her sene, asımız var sanki.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaşım 56, çok kötü transfer sezonları, çok kötü başkanlar, çok kötü hocalar gördüm ama bu kadarını görmemiştim. Uzak kalıyım, kendimi harap etmeyim diyorum ama olmuyor. Yazık, bu taraftara yazık, üzüntüden hasta ettiniz, sinirden deli.

Şikecilerle maça çıkacağız kalecimiz yok, sağ bek sakat, stoperin bitik Savic, merkezde Okay oynayacak, sol kanadın Draguş tan düşük, 10 numaran bjk nin vitaminsizi. Onaçu sakat değilse o ve Zubkov dan başka elinde umut bağlayacağın hiç kimse yok.

Bir sözüm de Hocaya, zaten mesafeliydim, kibiri, inadı hep endişelendirmişti beni ama bi duruşunun olmayacağı, Başkanın emir eri gibi davranacağı, gençlere şans vermeyeceği, yüksek maliyetli oyuncuları aldıracağı hiç aklıma gelmezdi. Tüm bunlar olur, Hoca dikilir, yapacağınız ile başlarım der bırakır diyordum aksine başkanın paratoneri oldu

Şikebahçe maçından sonra bi çöküş ve kaos olacağını tahmin ediyorum, İnşallah şer bildiğimizden belki bi hayır doğar​.
                              F.Tekke nin tek fonksiyonu transfer dönemini rahatca atlatmalarini saglamakti. Biraz taraftar oyalandi böylelikle. Bu sekilde yönetilen bir klüpte ondan da cok sey beklememek gerekir.
                              Takimin basarisi yönetimin umrumda bile degil. F.Tekke nin sansizligi bu yönetim..Orda biraz daha kalabilmek icin daha "garantici" olmak zorunda. Genclere su asamada sans verecek cesareti olmamayacagini tahmin ediyordum..Rica üzerine kendisini rantci hortumculara gereksiz yere siper etmesi cok büyük bir talihsizlik..Zamani gelince bu herifler onun arkasinda durmayacak..Bu cokta uzak degil..

Antalyaspor a karsi ilk devrede sergilenen oyun beni umutlandirmisti. Seneler sonra en iyi oyunumuzdu diyebilirim..Bunuda belirtmek gerekir..

Bu asalaklar klübün yakasini birakmayacak..Ismi yipranan E.D 2026 sonunda birakir bu isi..Oraya kadar 2 transfer döneminin ranti var. Birde en büyük hedefleri olan Kartal projesi..Onun yerine de o ayarda baska birini atarlar..

Kocaman bir caresizlik..
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 08.09.2025, 20:08.
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu kadar mantıksızlığı tek tek değerlendirmenin manası yok.

sermaye artırımından gelen büyük paralar var. Uğurcan’da iyi paraya satıldı

5 gösterip 2-3 e alıyorlar.

H O R T U M L U Y O R L A R

aksi durum mantıklı değil.

hocada payını aldığını düşünmeye başladım

bu yolsuzluğa sesini çıkarmayanlarda payını alıyorlar.

Koita ve Denswill’in maaşıyla deneyim kazandılar. Darbe yapıp çalışmalara başladılar

Kayınpederinin şirketine çökmekten daha zor olmuştur eminim
                                En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 08.09.2025, 20:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X