İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bastan demistim bonservis ile alinacaksa kiralamak daha hayirli is olur bu yönetim icin.ama burdada herseyleri yüzlerine bulastirdilar.
Hayirlisi olur ve genclerimiz gercekten sans bulup seneye as oyuncu olurlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hem cham kalsın diyosun hem bir 10 no daha alınsa diyosun daha sen güvemmiyorsun adama gönderdi diye eleştiriyosun.
Benim merkez rotasyon isteğim : mendy,salih,folcarelli,boran,transfer,cham,transfer şeklindeydi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnana için opsiyon olmadığı,maaşının tamamının karşılanacağı ve bir yıllık maliyetinin 6-7 M.Euro civarı olacağı iddiası var.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben bu işe katılmıyorum.O kadar kötü bir kaleci o seviyeleri göremez. Onauchu ilk geldiğinde de saçma sapan bir video yapmışlardı.
Yorum
-
En son samatyaboy tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öyle birsey yapmamislardir umarim ama bunlarin kafa yapisini düşününce...DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- objek
- bilginsem
Yorum