Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Tüncel opsiyon devreye girerse kiralama ücretinin düşeceğini açıkladı.
    8.5 milyona da Avrupadan cok iyi bir on numara bulabilirsin. Arti bir de oyuncunun 1.8 milyon euroluk maasi var. Bunun da tamamini biz karsilayacagiz.

Yorum

• Şampiyon mu olacağız bomboş hamle.. tutsa bonservisini de alamazsın almamalısın zaten kaleciye çift hane bonservis veremeyiz..

nerden tutsan elde kalıyor... gençlerden birini kazansak avrupa kulübü gibi olurduk. fahiş bonservise sat yerine genç koy devam et

Yorum

• bastan demistim bonservis ile alinacaksa kiralamak daha hayirli is olur bu yönetim icin.ama burdada herseyleri yüzlerine bulastirdilar.
        Hayirlisi olur ve genclerimiz gercekten sans bulup seneye as oyuncu olurlar.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hem cham kalsın diyosun hem bir 10 no daha alınsa diyosun daha sen güvemmiyorsun adama gönderdi diye eleştiriyosun.
          yahu bu takımda hiç mi alternatif oyuncu olmayacak? Cham hem 10 hem kanatta süper bir alternatif olurdu. Adam ilk senesinde kısıtlı süreye rağmen süper iş çıkardı. Tekke geldikten sonra dibi gördü adam.

Benim merkez rotasyon isteğim : mendy,salih,folcarelli,boran,transfer,cham,transfer şeklindeydi.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslinda taraftari olmasak Trabzonspor cok eglenceli bir kulup. Su Onana nin yedigi golleri izleyin
            ben bu işe katılmıyorum.O kadar kötü bir kaleci o seviyeleri göremez. Onauchu ilk geldiğinde de saçma sapan bir video yapmışlardı.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Onana için opsiyon olmadığı,maaşının tamamının karşılanacağı ve bir yıllık maliyetinin 6-7 M.Euro civarı olacağı iddiası var.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onana için opsiyon olmadığı,maaşının tamamının karşılanacağı ve bir yıllık maliyetinin 6-7 M.Euro civarı olacağı iddiası var.
                Öyle birsey yapmamislardir umarim ama bunlarin kafa yapisini düşününce...

Yorum

• Kanat yok takımda, nasıl pozisyon üretecek bu takım, Zubkov robot mu..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben bu işe katılmıyorum.O kadar kötü bir kaleci o seviyeleri göremez. Onauchu ilk geldiğinde de saçma sapan bir video yapmışlardı.
                    ee senin mantiga gore Kariusun da harikalar yaratmasi gerekiyordu. Liverpool ile sampiyonlar ligi finali gordu adam.

Yorum

• Onana iyi kaleci değil, üstüne kiralık gelen niye kassın?

2009'da biz de oynayan siyahi kaleci geldi aklıma.

Tony Mario Sylva Senegal Trabzonspor maçları, transferleri, Tony Mario Sylva Trabzonspor maç istatistikleri, Tony Mario Sylva ile ilgili haberler
                      En son samatyaboy tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öyle birsey yapmamislardir umarim ama bunlarin kafa yapisini düşününce...
                        Opsiyonu bilmem ama eğer maaşının tümü karşılanırsa maliyetı bundan az olmaz.En az 4 5 M.Pound maaşı vardır.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• B*K gibi yönetiliyoruz. Söyleyecek başka bir şey yok. Tez zamanda kurtulmamız lazım bu kuklalardan da kuklacılarından da…

Yorum

• Onana nin yillik maasi 6.24 milyom sterlin yani 7.2 milyon euro

Yorum

• Maaşın yarısını biz vermişizdir

Yorum

• Onana geliyorsa demek ki oynama istedigi var..sevdim ben bu usagu..insallah maliyet 3 mio € yu gecmez...satin alma opsiyonu olsa keske...iş yaparsa bize düsmez
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X