Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elsnik transferi puertas ın menajeri olumlu geri dönüş yaptığı için vazgeçmişiz diye haber vardı bugün X'te...

Boga, Pellegrini (ya da puertas) ve Bennacer i alıp gelseler paket halinde ne güzel olur 😬😬😬

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dün Elsniki'nin pasaportu bile alındı oyuncudan. Kusura bakmayın gözümle görmesem duyduğumu zaten paylaşmazdım. Saul'den sonra bir başka hikaye de bu oldu. Benim için de ders niteliğinde. Gördüğünün de garantisi yok. Durduk yere kolpa duyumcuya çıkacak adımız. O yüzden Fabrizio da bir şey diyemiyorum.
      Sıkıntı yok renktaş. Sen paylaşmaya devam et.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden vazgeçildi acaba ben beğenmiştim bu çocuğu...
        Ben pozitif düşünüyorum. Belki de çok daha iyi isimlerden olumlu yönde geri dönüş bekleniyor. Bu sebeple beklemedeyiz.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• 61

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mendy için espanyol ile ufak pürüzler kalmış kiralık için oda yolcu gibi..
            Gidisi olsun donusu olmasin insallah ,kalsin oralarda
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu da işin b*kunu çıkarmış. Paylaştığı haberin hiçbir yerinde adımız geçmiyor. Çok uyuz oluyorum buna.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İzleme komitesi Scarpa'yı izliyormuş. Transferin bitimine 10 gün kala yeni oyuncu keşfedip araştıran adamın yapacağı transferden ne beklersin

Ayrıca adamın avrupa macerası fecaat gözüküyor. Bir devre Nottingham bir devre Oly yapıp köyüne dönmüş. Tam sezon bile tutmamışlar. Belli ki uyum sorunu yaşamış, Trabzon'da farklı olacağına inandıran ne acaba.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidisi olsun donusu olmasin insallah ,kalsin oralarda
                  19 luk bebede tutmazsa fransa 2. Ligi projemiz tamamen çökmüş olacak
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yandik .. inanan var mi??
                    ben şahsen inanıyorum.

oyuncu her türlü alırlar ama kaliteli olarak ortalamanın altında olur.

öyle bir pellegrini, nigez, sanchez, paredes, sangare, wooh falan beklemesin kimse.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Satın alma ihtimalimizin olmadığı adamlar kiralamasınlar da

Yorum

• Olaitan canavar gibi topçu. Bu kadar para harcayıp yürümeye mecali olmayan, şut atamayan adamlar bulmamız, bulmamız diyorum çünkü bunu yapmak daha zor, acınası.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Konyanın altyapıdan çıkardığı kaleci iyi eleman takip edelim.bardi ise hala aynı çöp..

düzeltme:yok ya bu deniz ertaş anormal bişe,bir maçlık performans değilse normal kurtarışı yok çocuğun.maçın normalde olması gereken skor 5-6 sıfırdı.hemen çökmek lazım ben rüştüden,uğurcandan beri böylesini görmedim..uğurcandan sonra milli kaleyi alır bu.
                          En son doc holliday tarafından düzenlendi; 12 saat önce.
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Göztepede 7-8 siyahi oynuyor tam atlet takım.net bir yıldızları yok ama hepsi çok koşuyor iyi scoutingleri olduğu belli.üst sıraları zorlarlar..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bir Göztepe'nin yönetim organizasyonuna bakıyorum, bir de bizim Ertuğrullara, Zeyyatlara... Trabzonspor adı büyük de küme düşüremiyorlar. Bu yönetimi olduğu gibi bir Anadolu takımının başına getir en geç iki sezonda küme düşürürler

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben şahsen inanıyorum.

oyuncu her türlü alırlar ama kaliteli olarak ortalamanın altında olur.

öyle bir pellegrini, nigez, sanchez, paredes, sangare, wooh falan beklemesin kimse.
                                su ana kadar yeni aldigimiz oyunculari ezbere bile bilmiyorum sanki asilsiz ordan toplama oyuncu almis gibiyiz ki oyle. belcikadan oyuncu aliyoruz nedense... sacma sapan islerin dondugu bir ulke zaten..

mesela paul disinda oyuncu almadik sayiyorum ben

ne kadar gereksiz adamlar almisiz biz. pina ne abi? ne kadar vizyonsuz siradan bir takim olduk..

fransanin dandik liglerinden cop aliyoruz vesaire.... dedigin de dogru bu arada kalite altinda olur. belki bir tane nokta atisi yaparlar. gerisi cop olur.
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 12 saat önce.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X