Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fabrizio Bennacer haberi girmiş eyvallah iyi hoş topçu da adam idman yememiş hazır olması baya bir sürer diyorlar.
    Milli ara + fener maci yedek.
    gayet yeterli bir sure.
    Kampa katilsa zaten takimla calusacagi sure 3 hafta idi
    61

Yorum

• takımdaki tek ofansif orta saha cham da gitti.

fatih tekke belli ki ofansif orta saha falan istemiyor.

merkeze koyacağı iki adamda defansif olacak.

ilgilendiğimiz oyuncularda hep 6 numara profili.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ortasahada yırtıcı oyuncular almamız güzel. yıllardır sorunumuz gölge savunması yapan hantal merkez oyuncuları idi.
        Batogov'un yanına hızlı bir stoper alınırsa iyi bir oyun izletir takım.
        Nwaekeme'nin döneceği yok. Visca bitmiş. Kanat rotasyonunda ciddi sıkıntı var. Agusto sol açık oynayabiliyor. Denenebilir. Sikan yardımcı forvet olayına daha yatkın
        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• Bennacer bize düşer mi ya, noldu ona... formda diri bir Bennacer 1 ya da 2 sene coşar 10 milyona transfer yapar... sakatlık sorunları olursa iş yaş tabi
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ben çıkan hiçbir isme inanmıyorum şuaralar tamamen vakit kazanma ve oyalama taktiği gibi geliyor bana. Tahminim Eylül 10 gibi iki saçma sapan ismi alıp gelecekler fırsat transferi diye.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ismael Bennacer diyorlar nasıl topçudur?

Düzeltme: Bayağı sakatlık sıkıntısı olan bir arkadaşmış umarım olmaz
              Sağlamsa tek ayağıyla ligi sallar, sert, ikili mücadele canavarı, atletik diyebiliriz, biraz lider vasıflı bir tip, şimdiye kadar isminin geçmemesine çok şaşırmıştım çünkü Milan Yacin Adli ile bunu gözden çıkarmıştı, umarım sağlam bir kamp geçirmiştir.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağlamsa tek ayağıyla ligi sallar, sert, ikili mücadele canavarı, atletik diyebiliriz, biraz lider vasıflı bir tip, şimdiye kadar isminin geçmemesine çok şaşırmıştım çünkü Milan Yacin Adli ile bunu gözden çıkarmıştı, umarım sağlam bir kamp geçirmiştir.
                Sürekli adı bizle nasıl geçmedi diye diye takım ilgilendi sonunda

Yorum

• Oulai ön libero, Okay ön libero, Bennacer ön libero..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bizim gerizekalılar 8 numaranın ne demek olduğunu biliyor mu acaba
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• talip oldukları adamların tamamı ön libero ve defansif orta saha.

8 ve 10 beklemeye devam edin siz dostlar
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bence oulai yedek düşünülüyor ve takım 4-4-2 oynayacağı artık kesinleşti. Bu durumda hem 4-4-2 hem 4-3-3 uyabilecek kanat forvet ve yardımcı forvet oynayabilen bir isim daha almak zorunluluk.

sikan,augusto,onuachu hariç elimizde başka hücumcu yok.

----------------------ugurcan-------------------

pina/?---------savic/baniya/salih---------------batagov/arda----------mustafa/arif

zupkov/cihan------------oulai/folcarelli/okay---------bennacer/mendy---------olaigbe/?

------------------augusto/?------------------ounachu/sikan-----------------------

bu durumda mendy bence kalmalı. Merkez 2 li de okaydan çok daha verimli olur. 3 lüde de oynar.

cham dan sonra visca ve waka dan çıkıp bir tane kanat forvet ve bir stoper alınıp transfer kapatılır.

Hoca salih ve boranı düşünmüyor. Salihi bir kaç maç o da belki stoper oynatır hepsi o.
                        En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Prag, Cham'ı geçen sezon da istemişti. Demek ki adamlar takibi sürdürmüş. Biz dün kimi istediğimizi unutuyoruz. Aramızdaki futbol aklı farkı bu.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ismael Bennacer diyorlar nasıl topçudur?

Düzeltme: Bayağı sakatlık sıkıntısı olan bir arkadaşmış umarım olmaz
                            Bu tam tipik 6 no 8 le alakası yok.neyse okaydan kurtuluruz bari..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bize duran topları ve uzun pasları etkili olan, seri oynayabilen ve şut çekebilen adam lazım. Elsnik e üzüldüm, aradığımız tipte bir oyuncuydu. 2 Merkezli oynayacağımızı düşünüyorum, hoca bir forveti hep 10 gibi bağlantı oyuncusu istiyor, orada Felipe, Sikan, zamanı gelince Cihan gibi isimler düşünecek, bu yüzden Folcarelli-Ounai-Okay dan birisinin yanına Elsnik-Hamer-Ozan dan biri gibi 2 li nokta atışı olurdu.

İnş duyum hatalıdır, ben Hamer ve Elsnik'e çok yükseldim şahsen. Bir omuzda çimlere yapışan, rakip yaya duran top dışında basamayan oyuncu izlemekten yorulduk şu pozisyonda. Folcarelli ve Oulai oyunun akışında çok önemliler fakat golü aramada çok yeterli değiller.
                              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                              Özkan Sümer

Yorum

• Fabrizio eskiden yazdımı %99 H.O derdin ama bu sene biraz düşüşte çok yükselmeyin derim.Zaten haberin içeriğide teklif yapan birkaç takım varmış bizde onlardan biriymişiz minvalinde…..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Yükleniyor...
                                X