Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doucoure ve martial’e niye heyecan yapacağımızı bende anlamadım!!

dedikleri doucoure eski evertonlu malili 33 yaşına gelmiş abdolueye doucoure herhalde..
    Eğer dediğiniz gibi 33 ' lük olan doucoure ise bizim taraftarın heyecan konusundaki filtrelerini çok merak etmeye başlayacağım.

Yorum

• Kendi kulübünü çok iyi yönetiyormuş gibi bir de kulüpler birliği başkanı olmuş.

İnsanların aklı ile alay ediyorlar resmen.

Her yerlerinden liyakatsizlik akıyor.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim takımda vasat başlayıp sonradan açılan topçu hatırlamıyorum. Teofilo olacaktı o da kaçıp gitti.

Mendy belki hedefi olan takımda konsantre olup oyununu yukarı çekebilir ama Cham'dan hiçbir cacık olmaz.

Şu ikisinden bütçe oluşturup sola, merkeze ve 10 numaraya 8-10 milyon bandında 3 topçu çeksen takımın bütün çehresi değişirdi.

Şimdi az buçuk olan değerleri de tamamen dibi görecek. Neyseki maaşlar uygun bi şekilde alıcı buluruz.
        Bir forvete taksitle 5 milyon verdik, alınmasın demiyorum yasi ideal, eğer izlenerek alındıysa her zaman desteklerim böyle transferi. Lakin senin ihtiyacın her şeyden önce orta sahaydi, 5 milyon Euro bonservisle belki yıldız cekemezdin ama 28 30 yaş bandında işini görecek, elle tutulur bir orta saha alıp gelebilirdin. Dünyada oyunculara kıran girmedi, 5 milyon da hala iyi para. Bu paraya adam bulamadım diyecek olanın lafına inanmam. Hal böyleyken bizim tek sorunumuz kaynak eksikliği değil, biz olan kaynağı da doğru kullanamıyoruz.

Hiç paran olmasa bile kiralık bir iki adamla en azından günü kurtarır nefes alırdın.

Cham ile Mendy'e de doğru dürüst teklif olduğunu sanmıyorum o haberler de kolpa bence. Versen versen kiralık verirsin o da olumlu en azından maaşından kurtuluruz.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim takımda vasat başlayıp sonradan açılan topçu hatırlamıyorum. Teofilo olacaktı o da kaçıp gitti.
          burak yilmaz vardi. Serkan balci vardi. Sosa da oyleydi. Unal karaman ile calisana kadar her mac on numarada les atiyordu. Unal onu 8 numaraya cekti. Abdulkadir parmak da kanat oynuyordu cok kotuydu, Unal onu da 8 numaraya cekti. Sorloth da oyle sayilir. Ilk baslarda herkes cop diyordu. Fatih tekke de Gaziantepden dondukten sonra ilk senesinde o kadar gol atmamisti. Hatirladigim Mehmet Yilmazin yedegi olsun diye alinmisti. Ziya dogan da Tekkeyi ilk gordugumde ben bunla ligi nasil bitirecem demistim sonra kilo verdirince kus gibi oldu baya gol atti. Antremanlarda goruyordum sinirli sinirli bakiyordu bana falan diyordu.

Yorum

• 10+ 4 oyuncuya teklif vardı. Tok satıcıyız sanırım hiç birini satmadık

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak yilmaz vardi. Serkan balci vardi. Sosa da oyleydi. Unal karaman ile calisana kadar her mac on numarada les atiyordu. Unal onu 8 numaraya cekti. Abdulkadir parmak da kanat oynuyordu cok kotuydu, Unal onu da 8 numaraya cekti. Sorloth da oyle sayilir. Ilk baslarda herkes cop diyordu. Fatih tekke de Gaziantepden dondukten sonra ilk senesinde o kadar gol atmamisti. Hatirladigim Mehmet Yilmazin yedegi olsun diye alinmisti. Ziya dogan da Tekkeyi ilk gordugumde ben bunla ligi nasil bitirecem demistim sonra kilo verdirince kus gibi oldu baya gol atti. Antremanlarda goruyordum sinirli sinirli bakiyordu bana falan diyordu.
              Sörloth'unki sadece transferde arka planda kalmayla alakalıydı, sahaya çıkınca gömülmedi. Tekke zaten eski oyuncumuzdu, geldiği ilk maç gol atmıştı diye hatırlıyorum. Adana maçıydı galiba, köyde evin balkonunda radyodan umutsuzca dinliyorum hey gidi.

Sosa 10 numarada tam bir altın bidondu Serkan da iyi başlayıp sönmüştü. Parmak'ın ilk maçlarını anımsamıyorum.

Teofilo'nun ilk maçında ilk sprinti hiç unutmuyorum, herkes aynı anda birbirine bakıp endişeli şekilde "eyyyy" demişti.

Yorum

• bu yönetimin adam akıllı kaliteli 8 numara veya kaliteli topçu alacağına hayla inanan var mı

Yorum

• Fatih zaten bizim uşak deyip ölümü gösterip bir kaç saçma transferle sıtmaya razı edecekler eğer Fatih Tekke ile birlikte adı bizimle geçen Arda Turan hocamız olsaydı böyle mi olurdu hiç sanmıyorum.

Yorum

• 3 aydır antrenman yapmayan adamı alacaklar Doucoure yi, ilk maçta çapraz kopartacak sonra,
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Boga geri dönüş yapmış teklifimizi reddetmiş haberleri var.teklifini yaparsın 3 gün süre verirsin dönerse döner..3 ay topçudan cevapmı beklenir..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Diğer takımlarda 35 Oyuncu var bizde 27.

Bizim takımda alt yapıdan gelenlerde var. Doğru düzgün baktığın zaman Türkiye Kupasında bile rotasyon yapamazsın şu kadro ile.

Eğer böyle giderse ilk 5 hayal olacak gibi.
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Görünüşe göre transfer yapabilmek için iyi futbolcuların Eylül'ün 2. haftasında hocalarıyla kavga edip kadro dışı kalmalarını bekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boga geri dönüş yapmış teklifimizi reddetmiş haberleri var.teklifini yaparsın 3 gün süre verirsin dönerse döner..3 ay topçudan cevapmı beklenir..
                            Emin olun, Saul'un Flamengo işi olmasa, ona yeni bir teklif daha çıkarlardı fiyatı yükseltip. Trabzonspor'un onurunun ayaklar altına alındığı iki dönemden birini yaşıyoruz. Petkoviç, Weghorst, şimdi de Boga... Dünyanın hiçbir yerinde, milyonlarca taraftarı olan bir kulüp, kendisine gelmek konusunda istemsiz olan bir oyuncunun peşinden bu kadar koşmaz.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Diğer takımlarda 35 Oyuncu var bizde 27.

Bizim takımda alt yapıdan gelenlerde var. Doğru düzgün baktığın zaman Türkiye Kupasında bile rotasyon yapamazsın şu kadro ile.

Eğer böyle giderse ilk 5 hayal olacak gibi.
                              1 derbi kazansak bu sene kafi..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Artık yüzde yüz emin oldum adım gibi eminim de bunlar Fatih Hocayı kovmak için transfer yapmıyor...

Bu kadar aptallık olmaz abi istesen yapamazsın cidden sol açık için Boga'dan başka hiçbir alternatifin yok mu senin?? hani siz sabahtan akşamlara kadar maç izleyip bazı oyuncuların ismini bile unutmuştunuz??

Bir taraf iyi yalan konuşuyor, Fatih hoca scout ekibi ile bunu yaptıysa Wooh'dan başka stoper alternatifi bulamamış mı?

Ben en az 2 orta saha istiyorum diyen adama 1 tane bile 8 nasıl almaz bu adamlar 1.alternatif olmadı 2.de olmadı tamam 3.bir alternatifiniz yok mu sizin??

Burdan scout işinden anlayan 2-3 adam koysunlar vallaha takımı zirveye oynatacak takım kurarlar ya....

Birbirinizi yalamayı bırakın açıklama yapın açıklama... yalan atıp durmayın yeter artık...En kötü yapamıyoruz ekonomik durumumuz el vermiyor vs deyin... 10 yaşındaki çocuk yapmaz be sizin yaptıklarınızı utanmaz herifler. Onca taraftarın ne suçu var yazıktır, günahtır...

Hocam istifa etmeyeceksen de Allah aşkına oynat şu u19 dan aldığın Arda,Taha ve Boran'ı Arda ile Boran ile başla maçlara seni herkes ayakta alkışlar, Kocaeli maçına bu çocuklarla çık..
                                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X