Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    enis olmadı olmayacak gibi. Kadroyu sadeleştirmek adına gitmeli.

Tamam kadro çok kötü tamam oyuncular yetersiz ama teknik direktör olarak sende birşeyler dene.

Son maç merkezde mendy-okay-jabol var kanatlarda pili bitik visca

kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan mustafayı öne at arif sol bek oynat .Cham sol tarafa at üzerinde baskı olmadan oynasın

mustafa-----mendy----jabol----cham

----------sikan---------agusto--------------

o da olmadı . Salih ve boran dene mesela merkezde

---------jabol-----salih-----boran

----mustafa-------sikan-----------agusto

önde baskı yapacaksan böyle yap.

bu kafayla tekke nin ömrü bizden sonra da çok uzun olmaz.

Avcının kötü bir kopyası tek bildiği merkezi kapatıp ileride yetenekli adamlar ile işi bitirmek. Ama elinde iyi hücumcular yok ve bu oyuncularla merkezi de kapatamazsın.

Takımın hiç bir oyun ve hücum şablonu yok. Dediğim gibi emitasyon abdullah avcı. O en azından oyunu tutmayı biliyordu bunda o da yok.

Bu sene çok kötü olacak. Kendisine maksimum 5 hafta ömür biçiyorum.

Bu yönetimle kim gelirse başarılı olamaz o da ayrı konu.

Sırayla önce iyi bir yönetim sonra yabancı bir hoca.

kampa yalandan salih,boran,arda,göktan ı getirdi. Adamları ya 10 dakika oynatıyor ya da kendi mevkisinde oynatmıyor:

Kadro geniş bir sürü altarnatif var takımda eksik olan ne iştahsız oyun geriye düştüğünde veya mac berabere giderken tepki verip tempo yükseltip fişi cekemiyorsun
    Takımda iştahlı doğaçlama varını yoğunu ortaya koyacak iSTAHLI çıkacak kadro sonuç iyi olur kotu olur orasını bilmem!

Ugurcan Pina. Arda. Batagov Arif (cihan)
    Mustafa Salih. boran.

Zubkov
    Agusto. Sıkan
    En son objek tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Enis 16 yaşında Altınordu A takımında oynamaya başladığı için yıllardır oynadığı halde halen daha 23 yaşında.Normalde bu yaştaki bir santrafor, eğer iyi para teklif edilmiyorsa, bonservisi ile verilmez.Ama Enis burada artık olmayacak belli oldu. Poyraz Efe'nin de gelecek sezon kiralıktan döneceği düşünülürse onun da önünün açılması için Enis'in bonservisi ile verilmesi çok şaşırtıcı olmaz. Muhtemelen hem Enis hem Lundstram fesih yapılacak.Hull serbest oyuncu alabiliyor. Lundstram'ın maaşının tümünü ödeyecekler,buna karşılık Enis bedelsiz gidecek.Onlar transfer yasağına takılmadan bonservis ödemeden oyuncu alacak,biz de Lundstram'ın maliyetinden kurtulacağız.Böyle olacağını umuyorum.

Hull'un fb'li Türk sahibi bizi çok mu seviyor?Tabi ki hayır.Transfer yasakları olduğu için böyle alengerli transferleri ancak Türkiye'den yapabiliyorlar.Lundstram'ın maaşıyla bedelsiz iki oyuncu çözecekler yasağa takılmadan,aslında bu transfer onların daha çok işine geliyor.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transferde adı geçen oyuncular çok net bir şekilde Trabzonspor'a son çare olarak bakıyor,yedekte tutuyor. Transfer sezonunun ortasındayız, Avrupa'dan teklif bekliyorlar eğer olmazsa Ağustos sonuna doğru ancak Trabzonspor'u seçerler o da mecburen. Bouchari,Puertas,Sangare hepsi için geçerli bu.Bu nedenle 1 aydır adı geçen belki de daha önce görüşmelere başlanan oyuncularda somut bir gelişme olmuyor.Oyuncu ikna etmek gibi bir dert de yok.Avrupa'nın elit teknik direktörleri oyuncularla görüşme gerçekleştirip,onları ikna için planlarını,düşüncelerini anlatıyor,seninki ise "baksın dalgasına"kafasında. Matah bir şey söylenmiş gibi bir de pankart yapılıyor.Çok amatörce işler.
        Mesajınızı okuyunca aradım, haberlerde gördüm. Yeni modamız, vasatlığa övgü.

Aslında bizi eken yabancı bir futbolcuya tepki gösterip hocamızın ve yönetimi izin arkasında olmalıydık normal şartlarda. Peki niçin değiliz? Çünkü başkan ve hoca, güven vermiyor. Beni inandıramıyorum. Sözleri ve eylemleri beni hedefe odaklamıyor. Dönüp çevreme, dostlarıma, renktaşlarıma bakıyorum. Ekseriyetle onlar da öyle. "Demek ki sorun bizde değil" diyorum.

Öyleyse bu lüzumsuz lafı, mottolaştıran tipler ne hissediyor diye düşünüyorum. Duygu birlikteliğini mi yitirdik? Olabilir, "herkes aynı düşünmek ve hissetmek zorunda değil" deyip öfkemi dindiriyorum.

Aklıma Avcı'nın "Gelişemiyorlarsa bay bay" aptallığı geliyor. Söylediği akşam "Hocam da hocam" diyenler, gittiğini gün benden önce "Gelişemediysen bay bay Avcı" diyordu. Bence bu çelişki değil, karakter analizine girmeye de gerek yok. Taraftarlığın basit yansıması aslında. Pragmatik duygu dışavurumu...

​​​​​​Avcı, bu handa yolcuydu. Fatih öyle değil, "Sultan" dedi bu taraftar ona. İşte bu sayfalarda da dostlar yazıp çiziyor; kimi beşinci, kimi onuncu haftada gideceğini tahmin ediyor. Asla temennim değildir, oldu ki gitti. Arkasından "Baksın dalgasına" denilirse üzülürüm.

Geldiği ikinci maçtan sonra başlığında iletişim şekliyle ilgili iyi niyetli bir mesaj yazmıştım. Bir dostumuz da "UEFA Süper Kupası oynamış adama laf atma" tarzında haddimi (!) bildirmişti. Görünen köy kılavuz istemez. Hocamızın demeçleri sıkıntılı. Bunu örtecek daha sonucunu alsa, herkesi susturur. O da yok...
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesajınızı okuyunca aradım, haberlerde gördüm. Yeni modamız, vasatlığa övgü.

Aslında bizi eken yabancı bir futbolcuya tepki gösterip hocamızın ve yönetimi izin arkasında olmalıydık normal şartlarda. Peki niçin değiliz? Çünkü başkan ve hoca, güven vermiyor. Beni inandıramıyorum. Sözleri ve eylemleri beni hedefe odaklamıyor. Dönüp çevreme, dostlarıma, renktaşlarıma bakıyorum. Ekseriyetle onlar da öyle. "Demek ki sorun bizde değil" diyorum.

Öyleyse bu lüzumsuz lafı, mottolaştıran tipler ne hissediyor diye düşünüyorum. Duygu birlikteliğini mi yitirdik? Olabilir, "herkes aynı düşünmek ve hissetmek zorunda değil" deyip öfkemi dindiriyorum.

Aklıma Avcı'nın "Gelişemiyorlarsa bay bay" aptallığı geliyor. Söylediği akşam "Hocam da hocam" diyenler, gittiğini gün benden önce "Gelişemediysen bay bay Avcı" diyordu. Bence bu çelişki değil, karakter analizine girmeye de gerek yok. Taraftarlığın basit yansıması aslında. Pragmatik duygu dışavurumu...

​​​​​​Avcı, bu handa yolcuydu. Fatih öyle değil, "Sultan" dedi bu taraftar ona. İşte bu sayfalarda da dostlar yazıp çiziyor; kimi beşinci, kimi onuncu haftada gideceğini tahmin ediyor. Asla temennim değildir, oldu ki gitti. Arkasından "Baksın dalgasına" denilirse üzülürüm.

Geldiği ikinci maçtan sonra başlığında iletişim şekliyle ilgili iyi niyetli bir mesaj yazmıştım. Bir dostumuz da "UEFA Süper Kupası oynamış adama laf atma" tarzında haddimi (!) bildirmişti. Görünen köy kılavuz istemez. Hocamızın demeçleri sıkıntılı. Bunu örtecek daha sonucunu alsa, herkesi susturur. O da yok...
          Bu satırların geçen sezon Avcı gittiğinde Güneş'in değil Tekke'nin daha doğru isim olduğunu yazan,argüman sunan bir kalemden gelmesi çok kıymetli.Artık ender gördüğümüz kişilere değil,Trabzonspor'a bağlılık örneği olarak gördüğüm bu tavrın hakkını teslim etmem lazım.Sadece Trabzonspor özelinde değil daha geniş anlamda duygu birlikteliği çok örselenmiş durumda.Kalmadı demek istemiyorum,umut her zaman var olduğu için.Ama değerlerin içi boşaltıldığı için çok da şaşırmıyorum bu duruma.

Tekke ile ilgili, hem Tekke'nin de adı geçerken Şenol Güneş göreve geldiğinde,hem de daha sonra Güneş'in yerine göreve geldiğinde en çok endişe ettiğim şey, Tekke'nin "baksın dalgasına"lafıyla yeniden tezahür eden halen daha o eski kafa yapısından çıkamamış olması.Hatırlayanlar bilir, Türkiye'den ayrılarak Zenit'e transfer olmak zorunda kaldığı olayda da bir söz kullanmış ve o söz de "motto"laşmıştı. Yani 50'sine merdiven dayamışken, halen devam eden ve pek bir işe yaramayan bu delikanlılık jargonu bile 18 yaşında sahadan sinir kriziyle çıkan ve Trabzonspor'dan ayrılan Tekke'nin,7'sinde neyse 70'inde de o olduğunu dolayısıyla Trabzonspor teknik direktörlüğü yapabilecek mental durumunu şüpheli hale getiriyor.Teknik direktörlük çoğunlukla idare işidir.Teknik olarak çok bilgili olabilirsiniz ama sözleriniz ve hareketleriniz en az teknik bilginiz kadar önemlidir. Yarın kafası bozulduğu futbolcuya da "bak dalgana"mı diyecek,onu kazanmaya mı çalışacak çok emin değilim.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Tekke yeterlidir değildir bilemem lakin magazin muhabiri gibi adamı futbol disi konularla elestirmeyin. Futbol Forum sitesinde magazin muhabbeti donuyor. Yok giyimi yok konuşması yok sacı yok sakalı yok uslubu kardesim adam popstar yıldızı mi ne acayip yorumlar bunlar. Ayrıca Avcı bizdeyken dikine futbolu Türkiye'ye ben getirdim, gençlere en çok şans veren hoca benim, Trabzonspor tarihinde bunlar da var gibi abuk subuk şeyler söylerken kimseden bu kadar ses çıkmıyordu.

Haa bir de Tekke gelmeden önce bu yonetimle beraber başarılı olamaz hepimiz diyorduk. Vakti zamaninda Aziz Yildirim Zico nün ve diğer hocalarin işine karışarak Semih yerine satılacak piyasa yapsın diye Kezman, Anelka falan oynattiriyordu. Bizde de benzer şeyler varsa hiç şaşırmam. Sefa can Tekke yeni gelmişken çok fazla insanın kendi oyuncusunu oynatmasi için rica ettiğini, hocanın düzgün bir çalışma ortamı olmadığını söylüyordu. İceberg in buz daginin görünmeyen yüzüne de odaklanmak gerekir.
            En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu satırların geçen sezon Avcı gittiğinde Güneş'in değil Tekke'nin daha doğru isim olduğunu yazan,argüman sunan bir kalemden gelmesi çok kıymetli.Artık ender gördüğümüz kişilere değil,Trabzonspor'a bağlılık örneği olarak gördüğüm bu tavrın hakkını teslim etmem lazım.Sadece Trabzonspor özelinde değil daha geniş anlamda duygu birlikteliği çok örselenmiş durumda.Kalmadı demek istemiyorum,umut her zaman var olduğu için.Ama değerlerin içi boşaltıldığı için çok da şaşırmıyorum bu duruma.

Tekke ile ilgili, hem Tekke'nin de adı geçerken Şenol Güneş göreve geldiğinde,hem de daha sonra Güneş'in yerine göreve geldiğinde en çok endişe ettiğim şey, Tekke'nin "baksın dalgasına"lafıyla yeniden tezahür eden halen daha o eski kafa yapısından çıkamamış olması.Hatırlayanlar bilir, Türkiye'den ayrılarak Zenit'e transfer olmak zorunda kaldığı olayda da bir söz kullanmış ve o söz de "motto"laşmıştı. Yani 50'sine merdiven dayamışken, halen devam eden ve pek bir işe yaramayan bu delikanlılık jargonu bile 18 yaşında sahadan sinir kriziyle çıkan ve Trabzonspor'dan ayrılan Tekke'nin,7'sinde neyse 70'inde de o olduğunu dolayısıyla Trabzonspor teknik direktörlüğü yapabilecek mental durumunu şüpheli hale getiriyor.Teknik direktörlük çoğunlukla idare işidir.Teknik olarak çok bilgili olabilirsiniz ama sözleriniz ve hareketleriniz en az teknik bilginiz kadar önemlidir. Yarın kafası bozulduğu futbolcuya da "bak dalgana"mı diyecek,onu kazanmaya mı çalışacak çok emin değilim.
              Teşekkür ederim. Tam da izah ettiğiniz gibi "Şahısların üstünde, önce Trabzonspor" ilkesiyle hareket edilmediği için bu hâldeyiz. Ocu, bucu, şucu olmaktan Trabzonsporlu olmaya vakit kalmıyor.

Bu vesileyle, bir küçük düzeltme yapayım. Tekke'yi ideal aday olarak görmemiştim. Eski defterleri açmak istemem ama en sevdiği renk siyah-beyaz olan diğer adaya karşı, camiada Avcı sonrasında oluşacak heyecanı Tekke'nin yönetebileceğini düşünmüştüm. İnkâr etmeyeceğim, yanılmışım. Çünkü kendi heyecanını bile idare edemiyor hocamız. Bunu Saul haberi sonrasındaki kısa basın toplantısında da gördük.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Acur bu allahyar ve yardımcımız olsuna parayı basmıştı. sanırım fenere aktardığı paralardan dolayı kulübü ceza aldı.. orada kişilerle kurumları ayıracak akıl yok demek ki..

bu adam ile tezgah altı iş çevirecek kadar nasıl küçüldü bizim camiamız hayret ediyorum.. işallah oranın federasyonu bu işlere de el atar..

nasıl olsa burada kişilerle kurumları ayırıyoruz, kafamız raat!.
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Enis’e para veren enayi çıkar mı?
                  gerçekten bide bundan üstüne para kazanabileceğimizi düşünenler vardı şaka gibi..maaşından kurtarsak yeter..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Puertas'ı opsiyonsuz kiralayıp transfer yaptık diyecekler, bunlarda ..... sürülecek beyin yok..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hiç duyumda kalmadı , saul sonrası şokamı girdi neyaptı bizimkiler..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• jpositve
                        jpositve yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Tomas Rigo ve El shaarawy var.

• Ozan'ı dün kamera gösterince kilo vermiş temposunu arttırmıştır diye geçirdim içimden adam topa 2 kere değdi 2 yazıyla iki. 3.sü yok ha.

Karaktersiz, futbol oynama iştahı olmayan adamlarla dolu takım. Şuraya 2 tane atletik adam atsan dahi 2 haftaya köyün delisi ben miyim deyip vites düşürür.

bjkli hasan ardanın bi yorumu vardı geçen sezon bütün takım mert günok dahil gitmeli çünkü bu takıma o loserlık sinmiş bu takım giresunspor'dan 4 yemiş kokuyor diyordu. Aynısı bizim için geçerli. Bu takım kağnı hızında, risksiz oynamayı şiar edinmiş. Kimi getirirsen getir kara delik gibi içine çekiyor.

Yorum

• Galatasarayin solbeki Kazimcan karatas bize yazildi. Bouchouari icin teklifimizi 3 milyon + 1 milyon bonusa cikardik. Saul un yerine Tomas Rigo icin ugrasiyormusuz. Puertas isi kiralik olabilir. Al Quaddiah Ronaldo nun takimi Al Nasr dan Otavio yu aldi. Yabanci kontenjaninda yer acmak istiyorlar. Tekke Luhdstram, Mendy, Visca ve Cham in ustunu cizdi. Bu dortluyu gondermek istiyor. Visca hazirlik maclarinda depar bile atamadi. Cham cok ciliz ve hocanin oyun sistemine uymuyormus. Ozan tufani Tff 1.ligden Corumspor maasinin tamamini karsilamayi da kabul ederek kiralamak istedi Ozan kabul etmedi.
                        En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• farkında mısınız herkes için iyi kötü bir söylenti var. hatta ozan için bile söylenti var ama okay kabzımalı için yaprak kımıldamıyor..

adam tarihin en gudubet topçusu olabilir!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• transfer olayı kabak tadı verdi oyuncu almasınlar. küme düşer denen kayseri çoluk çocukla fenerbahçe'ye kadıköyde 3 attı, samsunspor zeki yavru emre kılınç okan gocuk gibi adamlarla 3. bitirdi. yani beyler transfer falan boş iş. önemli olan takım ruhunu yakalamaktır. futbol hava işi.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu dünyaca ünlü ortasaha işi traş değil mi? youtube ta pellegrini videosu atmışlar.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                              X