Baniya yolaniyor yerli statüsünde ve gecen sene öyle veya böyle a milli takimina cagrildi. Sen gidiyorsun iskoc kasap liginden stoper kovaliyorsun.Cekin gidin artik.Bu ne planlamasi.Kimse bana liste felan var diye anlatmasan.Yok eren vs Scout hikayesi anlatmasin.Paravan olarak kulaniliyor bu söz. gecen sene sans mans 1-2 tanesi tuttu simdi her cöpe scout transferi diye masal anlatiyorlar siz de yiyorsunuz bunu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy(Saul) Folcarelli
Puertas
Ana plan
İşimizi görür mü gs-fb-bkj orta sahalarıyla baş edebilir mi sadece orta saha anlamında..
Yorum
-
kaleciye ihtiyac yok ahmetle onuralp klubedemi kalecilik ogrenecekler salak salak isler yapmayin artik allah cezanizi versin1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
erzurum kampı başlıyor takımda kimse yok ya. yuh artık.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Kovaladığımız stoperler beni delirtecek. Kafayı duvarlara vuracağım artık. Buyurun Fujii diye g.tümü yırttığım arkadaşın istatistikleri. Biraz insanlığınız var ise glascow eşeğini buraya getirmeye utanırsınız.
Yani inanın anlamakta güçlük çekiyorum şu isimleri, size gidip Batagov gibi adamın ikizi kadar net ve maliyetsiz adam buluyoruz arkadaş, nedir isteğiniz ne sizin?
İlla 7-8 bayılacaksanız Kinkoue veya aynı takımdan Sangate'yi de gönül rahatlığıyla alın, 1 haftada çekebileceğiniz adam yazıyoruz ya bir kişi de araştırmayacak mı kardeşim şu paylaştığımız isimleri bizim
Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 1
Yorum
-
Kral paylaşılıyor da takan kim, bunlar demedi mi sabahtan akşama kadar günlerce maç izledik scout ekibi ile birlikte eee nerde bu adamlar Fujii gözlerine hiç mi ilişmemiş, rangers haberi doğruysa artık eylem vs yapılmalı bu ne lan.
-
İnan aklımı yitireceğim Enes kardeşim. Yani herifin taraftarının diline düştük bizdeki b.ktan oyuncuları alıyolar seviyorum bunları falan yazıyor adamlar. Bir takımın her mevkiye 10'ar tane hedef futbolcusu olur, onlar için koşturulur. Her gün isim düşüyor çünkü menajer bizim önümüze atmadan biz bir b.k aramıyoruz. 1-2 tane scout adamın fazla mesaisinin sonucundan ibaret bizim havuzumuz. Bizim scouting le alıp zorlandığımız futbolcu yok abi, inatla kulübü bırakmaz cham gibi bekleriz o ayrı. Ama kamp başlayacak önümüze düşen isme bak Souttar. Lanet olsun ya cidden, hiç utanma arlanma yok mu, boş haber olsa 5 tane gazeteci farklı yerlerden söyler mi bu ismi
-
Şu an bildiğiniz uzay takımı Türkiyenin Galactusuna felan sahip bir takımımız olması gerekirken sabah akşam burada kovaladığımız şeylere bakın arkadaşlar.
Daha lig devam ederken başladım trnasfer kovalayacağınıza artık yeni yeni küfürler öğrenin çünkü olanı da yetmicek size, öyle bir durumdayız diye demeye. Korkunç paralardan bahsediyoruz arkadaşlar. Ve bu paralara bize layık görülen şu takıma bakın.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
Takımın asıl ihtiyacı olmayan ve de inanılmaz pahalı adamlar alınıyor ikide birde. Tarihimizde vermediğimiz paraları veriyoruz. Ve takviye bekleyen yerlere değil. Zaten elde olan yerlere ve korkunç paralara? NedenBir tuhaflık yok mu sizcede
?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu diyelim
İşimizi görür mü gs-fb-bkj orta sahalarıyla baş edebilir mi sadece orta saha anlamında..
Yorum
-
Yorum
-
Mendy hala yürüyor baksana 😊 biz hala bu adamdan medet umuyoruz, defansa gelirsek Salih oynuyor abi ulan bu adam stoper değil lan değil.
-
mendy ve cham'ın kariyer performansı aşağı yukarı budur. bunlar asla bahsedilen para edecek oyuncular değil. ben ümitliydim ama teklif falan gelirse üçe beşe bakmadan satılsınlar. orta sahayı yeniden inşa etmediğimiz sürece aynı tas aynı hamam devamozan-okay-mendi-çamın kaldığı her dakika kulübe külliyen zarardır.
-
-
Durun, hemen tepki göstermeyin. Büyük deha, sırrına kimsenin eremeyeceği Tekke Hocam belki sol açık oynatır İskoç stoperi? Zaten dünkü Brezilyalı uşak da yıllardır beklediğiniz oyun aklı, 8 numara niyetine alnmıştır.
İşte dünyada eşi benzeri olmayan Doğan & Tekke futbol aklı. Kral çıplak değil, biz aptallar göremiyoruz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Görmemek için baya bir aptal olmak lazım abi, 3 senedir alınmayan 8 transferi bizi ne hale düşürdü, kamp başlamadan alınması gereken ilk iş 8 olması gerekirken hala 8 bekliyoruz, ulan sizde hiç mi akıl yok senelerdir 8 olmadan ne hallere düştüğümüzü hiç mi görmüyorsunuz 5 milyon euro brezilyalı çocuğa vereceğinize 2-3 daha ekleyip bir tane eli ayağı düzgün 8 bulamadınız mı?? Günlerdir aylardır sabaha kadar maç izliyorlarmış hadi lan ordan iş bilmez herifler...
-
Yahu 8'i yine almazsın gerekirse alma da. Dersin ki ben 2 tane 6 ile oynayacağım kenarlarım aşırı ofansif falan yine ben derim ki tamam bir durum var burada. 40 defa örnek verdim bakın Mou 2 kez Roma'da final oynadı, 1 ini kazandı 3-5-2 , 3-4-2-1 varyantlarıyla. İleri hatta çok Ofansif oynayacağı zaman 2 tane 6, 1 tane 10 ile oynuyordu, bazen 1 tane 6, 2 tane 10 ile oynuyordu. Bunu yapabilirsin, hiçbir sıkıntı da yok, bizim sürekli sıkıntısını yaşadığımız şeyin oyuncuların saha içinde taktikle hiçbir alakaları olmadan takılışları, dizilişin gerektirdiği taktiği hocanın uygulatamayışı .. Bunu da gideremiyorsalar kalkıp konuşmasınlar sağda solda. 8 de var bu arada takımda Boran var, koyarsın oynar. 2-3 maç sabredeceğiz dersin olur biter
Bunlar ne iletişimi beceriyolar, ne düzgün plan yapıyorlar ne de planladıkları şeyi uygulayabiliyorlar.
Ordan konuşmak çok kolay diyorlar kesin bizim gibi insanların yorumları sonrası, valla ordan da konuşmak çok kolay ben icraat görmüyorum sahada 30 küsür milyon euro para döktüğünüz oyuncuları semt takımları madara etti geçen sene...
Çok zor değil ya biraz cesaret yani, koy kardeşim orada vücudunu kullanabilen, seri dönebilen, ayaklarına hakim birine ihtiyaç var. Yemin ederim ben şahsen Boran'ı koymuştum bu kadar korkak olunmaz 1.90 kağnı lardan 3 tane adamla oynamaya çalışıyoruz daha iri poz veriyoruz çünkü.
Hiçbir şey gelmiyor mu elinden yemin ederim Cihan Çanak, Visca, Arif yahu Arif koy oynasın. Lundstram dan kötü ne yapabilir bu insanlar çok merak ediyorum
-
-
Yorum