Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6-7 ay önce söylemiştim. Külek kafalı donbili yazın uğurcanı fenere peşkeş çekecek diye. Bu donbilinin trabzonda yönetime girmesi, birden ortaya çıkıp parlaması tesadüf değil. Birilerinin adamı. Bir misyonu var. Şimdiden söylüyorum, bu külek kafalı donbili satılık, tranzonu düşürmeden bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lyon 2. Lige düşürüldü. Tolisso ve Caleta Car'a çökmek lazım
      Caleta car futbolcu falan değil

Yorum

• Herşey para değildir ya az onurunuz olsun götverenler. Sen kaptanını en azılı rakibine sattığın vakit Trabzonspor tarihin tozlu sayfalarında kendine yer edinir.

Yorum

• Abi şunu anlamakta zorluk çekiyorum, sorularım ve düşüncelerim.

1-) Yönetim ve Uğurcan Çakır'dan hâlâ neden bir açıklama yok,hadi Uğurcan'ı anladık da yönetim bu iddialara hâlâ neden bir cevap vermedi,yarın Uğurcan'ı Fener'e satınca tribünlere seyirci mi gelecek sanıyorlar

2-) 2010-2011 sezonu mevzusu yaşadığımız bir kulübe neden kaptanımızı,simgemizi veriyoruz bu yeni gidişlerin önünü açmaz mı,onu geçtim adamlar yarın en iyi oyuncunuzu kaptanınızı aldık diye dalga geçseler ne diyeceksin her şey para mı?

3-) Gitmek isteyeni zorla tutamazsın hadi ya Southampton Onuachu'yu geçen yıl nasıl takımda tuttu Paul bizi o kadar istemesine rağmen bu adamın 2 yıllık sözleşmesi yok mu satmayın bu kadar basit hadi sen git Fenerbahçe'nin en iyi yerlilerine talip ol oyuncuyla anlaş Fenerbahçe gönderecek mi bu gitmek isteyeni tutamazsın diyen ılık taraftarlar 15 milyon Euro'ya almak için bunu söylüyorlar omurgalı olun,dik duruş büyüklük gösterin bu öylesine tehlikeli bir transfer ki yarın altyapıdan yetişen her oyuncu,bak Uğurcan abi Fener'e gidebiliyor ben de gidebilirim diye düşünecek insanların gözünde sıradan bir Anadolu takımı olacaksın.

4-) Buradan yönetime seslenmek istiyorum,bugüne kadar yaşatmadığınız rezillik kalmadı 2 senedir kulüp sizin yüzünüzden ekim-kasım aylarında havlu atıyor ilk defa sizden Anadolu'nun en Büyük kulübünün başkanı gibi davranmanızı Uğurcan'ı kadro kışı bırakmanızı bekliyor taraftar,15 milyon eurolar gelir geçer ama şeref,haysiyet,dik duruş ömür boyu hatırlanır bunu unutmayın siz değil miydiniz Uğurcan'ı Istanbul'a asla satmam diyen sözünüzü tutun,o kadar gitmek istiyorsa yan sahada iki sene antrenman yapsın herkese ibret-i alem olsun, büyük olduğunuzu hatırlayın büyüklük refleksi gösterin.

5-) Uğurcan bir sözüm de sana senin gitmek istediğin takım sırf sen maçlarda kurtarış yaptın diye sana dakikalarca söven takım,gitmek istediğin takım sen çocukken emeklerini hiç eden takım, gitmek istediğin takım sırf Trabzonspor'da oynuyorsun diye milli maçlarda kova Altay'ın propagandasını yaptırıp 30 yaşında seni milli maçlarda hâlâ daha 30 maçta tutan takım sana bu kadar zarar veren bir takıma gitmek istiyorsan yetiştiğin kulübü bir anda unutuyorsan sana da diyeceğimiz bir şey yok demek ki sana Trabzonspor sevgin 3.5 milyon Euro'dan ibaretmiş güle güle camiasız kalacaksın yarın futbolu bırakınca Trabzon'a geldiğinde insanların yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum...

Yorum

• Onuachu hayırlı olsun.Artıları; bitiriciliği bizim lig için iyidir.Özellikle kafa ile bitiriciliği a kalitedir.Hava hakimiyeti yüksektir.Takım aidiyeti iyi derecededir.Eksileri;Takım savunma katkısı azdır.Oyun içinde erken yorulur.Sakatlık yaşarsa geç döner.

Uğurcan ile ilgili çok fazla bilgi kirliliği var.Kulaktan duyma haberlerle yorum yapmaktan sakınalım.Durumu akışına bırakalım.Herkes tercihinde özgürdür.Ama herşeyinde bir bedeli vardır.Ha İstanbul’a gitse dahi yaptıkları ve giderken kazandırdıkları için teşekkür eder yoluma bakarım.Ama bu camia da Fatih tekke Hami mandıralı gibi saygı duyulma fırsatını kaçırmazdım ben olsam.

Bu arada kadro yapan arkadaşlar kaleye onuralpi koyarken neye güveniyor da koyuyor merak ediyorum.Muhtemelen bi kez bile izlemediniz.Ayrıca geçen yılı sakat geçirmiş bir oyuncu.Orta saha falan olsa kumar oynayabilirsin tutmazsa diğer alternatifleri koyarsın da kale öyle bi yer değil tutmazsa oyuncu da kaybolur hemde sen ligin dibine demir atarsın.Fazla fantazi düşünceleri bırakın.

Mendy ve draguşu elden çıkartıp kadroda yer açmak lazım.Orta sahaya mutlaka takımın üstünde tecrübe ve tekniğe sahip oyuncu koymak lazım.

Cham için ise ben olsam oyuncudan faydalanırdım tekniğini ve oyun zekasını beğeniyorum ama geçen sezon ki hocanın onu çok tutmadığını gördüm dolayısıyla satılması daha faydalı olur.Bonservisi işimize yarar.

Sağlam bir yedek forvet de gerekebilir enis ve poyraz ile lig bitmez.Ama yedek forvet konusunu en sona bırakmak lazım ligin başlamasına yakın akşam pazarından bir oyuncu kiralama şeklinde.

Transfer önem sırası

1- Sol ön
            2- Orta saha
            3- Sağ stoper
            4- Yedek forvet
            5- Sol bek

Yorum

• Uğurcan'ı Trabzonspor maçlarında oynayamaz maddesi ekleyip fenere göndersinler, başka birşey gerek yok..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğurcan'ı Trabzonspor maçlarında oynayamaz maddesi ekleyip fenere göndersinler, başka birşey gerek yok..
                Yok oraya giderse oynayacak öyle yağma yok.

Yorum

• Uğurcan’a gitmek istiyorum dedirttip satmaya çalışıyorken hem ters tepti ellerinde kaldı hem de adamı kulüpten taraftarı da adamdan soğuttular. Muhtemelen 20 milyon duyulunca herkes susacak ve Uğurcan da illa çıkar ben gidecem der diye düşündü alkol fıçısı.

Uğurcan dik dursa Ertuğrul Doğan kapının önünden bile geçemez artık bence bu çok net.

Yorum

• Berke ozer isteyen arkadaslar canli yayinda cupamuzu verin diye dalga gectigi goruntuleri acip tekrar izlesinler basit bir aramayla bulabilirler.bu kadar midesizligi artik kaldirimiyor benim bunye nefret ettirceksiniz artik su klupten azicik omurgali olun be kardesim biraz hic degilse..bulmussunuz kenidinize gore yonetim baskani da tepe tepe kullanin ayni kafa..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Şampiyonluktan sonra şehir olarak ruhumuzu kaybetmiş olmanın bir örneğide bu Uğurcan meselesi. Trabzonlu bir oyuncu takımdaki bayrak isim Trabzonsporluluğundan en ufak şüphemiz olmayan Uğurcan Çakır görünen o ki kulübünü bizleri zor durumda bırakarak İstanbul'a transfer olmak istiyor.

Eğer bu transfer gerçekleşirse bunun önünün daha da alamayız kendi evladımızın bizden kaçıp İstanbul'a gittiği bir senaryoda Trabzonlu olmayan yerlileri nasıl takımda tutacağız?

Yorum

• Şu Lundstram Barisic gibi çöpler icin ne bekleniyor
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyonluktan sonra şehir olarak ruhumuzu kaybetmiş olmanın bir örneğide bu Uğurcan meselesi. Trabzonlu bir oyuncu takımdaki bayrak isim Trabzonsporluluğundan en ufak şüphemiz olmayan Uğurcan Çakır görünen o ki kulübünü bizleri zor durumda bırakarak İstanbul'a transfer olmak istiyor.

Eğer bu transfer gerçekleşirse bunun önünün daha da alamayız kendi evladımızın bizden kaçıp İstanbul'a gittiği bir senaryoda Trabzonlu olmayan yerlileri nasıl takımda tutacağız?
                          Olayın aslını bilmiyoruz ki ,kim suçlu kim haklı muamma. Uğurcan sosyal medyadan çıkıp ben orda oynamam burda oynamam gibi bir açıklama yapmaz böyle bir şey dünyanın hiç bir yerinde yok. Yönetimde ki çakalları bildiğimden biz seni fenere sattık git görüş demiş olabilirler var onlarda o ihtimal o yüzden söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Berke ozer isteyen arkadaslar canli yayinda cupamuzu verin diye dalga gectigi goruntuleri acip tekrar izlesinler basit bir aramayla bulabilirler.bu kadar midesizligi artik kaldirimiyor benim bunye nefret ettirceksiniz artik su klupten azicik omurgali olun be kardesim biraz hic degilse..bulmussunuz kenidinize gore yonetim baskani da tepe tepe kullanin ayni kafa..
                            Gerçekten öyle.

Yorum

• şu takıma adam gibi 8 6 ve 10 alsınlar ligi fbnin önünde bitiricez bu lafımı unutmayın çok iddialıyım bu konuda bu sezon tek kulvarda olmamızın avantajını yaşamak istiyorsak kaliteli kadro kurmalıyız 2.bile olmak önemli
                              En son pablosantos tarafından düzenlendi; 28.06.2025, 11:45.

Yorum

• fluminenseden hercules yanına siopis 10 numara için angel correa bunları bir almaya çalışsalar ortasaha çağ atlar çağ

Yorum

Yükleniyor...
                                X