Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

15 milyon euroya sat gitsin Uğurcanı ki zaten bu kadar spekülasyonun yapıldığı bir ortamda çıkıp bir açıklama yapma gereği bile duymuyor Uğurcan paşamız.

Yorum

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      forum kapanmadan once fatih tekkenin oyun sistemi nedir diye muhabbet donuyordu. Tam birseyler karalayacaktik forum kapandi. Karar gazetesinde calisan Furkan Uzun Fatih Tekke yi en yakindan takip eden gazeteci.
      Eyvallah yine her zaman ki gibi döktürdün

umalım da önümüzdeki sezon da başarılarını konuşuruz burada..

Bu arada forumun yeni hâli hayırlı olsun..şu an için eski düzenini arıyorum

Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

havayı okuyalım biraz
        Erto çuvalı Uğurcanı satmak istemiyor
        şampiyonluk kadrosu kurmak istiyor
        Uğurcan futbolu Trabzonda bıraksın istiyor
        Avrupaya gidecekse söz verdi kolaylık sağlayacak

Uğurcan istanbula gitmek istiyor
        fenerde oynarmış
        istanbulda yaşamak isityormuş
        bla bla bla

sonuç:
        erto büyük başkan
        uğurcan hain

ama işin aslı: ertonun koça/gsye yalaklık için, para için, kulübü soktuğu zararı kapatıp bakın borcu bitirdim demek için, yeni fesihler için, uğurcanı peşkeş çekme çabası
        yemiyoruz lan
        defolup gidin artık
        yaşatmadığınız rezalet kalmadı çocukları
        kaptanı da verin şikecilere
        Allah belanızı versin be
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Ugurcan, anasina küfür eden bir kulübe gidecek kadar midesiz degildir herhalde

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Uğurcan'ın çıkıp bir açıklama yapmasını geçtim bir foto ile bile bütün dedikoduları sonlandırabilirdi onu bile yapmadı çok ilginç, kendisine ana avrat küfür eden bir klübe de gidecekse varsın gitsin midesi kaldırıyorsa.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Gulup geciyorum ugurcan haberlerine sadece..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Saçma saçma fikirler kuruyoruz, sakin olup süreci izleyin lütfen, Uğurcan hakkında yapılan spekülasyonlara bu kadar inanmanızı anlayamıyorum. Bekleyelim herkes kendi değerini ortaya koyacaktır. Neden açıklama yapılmıyor diye yırtınmayalım lütfen günaşırı açıklama yapmak da mantıklı değil daha yeni yaptı açıklamayı ED
                Uğurcan fenerbahçeye gitmek istiyorum diyecek biri değil, bunu hiç sanmıyorum. Ben kaptanın iyi bir taraftar olduğunu düşünüyorum
                Ama eğer öyle ise fener 20 ye çıkar zaten lütfen gitsin bırakalım. Burası hapishane değil, istemeyen adamı tutmanın manası da yok.
                Biz her zaman üst aklı iyi tutarak şampiyon olduk. Uğurcan'a kaleyi verdiğimizde Onur'dan almıştık eldiveni. Onur az kaleci miydi?
                Şimdi ondan alırsınız başkasına verirsiniz hiçbir şey de olmaz... Burada tanrının elçisi gibi takılan çok adam oldu, herkes gitti Trabzonspor kaldı...
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

Jeremy Boga iptal.

Wooh'da da görüşmeler tıkanmış menejerinin bitmek bilmeyen isteklerinden dolayı.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğurcan'ın çıkıp bir açıklama yapmasını geçtim bir foto ile bile bütün dedikoduları sonlandırabilirdi onu bile yapmadı çok ilginç, kendisine ana avrat küfür eden bir klübe de gidecekse varsın gitsin midesi kaldırıyorsa.
                    sözleşmeli oyuncu ve sözleşmesinde kendisi lehine hiçbir durum yok, kariyeri erdo nun insafına kalmış , bu şartlarda uğurcan konuşabilir mi aga ?

konuşmasıda doğru değil zaten

uğurcanın yabancı bir menejeri olsa aldığı şu düşük maaş ve bu yüksek kariyer ile tek taraflı(kulüp lehine oyuncu aleyhine) sözleşme imzalamazdı zamanında,

yerli oyuncuları sömürüyorlar aga
                    TEKKEBALL

Yorum

Uğurcan yapması gerekeni 2022'de yaptı. Kimse kıvırmasın. Lafa gelince "Trabzon'un çocuğu" vs. Bir de "Bizi şampiyon yapsın, öyle gitsin..." klişesi vardı. Şampiyon yaptı işte. Kayseri kupa maçında başına yağmayan kalmadı. O akşam veda etti, biz ayrılmayı beceremedik.

Şimdi çıkıp dese ki "Monaco'da oynamak istiyorum", insanlar "Kulübün pazarlık şansını kırdı" diye eleştirecek. Daha fazla bonservis öneren fener'i söylese, "Vay hain, şikecilere nasıl gidersin" denecek. Gs dese, "Zaten beş yemişti" denecek.

Susması iyi ve doğru. Tatilini yapsın. Koca Trabzonspor yönetimi bir Yağız'ı yalanlayamıyor mu? İki satırlık açıklama yapmaktan aciz mi bunlar da çocuğa yükleniliyor?

Alın işte, Efsane Ali Kemal radyoya konuşmuş:

Fenerbahçe ve Galatasaray ile ismi anılan Uğurcan Çakır hakkında Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci açıklamalarda bulundu.

"Ben de fenere gittim ama sorun bakalım niçin gittim?"

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

uğurcan çakır üzerinde operasyon yapılıyor (bonservis) ama uğurcanında elinde şu koz var

yaptığı sözleşmede bütün inisiyatifi kulüp (erdo) lehine bırakmış ama transfer yapılırken malum sadece kulüple değil oyuncu ilede anlaşman lazım, uğurcanın elindeki tek koz bu

sen 15 milyon avro kasaya girdi diye sevinirken uğurcan hayır derse o 15 milyon avro kasaya girmiyor

uğurcan 29 yaşına kadar türkiye standartlarında beleşe oynadı (700 bin avro) , süper ligde sıradan bir oyuncu maaşı, 2022 öncesi ise sanırım 300 bin avroya oynuyordu, şampiyonluk sonrası maaşına bir miktar zam yapıldı, gelene geçene 2-3 milyon avro dağıtılıyordu o dönem ve bu dönem

uğurcan muhtemelen yüksek bonservis düşük maaş denklemi ile transfer yapmayacak, mantıklı olanda bu, yaşı 29 zaten, yusuf yazıcı yüksek bonservis düşük maaş ile (400 bin avro) lille e gitti, yaşı genç idi

yüksek maaş ve yüksek bonservisle transfer olmak oldukça zor transfer dönemlerinde, bunu arabistan ligi ve 5 büyük ligin üst seviye kulüpleri yapabiliyor

haliyle maaş talebi yükseldikçe (haklı olarak) bonservis rakamı aşağıya düşecek

uğurcan 29 yaşından sonra kulübüm yüksek bonservis kazansın ben düşük maaş alayım demez, zaten kulüp yıllarca sömürdü uğurcanı maaş olarak
                        TEKKEBALL

Yorum

Lyon 2. Lige düşürüldü. Tolisso ve Caleta Car'a çökmek lazım

Yorum

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

itiraz ettiler ve geri döner muhtemelen
                            TEKKEBALL

Yorum

İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ikisi de yaramaz, hele çaleta çöp hiç yaramaz
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ikisi de yaramaz, hele çaleta çöp hiç yaramaz
                                10 milyona mikautatze sarsınlar yeter
                                ( ゚д゚)

Yorum

Çalışıyor...
                                X