Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tamam güzel de sevgili arkadaşlar maestro bize kaçtan açarlardı? o da var. bedelsiz mi kattı kadrosuna alanyaspor? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. Oulai gerçekten ilk maçında çok güzel göz doldurdu.Umarım mendy benzemez durumu.
    Ads bizden 2.5 milyon euro istedi maestro için.

Yorum

• Oulai genc potansıyallı bır oyuncu.

hızlı ve bıleklerı ıyı olan. ama bır macla bu adamdan olur demek zor

ama benı asla heyecanlandıran oyuncu degıl boyle ekuban gıbı olur gıder belkı. oyle ouuuu manyak bu ya demeyız. belkı 20-30 a satarız ama bır yattara cıkmaz ordan.

taraftarın heyecan ve beklentı ve kalıte cıtası dusuyor aslında.

bızlere ne oldu dıye sormak lazım....

benım ıstedıgım wakayeme yattara veya shota sorloth gıbı yenı kesıfler kalıte olarak bunları kesfetmek lazım mevzu budur. cıtamız bu olmalı kesıfte.

Cunku asıl Trabzon bunu kesfeder buna alısıktır vızyonsuzluga alısık olmamalı olamaz!

bu tarz genc topcular lazım veya oyuncular lazım bıze

Trabzonun ılacı: harbı kalıtelı afrıka ve guney amerıka oyuncu kesfıdır ayrıca avrupadan sorloth kalıtesınde oyuncu bulmaktır.
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.09.2025, 01:34.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben anlamıyorum bu genç oyuncuları savunmaya koyalım bakalım orada yapabilecekler mi kafasını hiçbir zaman.

Yahu Fatih hocam iyisin hoşsun, Boran'ı hangi kafayla sağ beke koydun? Ozan Tufan'ı koysan da Oulai vey Folcarelliyi çıkarıp Boran'ı alsan olmaz mıydı?

Şimdi çocuk her girdiğinde ayakları titreyecek. Şu çocuklara mevkilerinde süre verir misin rica etsem, özellikle hücum oyuncularını kullanabilirsin yahu 30 dakika Visca'ya süre verince ne yaşıyoruz bir b.k yaptığı mı var? Al hocam oyuna Onuralp Çakıroğlu'nu Oğuzhan Ertem'i, Cihan Çanak'ı 15 dakika çocuklar bi görsün kendilerini, biz de görelim

Yani istisnasız konuşuyorum HİÇBİR ŞEY almadığın Visca'ya artık şu süreyi verme, Sikan'ı Augusto yerine değil kenar oyuncusu yerine al, bu çocukları da rotasyonda kullan yahu. Skor aldığımızda sanki çok olgun atak yapıyormuşuz gibi şu çocuklara süre vermeyip defansa yeni oyuncu alıyorsun.

Oulai'yi yakaladın artık rica ederim kesme şu çocuğu, arada bir yanına Salih'i at, önüne Oğuzhan'ı at. Hocam güzel adamsın çocukken sana yapılanları bu çocuklara yapma rica ediyorum, tertemiz yetenekler var altyapıda yoluna yürüyemeyen insana süre verip durma şu takımda...
        ben kesinlikle alt yapı oyuncularını verimli kullanacağına inanmıyorum.Salih mevkisi dışında oynatarak bitirecek.Keza boran için de aynı şey geçerli.Sol tarafta bu kadar aksaklık varken oğuzhan dener mi hiç sanmıyorum.Yada onuralp rotasyona sokar mı? onu da hiç sanmıyorum. Baniya ve sikan başka hoca da olsa mutlaka katkı alırdı. Okay geldikten sonra oulai keserse hiç şaşırmam bu arada.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• -------------------onana/ahmet/onuralp-----------------------

pina/serdar----------savic/baniya/taha---------batagov/arda-----------mustafa/arif

-------------------oulai/salih--------------folcarelli/okay/ozan-----------------------------

zupkov/visca/onuralp------------------muci/boran/sikan----------------augusto/olaigbe/sikan/oğuzhan

---------------------------------ounachu/sikan/augusto------------------------------------

oyuncuları kendi mevkisinde kullanmalı. Alternatifler ancak böyle olmalı. 3 lüye dönerse ona göre rotasyona gider o başka mevzu. Geniş rotasyon böyle olmalı.

---------------------onana/ahmet------------------

pina/serdar--------savic/baniya-------batagov/arda----------mustafa/arif

--------------------oulai/salih----------------folcarelli/boran---------------------

zupkov/visca----------------muci/sikan/augusto---------------------augusto/olaigbe/sikan

---------------------------ounachu/sikan--------------------------------------------

maç içinde giren çıkanlar mevkileri ile en kötü böyle olmalı. Bizde ekran başında ulan şimdi şunu aldı takım nasıl çorba olacak diye düşünmemeliyiz.Oyuncular mevkilerine alışmalı ve o mevkiye göre kendilerini hazırlamalı.
          En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 30.09.2025, 03:16.

Yorum

• kadro temelleri bu sene atılıyor diyebiliriz.

pina,baniya,batagov,mustafa,oulai,folcarelli,bouchari,salih,zupkov,augusto,sikan,onuachu.Buraya kaleci,sol bek,10 numara,sol açık,stoper. 17 tane hazır oyuncu olur takımda. olaigbe sezon sonuna kadar şans bulur duruma göre bakılır.Muçi ciddi bir sıçrama yaparsa alınır.

onuralp/ahmet,taha,arda,deniz,alihan,boran,onuralp,oğuzhan,ekrem.Buraya olabildiğince potansiyel yerli isim alınmalı.Gurbetçi veya ptt oyuncuları tercih edilmeli. Süper ligden fırsat transferi kovalanmalı.

visca,waka,okay,ozan,serdar,arif ve yaşı itibari ile savic gibi isimlerle vedalaşılmalı.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben kesinlikle alt yapı oyuncularını verimli kullanacağına inanmıyorum.Salih mevkisi dışında oynatarak bitirecek.Keza boran için de aynı şey geçerli.Sol tarafta bu kadar aksaklık varken oğuzhan dener mi hiç sanmıyorum.Yada onuralp rotasyona sokar mı? onu da hiç sanmıyorum. Baniya ve sikan başka hoca da olsa mutlaka katkı alırdı. Okay geldikten sonra oulai keserse hiç şaşırmam bu arada.
              Bunları yaparsa ben korkunç destekliyorum şu an ama ben de hoca gitsin derim. Umurumda da olmaz saha sonuçları, geleceği olmayan bir şeye bizi inandıramaz kimse. Ben sadece sanmıyorum, yani skor üretebilmemizin sebebini görmüştür herhalde hoca da Okay-Folcarelli ikilisiyle oynadığımızda oradaki yaratıcılık düşüyor. Folcarelli bence ligin en iyi orta sahası şu an ama beğenmiyorsa onu kesip Okay alacak kadar da bizim kadar futboldan anlıyordur diye temenni ediyorum
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• ben fatih tekke olsam maçlara vakayeme zubkov kanadı ile başlarım. olaigbe denen amatör tff 1.ligde bile oynayamaz. vakayeme'nin en kötü hali bile bundan iyidir.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben fatih tekke olsam maçlara vakayeme zubkov kanadı ile başlarım. olaigbe denen amatör tff 1.ligde bile oynayamaz. vakayeme'nin en kötü hali bile bundan iyidir.
                  1- Nwakaeme sakat renktaş
                  2- Çok haksız sayılmazsın, hiçbir zaman Nwakaeme olamaz çocuk

fakat anlamsız bir haksızlık yapıyorsunuz çocuğa. Bence biraz kesik yemesi ve çalışması lazım, tek eksiği bu. Bir kenar oyuncusunda olması gereken her meziyet bu çocukta var, sadece skor lazım. Ben olsam ilk penaltıyı ona attırırım mesela. Zubkov'un da ondan gram fazlası yok 7 maçtır, onun formda zamanlarını gördüğümüz için böyle hissediyorsunuz.
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben fatih tekke olsam maçlara vakayeme zubkov kanadı ile başlarım. olaigbe denen amatör tff 1.ligde bile oynayamaz. vakayeme'nin en kötü hali bile bundan iyidir.
                    Nwakaeme'nin lisansı dondurulmadı mı?
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zubkov fayda maliyet açısından verimli. Sikan bence potansiyel barındırıyor ama gereken şansı alamıyor. Pina bence tuttu. Oluali,Bouchouari ve Agusto tutarsa Olaigbe'nin tutmamasına razıyım.
                      Muçi için girdiğimiz maliyet tamamen parayı çar çur etmek.
                      Her ne kadar kadro mühendisliği berbat olsa da bu yıl yapılan transferlerde vizyon anlamında 1 tık iyileşme var.

Pina,Batagov,Oluali,Agusto,Bouchouari gibi genç oyuncular Zubkov, Onuachu gibi tecrübeli oyuncular kemik kadroda olursa hem iyi para kazanırız hem başarı sağlarız.

Yorum

• Devre arasında viscadan çıkılıp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan fares ghedjemis'i almak iyi olur. Sezon sonunda da zubkovu okutursak yedeğine Andre Luiz'i alabiliriz. Sol kanat için de zaten benim gönlümde tek isim var oda Aral şimşir.

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arasında viscadan çıkılıp, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan fares ghedjemis'i almak iyi olur. Sezon sonunda da zubkovu okutursak yedeğine Andre Luiz'i alabiliriz. Sol kanat için de zaten benim gönlümde tek isim var oda Aral şimşir.

Sezon sonu sözleşmesi biten oyunculardan Leon Goretzka’yı alsak

Yorum

• Yine devre arası temizliğinde muçi yi postalayıp sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Anis Mehmeti'yi almak iyi olur.
                            Velhasıl devre arasında waka,muçi,visca ile yollar ayrılıp Aral+Mehmeti+Fares i kadroya katmak iyi bir temizlik ve transfer politikamıza uygun adımlar olur.
                            Ayrıca zaten afrika kupasında olacak olan Onananın yerine bu sene abisinden ders alıp seneye kaleye geçecek diye planlama yaptıkları Onuralp (bu Ahmet te olabilir hangisi daha iyiyse o olsun) kaleyi devralmalı ve en çok o oynamalı.
                            Batagovun seneye iyi bir paraya satılacağını düşünüyorum. Saviçde seneye olmayacağı kesin gibi ( çünkü bu sene bile ısrarla stoper istedi hoca alınsaydı bu sene bile olmayacaktı) O yüzden seneye ikiside yeni stoper ikilisinden ise bu sene ikinci yarıdan itibaren arda-batagov ikilisini oynatıp seneye zaten oynamaya alışmış Arda'nın yanına başka bir stoper bakılacak şekilde planlama yapılabilir. Acizane benim kafamdakiler bunlar sabredip okuyan renktaşlara selam olsun.

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sezon sonu sözleşmesi biten oyunculardan Leon Goretzka’yı alsak
                              Keşkeee.. ama gelirmi sanmam çünkü en az üç dört yıl daha avrupada kalbur üstü bir takımda oynayacak seviyede. Ayrıca ne kadar kazanıyor biz verebilirmiyiz onuda bilmiyorum.

Yorum

• Oh be, ne güzel dünya! Sonra, "Fenerbahçe, Avrupa'nın en çok gelir açıklayan spor kulüplerinden biri" diye övün dur. Yüzsüzlüğün daniskası artık. Taraftarı olduğum kulüp de dahil, kim böyle işlere girişiyorsa, ona gerektiği ceza vermeyen resmi kurumların da gün geldiğinde bu millete hesap vermesi gerekir.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X