Samsun haftaya Perşembe varını yoğunu sahaya bırakır,Pazar bize fazla sorun çıkaramazlar.Antalya maçını alırsak araya 4/4 ile gireriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Fikstürümüz şaşırtıcı şekilde bayaa iyi bu sene,ligin en zayıf birkaç takımından 2 si ile başadık,samsunla çok önemli bi maçIndan sonra oynuyoruz.fenerde daha tam bi sistem oturtamadı değerlendirebiliriz.misal 5. Hafta gs ile oynasak depte kesin yenilirdik.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun haftaya Perşembe varını yoğunu sahaya bırakır,Pazar bize fazla sorun çıkaramazlar.Antalya maçını alırsak araya 4/4 ile gireriz.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
ben puertas ve wooh ta kaldım,ikiside iyi elemandı.bordarenko yu 1-2 maç izledim çok gözüm tutmadı,forum efsanesi gibi geldi bana..İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklim halen Bordarenko da, Shakhtar evinde berabere suanda. Bilmiyorum fark eder mi fiyatinda ama isin sonunda oraya donecegiz gibi.
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
maç kesin ertelenir bak gör. önümüzdeki hafta haberler çıkmaya başlar.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikstürümüz şaşırtıcı şekilde bayaa iyi bu sene,ligin en zayıf birkaç takımından 2 si ile başadık,samsunla çok önemli bi maçIndan sonra oynuyoruz.fenerde daha tam bi sistem oturtamadı değerlendirebiliriz.misal 5. Hafta gs ile oynasak depte kesin yenilirdik.
Yorum
-
ben de kanatlarda Şili den Lucas Cepeda ve Danimarkada Serginho, ortasahada Mesksikadan Marcel Ruiz. Serginho 3,5 e Araplara transfer yapti yeni. Cepeda nin pesinde cok takim var ozellikle Italyanlar. Marcel Ruiz icin de 8,6 milyon euro veren Championship takiminin teklifi reddildi.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklim halen Bordarenko da, Shakhtar evinde berabere suanda. Bilmiyorum fark eder mi fiyatinda ama isin sonunda oraya donecegiz gibi.
Yorum
-
zamanında söyledim aga
avrupa kupası elemelerine bu geçiş döneminde katılmamak iyi oldu
katılsaydıkta samsunspor gibi playoff lardan katılmamız gerekiyordu,o da olmayınca 5. ci olmamak bence hayrımıza oldu
tekke projesinde lige iyi başlamak ve bu sayede zaman kazanmak önemli idi, avrupada elemelerde kaybettiğinde moraller çöküyor
ayrıca tekke nin zamana ihtiyacı var kendisinin kurmadığı bu kadro ile
antalyaspor maçı bence kritik bir öneme sahip , milli maç arasına en az 9 puanla girmek bence önemli moral açısındanTEKKEBALL
Yorum
-
Skorer ve çilingir 10 almayacaksak Cham'ı niye kiralayalım, elde başka 10 yok. Orada önce Waka sonra Augusto yu denedi, orta saha ile hücum hattinda istenen bağlantıyı kurup pozisyon üretebildik mi? Hayır hücumda zayif kaldik.
Brezilyalı veya Arjantinli sihirbaz 10 alsak Onuachu arkasina atsak takimin tüm mevkilerine olumlu etkisi olacak.
İsmi gecen kaliteli 10 yok, Cham dan iyisi gelsin diyoruz daha kötü isimler gundeme geliyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Bu kadar çok maç kaçıran bir adamı alıp gelmenin bir anlamı yok. Elin rahat olsa kumar oynarsın ama şu an öyle bir durum yok.
Anlaşılan kafamızdaki gibi bir orta saha alamayacağız. O zaman Cham oynasın. Yanlış anlaşılmasın beğendiğimden değil ama hiç değilse o mevkinin oyuncusu. Hem bu kez arkasında dinamik iki adam olacak, belki bu sayede daha çok kendini gösterir.
Olai’nin 4 maç ceza işi iyi olmadı. Biz hemen takıma katılsın diye beklerken bu kritik haftaları yine Okayla mı geçireceğiz? Be adam transfer olmuşsun, yedek kulübesinde oturuyorsun bok mu var da sahaya giriyorsun? Acaba bu işi çözmeyi başarabilecek mi bizimkiler ? Yani Fransa 2.liginde aldığı cezanın da başka bir lige yansıması ne kadar saçma bir olay.
10 numara gelmiyor hadi onun yerine Cham’ı oynattık idareten diyelim de kulübede sahaya atabileceğin bir tane hızlı ,etkili kanat oyuncun yok. Visca’yı saymıyorum bile bu tempoyla ancak kalede oynar. Hiç kanat ismi de geçmiyor yahu, Emre Mor transferinin de aslı yok sanırım yoksa çoktan alınmıştı.
Ya bari bir tane genç ucuz siyahi alın tek numarası hızlı koşmak olsun. Hiç olmazsa rakibi çıkartmaz.
Yorum
-
Fikstür gerçekten çiçek. Avrupa yorgunu Samsun, depte fenere 0 yazsan bile galata maçına kadar olan 5 maç yine kebap.
Antep Karagümrük Kayseri Rize Eyüp
Bu iş biraz da hava işidir. Yönetim yönetim olsa 11. hafta galatasaraya karşı bambaşka bi havayla çıkabilirdik. Şimdi imkan vermiyorum. Çekirge misali zıplıyoruz sadeceEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 22.08.2025, 01:01.
Yorum
-
renato’nun yaşadığı sakatlık problemlerinin arkasında biyolojik bir sorun bulunuyormuş,hormonmu protein eksikliğimi ne,devamlı yaşadığı kas sakatlıklarının nedeni buymuş.zaten darbesiz marbesiz o kadar kas sakatlığı yaşanmaz.yani bize gelsinde belki sakatlanmaz olayı çok zor ,adamınki bir hastalık.pana’da bu yüzden vazgeçmiş herhalde.bu sebepten şu anda bekletildiğini düşünüyorum,yüksek ihtimal bizde vazgeçeceğiz.adam zaten kimin elinde patlayacağı belirsiz bomba.kesinlikle girilmemeli bu işe.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenato sanchezin sakatlanmasindan cok , uzun suredir idman yapmamis olmasindan korkuyorum.
Ayrica bu bilgileri sadece iwitterdakiler ve forumdakiler biliyor olamaz.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanında söyledim aga
avrupa kupası elemelerine bu geçiş döneminde katılmamak iyi oldu
katılsaydıkta samsunspor gibi playoff lardan katılmamız gerekiyordu,o da olmayınca 5. ci olmamak bence hayrımıza oldu
tekke projesinde lige iyi başlamak ve bu sayede zaman kazanmak önemli idi, avrupada elemelerde kaybettiğinde moraller çöküyor
ayrıca tekke nin zamana ihtiyacı var kendisinin kurmadığı bu kadro ile
antalyaspor maçı bence kritik bir öneme sahip , milli maç arasına en az 9 puanla girmek bence önemli moral açısından
Tüm takım kadrosunu hangi hoca kendisi kurmuşki? Her gelen hoca 3-4-5-6 yeni oyuncu aldiriyor eger her hoca gelip bu kadroyu ben kurmadım 11 yeni oyuncu isterim derse ne olacak? Hocanın görevi eldekilere bir ivme kazandırıp farkını göstermek olmalı
Yorum
Yorum