Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun haftaya Perşembe varını yoğunu sahaya bırakır,Pazar bize fazla sorun çıkaramazlar.Antalya maçını alırsak araya 4/4 ile gireriz.
    En son Larking tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 23:00.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samsun haftaya Perşembe varını yoğunu sahaya bırakır,Pazar bize fazla sorun çıkaramazlar.Antalya maçını alırsak araya 4/4 ile gireriz.
      Fikstürümüz şaşırtıcı şekilde bayaa iyi bu sene,ligin en zayıf birkaç takımından 2 si ile başadık,samsunla çok önemli bi maçIndan sonra oynuyoruz.fenerde daha tam bi sistem oturtamadı değerlendirebiliriz.misal 5. Hafta gs ile oynasak depte kesin yenilirdik.
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim aklim halen Bordarenko da, Shakhtar evinde berabere suanda. Bilmiyorum fark eder mi fiyatinda ama isin sonunda oraya donecegiz gibi.
        ben puertas ve wooh ta kaldım,ikiside iyi elemandı.bordarenko yu 1-2 maç izledim çok gözüm tutmadı,forum efsanesi gibi geldi bana..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bjk, lozan diye bi takimla berabere kalmis.
          harcadiklari paranin cok cok cok altindalar.
          Superligde 3. Yada 4. Olmak icin bu kadar para harcanir mi be kardesim
          61

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fikstürümüz şaşırtıcı şekilde bayaa iyi bu sene,ligin en zayıf birkaç takımından 2 si ile başadık,samsunla çok önemli bi maçIndan sonra oynuyoruz.fenerde daha tam bi sistem oturtamadı değerlendirebiliriz.misal 5. Hafta gs ile oynasak depte kesin yenilirdik.
            maç kesin ertelenir bak gör. önümüzdeki hafta haberler çıkmaya başlar.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim aklim halen Bordarenko da, Shakhtar evinde berabere suanda. Bilmiyorum fark eder mi fiyatinda ama isin sonunda oraya donecegiz gibi.
              ben de kanatlarda Şili den Lucas Cepeda ve Danimarkada Serginho, ortasahada Mesksikadan Marcel Ruiz. Serginho 3,5 e Araplara transfer yapti yeni. Cepeda nin pesinde cok takim var ozellikle Italyanlar. Marcel Ruiz icin de 8,6 milyon euro veren Championship takiminin teklifi reddildi.

Yorum

• zamanında söyledim aga

avrupa kupası elemelerine bu geçiş döneminde katılmamak iyi oldu

katılsaydıkta samsunspor gibi playoff lardan katılmamız gerekiyordu,o da olmayınca 5. ci olmamak bence hayrımıza oldu

tekke projesinde lige iyi başlamak ve bu sayede zaman kazanmak önemli idi, avrupada elemelerde kaybettiğinde moraller çöküyor

ayrıca tekke nin zamana ihtiyacı var kendisinin kurmadığı bu kadro ile

antalyaspor maçı bence kritik bir öneme sahip , milli maç arasına en az 9 puanla girmek bence önemli moral açısından
                TEKKEBALL

Yorum

• Skorer ve çilingir 10 almayacaksak Cham'ı niye kiralayalım, elde başka 10 yok. Orada önce Waka sonra Augusto yu denedi, orta saha ile hücum hattinda istenen bağlantıyı kurup pozisyon üretebildik mi? Hayır hücumda zayif kaldik.

Brezilyalı veya Arjantinli sihirbaz 10 alsak Onuachu arkasina atsak takimin tüm mevkilerine olumlu etkisi olacak.

İsmi gecen kaliteli 10 yok, Cham dan iyisi gelsin diyoruz daha kötü isimler gundeme geliyor.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu kadar çok maç kaçıran bir adamı alıp gelmenin bir anlamı yok. Elin rahat olsa kumar oynarsın ama şu an öyle bir durum yok.

Anlaşılan kafamızdaki gibi bir orta saha alamayacağız. O zaman Cham oynasın. Yanlış anlaşılmasın beğendiğimden değil ama hiç değilse o mevkinin oyuncusu. Hem bu kez arkasında dinamik iki adam olacak, belki bu sayede daha çok kendini gösterir.

Olai’nin 4 maç ceza işi iyi olmadı. Biz hemen takıma katılsın diye beklerken bu kritik haftaları yine Okayla mı geçireceğiz? Be adam transfer olmuşsun, yedek kulübesinde oturuyorsun bok mu var da sahaya giriyorsun? Acaba bu işi çözmeyi başarabilecek mi bizimkiler ? Yani Fransa 2.liginde aldığı cezanın da başka bir lige yansıması ne kadar saçma bir olay.

10 numara gelmiyor hadi onun yerine Cham’ı oynattık idareten diyelim de kulübede sahaya atabileceğin bir tane hızlı ,etkili kanat oyuncun yok. Visca’yı saymıyorum bile bu tempoyla ancak kalede oynar. Hiç kanat ismi de geçmiyor yahu, Emre Mor transferinin de aslı yok sanırım yoksa çoktan alınmıştı.

Ya bari bir tane genç ucuz siyahi alın tek numarası hızlı koşmak olsun. Hiç olmazsa rakibi çıkartmaz.

Yorum

• Fikstür gerçekten çiçek. Avrupa yorgunu Samsun, depte fenere 0 yazsan bile galata maçına kadar olan 5 maç yine kebap.

Antep Karagümrük Kayseri Rize Eyüp

Bu iş biraz da hava işidir. Yönetim yönetim olsa 11. hafta galatasaraya karşı bambaşka bi havayla çıkabilirdik. Şimdi imkan vermiyorum. Çekirge misali zıplıyoruz sadece
                      En son castillo61 tarafından düzenlendi; 22.08.2025, 01:01.

Yorum

• Renato sanchezin sakatlanmasindan cok , uzun suredir idman yapmamis olmasindan korkuyorum.
                        Ayrica bu bilgileri sadece iwitterdakiler ve forumdakiler biliyor olamaz.
                        61

Yorum

• 2 orta saha alıp transferi kapatmazlar inşallah..

şaka maka adam akıllı sağ ve sol beki yok takımın.

Arda Okan'ı neden almazsın sağ beke acaba???
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renato sanchezin sakatlanmasindan cok , uzun suredir idman yapmamis olmasindan korkuyorum.
                            Ayrica bu bilgileri sadece iwitterdakiler ve forumdakiler biliyor olamaz.
                            renato’nun yaşadığı sakatlık problemlerinin arkasında biyolojik bir sorun bulunuyormuş,hormonmu protein eksikliğimi ne,devamlı yaşadığı kas sakatlıklarının nedeni buymuş.zaten darbesiz marbesiz o kadar kas sakatlığı yaşanmaz.yani bize gelsinde belki sakatlanmaz olayı çok zor ,adamınki bir hastalık.pana’da bu yüzden vazgeçmiş herhalde.bu sebepten şu anda bekletildiğini düşünüyorum,yüksek ihtimal bizde vazgeçeceğiz.adam zaten kimin elinde patlayacağı belirsiz bomba.kesinlikle girilmemeli bu işe.

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Jefferson'u alacaklar herhalde, transfer yapmış olmak için transfer..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zamanında söyledim aga

avrupa kupası elemelerine bu geçiş döneminde katılmamak iyi oldu

katılsaydıkta samsunspor gibi playoff lardan katılmamız gerekiyordu,o da olmayınca 5. ci olmamak bence hayrımıza oldu

tekke projesinde lige iyi başlamak ve bu sayede zaman kazanmak önemli idi, avrupada elemelerde kaybettiğinde moraller çöküyor

ayrıca tekke nin zamana ihtiyacı var kendisinin kurmadığı bu kadro ile

antalyaspor maçı bence kritik bir öneme sahip , milli maç arasına en az 9 puanla girmek bence önemli moral açısından

Tüm takım kadrosunu hangi hoca kendisi kurmuşki? Her gelen hoca 3-4-5-6 yeni oyuncu aldiriyor eger her hoca gelip bu kadroyu ben kurmadım 11 yeni oyuncu isterim derse ne olacak? Hocanın görevi eldekilere bir ivme kazandırıp farkını göstermek olmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X