Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam çocuk Fildişi Sahili Ligi'nde düzenli oynayarak 18 yaşında Fransa 2'de ilk resmî maçına çıkıyor ve büyük beğeni topluyor, sonra formayı da bırakmıyor. 2006 doğumlu biri hakkında konuşuyoruz.

Yani Yaya Toure'ler, Drogba'lar, Zokora'lar nereden nasıldı geldi de bu kadar parmak ısırttı izleyene? Sizi anlamak güç, muhtemelen kim gelse mutlu olmayacaksınız. Hayırlısı ne diyeyim
    Beni anlaman güçse sana şöyle anlatayım.
    Yaya Toure ilk transfer olduğu avrupa takımında 3 yıl futbol oynamış
    Zokora " " " " " 4 yıl " "
    Didier Drogba ilk bonservisli transferini yapana kadar avrupada 11 yıl futbol oynamış.

Bu futbolcunun ise tek bir kaydı var o da geçen sezon 24 resmi maça çıkmış 1500 dakika süre almış. Hakkında bizim gibi düz taraftarın fikir edinilebileceği düzgün bir veri yok. Yani yabancıların attığı tweetlerin benim için pek bir önemi yok. Burda güvenilecek tek şey Eren Mert'in bu futbolcuyu izlemiş olması. Onların izlediği profesyonel programlar da bizde yok. O yüzden güvendiğim scoutlar kendisini analiz edene kadar şüpheyle yaklaşıp, gaza gelmemek normal. Zaten kim gelirse mutlu oluyorsan bence burda bir problem vardır.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaya toure, drogba falan 500 adamda bir çıkıyor,böyle benzetme olurmu..

çok iyi takımın olur atarsın araya böyle 2-3 adam tamam..

iyi veya kötü demiyorum ama bize şu an lazım olan profil bumu!! bize sosa-bakasetas-hamsik lazım acilinden..koy bu adamların yanına hem öğrensin hem pişsin amenna..

oleigbe transferide bence doğru profil değildi ,çok tecrübesiz ve toy olduğu her halinden belli oda yakında anlaşılır..
      Modern futbolda daha çok yetenek çıkıyor. Misal bugün Leipzig'e transfer olan Romulo'yu, Göztepe'ye gelmeden önce Brezilya'da bile nispeten az kişi tanıyordu. Önemli olan bunları bulabilmek, bulabilecek sistemi kurabilmek.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni anlaman güçse sana şöyle anlatayım.
        Yaya Toure ilk transfer olduğu avrupa takımında 3 yıl futbol oynamış
        Zokora " " " " " 4 yıl " "
        Didier Drogba ilk bonservisli transferini yapana kadar avrupada 11 yıl futbol oynamış.

Bu futbolcunun ise tek bir kaydı var o da geçen sezon 24 resmi maça çıkmış 1500 dakika süre almış. Hakkında bizim gibi düz taraftarın fikir edinilebileceği düzgün bir veri yok. Yani yabancıların attığı tweetlerin benim için pek bir önemi yok. Burda güvenilecek tek şey Eren Mert'in bu futbolcuyu izlemiş olması. Onların izlediği profesyonel programlar da bizde yok. O yüzden güvendiğim scoutlar kendisini analiz edene kadar şüpheyle yaklaşıp, gaza gelmemek normal. Zaten kim gelirse mutlu oluyorsan bence burda bir problem vardır.
        Hmm, yani Yaya Toure - Zokora - Drogba piyasaya bugün çıkmamış olsalar yine en az 3-5 sene Fransa 2'de ve Belçika'da oynarlardı öyle mi? Günümüz teknolojik gelişmelerini, futbolu daha geniş çapta takip edebilme olanağını nereye sığdırdık?

Yorum

• ne kadar iyi olursa olsun büyük transferini bizle yapmamalı bizden yapmalı
          kiralanacak diyorlar zaten muhtemelen satın alma opsiyonlu olacaktır.

Tekrar ediyorum bu cocuk savascı olabilir kondisyonu iyidir ama hala orta saha ya bir meastro alınmalı.

Yorum

• Bu yaz adı geçen oyuncuların tümüyle ilgili burada konuştuk. Kimileri beğendi, kimileri çöp dedi... Kimileri alternatif sundu, kimileri de diğer adı geçenlerle kıyasladı...

Ama bütün muhabbetlerin sonucunda tek gerçek var ki, bizim vasıfsız yönetim oyuncuyu şu veya bu sebeplerden dolayı alamadı.

Şimdi de Inao Oulaï diye bir genconun adı geçiyor. Tanımam etmem, iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ki bizim vasıfsızlar bu çocuğu da alamazlar. Allah şimdiden sahibine bağışlasın. Muhtemelen biz olamayacağız.

Transferin son günleri de Miha Zajc ayarında kariyerinin sonuna yaklaşmış posası çıkmış vasat bir oyuncuyu alır gelirler. Biz yine de burada oyuncuyu, hocayı, oynanan oyunu tartışırız.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Aston villa tielemans’ı satışa çıkarmış al gel bak tek laf ediyozmu ondan sonra yanına oulai mi alırsın,afrika kabilelerinden bi çocukmu alırsın kimi alırsan al..
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olmuş olan Saul gelecek diye hepimiz heyecanlandık, 1 ayda Brezilya'da 80 dakika süre alabildi. Her şeyi kâğıt üstünde yorumlamamak gerek.
                Saul u bırak Trabzona gelip imza atmayan transfer maceramız oldu, benim anlatmak istediğim o değil ki.
                7 milyon paramız varsa az çok ne vereceği belli oyuncu olalım, iskeleti bi oluşturalım sonra yatırım yapalım diyorum, kaldı ki bu bebe de kolay transfer olmayacaktır, geçen sene neydi o bi kalp sorunu olan genç çocuğu ikna edememiştik.

Bizim iş asgari ücret alıp aypon bilmem kaç satın almak gibi bişi yani.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saul u bırak Trabzona gelip imza atmayan transfer maceramız oldu, benim anlatmak istediğim o değil ki.
                  7 milyon paramız varsa az çok ne vereceği belli oyuncu olalım, iskeleti bi oluşturalım sonra yatırım yapalım diyorum, kaldı ki bu bebe de kolay transfer olmayacaktır, geçen sene neydi o bi kalp sorunu olan genç çocuğu ikna edememiştik.

Bizim iş asgari ücret alıp aypon bilmem kaç satın almak gibi bişi yani.
                  Bu çocuğu aldıktan sonra "Aldık ya işte, daha ne" derlerse hemfikir oluruz ama diyeceklerini, daha doğrusu diyebileceklerini zannetmiyorum.

Şu çocuğu alabilelim de olmuşunu da bekleriz gerekirse.

Yorum

• arkadaşlar

bu sezon temel atma ve bir geçiş dönemi

tekkeball projesine başlıyoruz

haliyle sabırlı planlı davranmak lazım ve skor taraftarı olmamak gerekiyor

bjk yi görüyoruz , çorba olmuş bir kadro , kötü teknik adam tercihleri, ve sonunda amatör takımdan iç sahada 2-0 geriye düşme ve oynanan kötü futbol, tahminim ola gunner yakın dönemde kovulacak

biz ise en azından birşeye başladık ve bir adım attık

kulüp maaş politikası olarak halen çok kötü durumda, ama şansımız fatih tekke gibi bir hocaya sahip olmamız, en azından saha içinde bjk ye benzer bir dağılma çözülme olmayacak

hem sistemsel gelişimler göreceğiz (son maçtaki pres oyunu) hemde bireysel oyuncu performansları artacak

anahtar kelime : sabır
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biri bizden batagovu isterse 20 diyoruz
                      uğurcan için 25 çekiyoruz
                      ama elin adamına verecek olursak o para verilmez o kadar etmez oluyor
                      ya hiç bulaşmayacaksın ya da istiyorsan bedelini ödeyeceksin

20-25 çekiyoruzda veren olmuyor aga

buyur, rekor satışlarımız

Diese Transfer-Statistik zeigt die kompakte Ansicht der teuersten Spieler-Abgänge vom Verein Trabzonspor in der Saison Gesamtstatistik aktuelle Saison.

yazıcıyı çıkarırsak sattığımız oyuncuların ortalaması 5-6 milyon avro

eğer tarihsel olarak ortalama 5-6 milyona oyuncu satabiliyorsak bu durumda alacağımız oyuncuların bonservisleri 1-2 milyon olmalı

yada şöyle olur gene anlarım, 5-6 milyon a oyuncu aldık, ama maaşına 400-500 bin avro verdik, oyuncuyuda gene 5-6 milyona sattık, bu durumda ne karımız var ? maaş bütçesini düşürmüş oluyorsun

ama bizde buda yok, her genç oyuncuya 1-1,5 milyon avro maaş verdiğimiz için maaş bütçesi düşmüyor, bonservisten de kar yapamıyoruz

ne anladım bu işten
                      TEKKEBALL

Yorum

• Alsınlar çocuğu, önemli değil. Fakat aynı yaş grubunda kendi altyapımız daha iki üç ay önce CL finali oynadı. Herkes zevkten dört köşeydi. O zaman şunu demiştim:

"Finalden daha önemli olan; kardeşlerimizden Avrupa'ya giden, A takımda şans bulan olacak mı?"

Dokuz onu demiyorum ama bir ikisini bile parlatmadık. İkinci üçüncü lige kiraladık. Poyraz, Salih, Arda ve kalecilerden biri hatta Oğuzhan'ı havuza katabilirdik. Bunu yapmayıp ihtiyaç bölgesinin başına, o yaş grubundan, no-name birini, üstelik yazıldığı gibi 6-7 Milyon verip almak ne kadar doğru?
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.08.2025, 19:23.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sikan'a 6 verdik Augusto'ya 5, 7'de Oulai'ye, Sikan tutmadı tutma ihtimali de yok..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burnunun dibindeki performansı bilinen Maestro'yu 2 M.Euro'ya almayıp,yaşı ve oyun stili çok benzer olan kapalı kutu Oulai'yi 7 M.Euro'ya almaya çalışmak "akçeli iş"teşebbüsüdür.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alsınlar çocuğu, önemli değil. Fakat aynı yaş grubunda kendi altyapımız daha iki üç ay önce CL finali oynadı. Herkes zevkten dört köşeydi. O zaman şunu demiştim:

"Finaldenndaha önemli olan kardeşlerimizden Avrupa'ya giden, A takımda şans bulan olacak mı?"

Dokuz onu demiyorum ama bir ikisini bile parlatmadık. İkinci üçüncü lige kiraladık. Poyraz, Salih, Arda ve kalecilerden biri hatta Oğuzhan'ı havuza katabilirdik. Bunu yapmayıp ihtiyaç bölgesinin başına, o yaş grubundan, no-name birini, üstelik yazıldığı gibi 6-7 Milyon verip almak ne kadar doğru?

hocam şu istatistiği biraz araştırırsan görebilirsin

u19 youth lig de oynamış oyuncuların yüzde 80 i pro olamıyor, yüzde 10 u alt liglerde pro takılıyor, yüzde 10 u üst seviye liglerde oynuyor

u 19 finalinde de bizim takımda bu geçerli

yetenekli potansiyel olarak gördüğümüz kimler vardı ? salih malkaçoğlu , ömer faruk duymaz ve ekrem terzi

iki kanat açığında uzun boylu oyuncular vardı ilk 11 de , yetenek çok düşük idi, merkez orta üçlüde yetenek olarak sadece salih vardı, diğer 2 oyuncu gene yetenek olarak düşüktü,

böyle olunca 2 pas yapamadık

yeteneği geçtim, çok acayip bir atlet(hızlı) oyuncu gördük mü ? ben göremedim, zaten genetik olarak atlet oyuncu nadir oluyor türkiyede

topla dripling yapabilen oyuncuda göremedik

u19 da bunlar normal durumlar , hem bizde hemde avrupada, u19 lar yetenek ve atlet kaynamıyor hocam, bizdeki algı oyuncu genç olunca wonderkid zannediyoruz,
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burnunun dibindeki performansı bilinen Maestro'yu 2 M.Euro'ya almayıp,yaşı ve oyun stili çok benzer olan kapalı kutu Oulai'yi 7 M.Euro'ya almaya çalışmak "akçeli iş"teşebbüsüdür.
                                Madem o kadar parayı gözden çıkardık, Göztepeden Anthony Dennisi alallım, oda 21 yaşında ve süperlig tecrübesi var.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X