Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basakda operi cok iyi adam hayran kaldim
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Çağdaş turu aldı geldi. Kasket Avcı olsa elenirdi.

Oyun çok tatmin etmese de Norveç ligi hali hazırda devam ediyor rakip de ligin lideri. Sezon başı ters gelir bu tip takımlar. Tam Avcı'nın elenip bahane sunacağı ortam

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

6 milyonsa çok fazla olur.4 milyonu kabul ediyorlarsa alabiliriz.

Yaw 4 milyon az para mi, biz buna 4 verecektik Bardhi yi niye gönderdik resmen kopyasi hatta Bardhi nin en azindan şut tehdidi vardı Almeida da şut olayı da yok.

Üste videosunu koydum, 3 senedir Sosa, Hamsik diyoruz şu üstteki videoda dikine oynadigi, uzun paslarla takimi ataga kaldirdigi, oyun kurdugu, maestroluk yaptığı tek pozisyon var mı?

Topu alıyor Bardhi, Ömür gibi minicik bacaklariyla depara kalkmaya calisiyor rakip zaten firsat vermeden tepesinde bitiyor. Bu nedir Allah askina, bununla mi fb, gs, bjk karsisina cikacagiz?

Buna 4m euro vereceğine Boran'ı oynat daha iyi. Brezilya'dan Arjantin'den vs niye oyuncu bakilmiyor buralarda çok yetenekli oyuncular cikiyor.

İspanya ya sardılar, hangi menajerle anlaştılarsa adamın tek ağı İspanya ve ligimize en ters en uyumsuz oyuncular buradan geliyor. Ben 25 senedir İspanya dan gelip ligimizde basarili olan oyuncu hatirlamiyorum.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaw 4 milyon az para mi, biz buna 4 verecektik Bardhi yi niye gönderdik resmen kopyasi hatta Bardhi nin en azindan şut tehdidi vardı Almeida da şut olayı da yok.

Üste videosunu koydum, 3 senedir Sosa, Hamsik diyoruz şu üstteki videoda dikine oynadigi, uzun paslarla takimi ataga kaldirdigi, oyun kurdugu, maestroluk yaptığı tek pozisyon var mı?

Topu alıyor Bardhi, Ömür gibi minicik bacaklariyla depara kalkmaya calisiyor rakip zaten firsat vermeden tepesinde bitiyor. Bu nedir Allah askina, bununla mi fb, gs, bjk karsisina cikacagiz?

Buna 4m euro vereceğine Boran'ı oynat daha iyi. Brezilya'dan Arjantin'den vs niye oyuncu bakilmiyor buralarda çok yetenekli oyuncular cikiyor.

İspanya ya sardılar, hangi menajerle anlaştılarsa adamın tek ağı İspanya ve ligimize en ters en uyumsuz oyuncular buradan geliyor. Ben 25 senedir İspanya dan gelip ligimizde basarili olan oyuncu hatirlamiyorum.
          istatistik herşey değildir ama bu adam kariyeri boyu 8-10 pozisyonunda oynamış toplasan 7 golü var, pedro malherio’nun bile bizde geçen yıl tek sezonda 6 golü var..o kadarda gömemezsin istatistiği..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buna nasıl cevap vereceğimi bilemedim,yani şaşırdım da.

Trabzonspor'un geçmiş şampiyonluklarındaki futbol aklını ve oyun yapısını örnekleriyle yazıyorum,taraftarın yanlış bir algıya kapıldığını,şampiyonlukların hücum futbolu ile değil daha sağlam defansif oyun anlayışı ile kazanıldığını anlatmaya çalışıyorum,önüne gelene 5 atmadığını,skorların tek farklı ağırlıklı olduğunu örnekliyorum,hatta hücum futbolu ile elimizden bir çok şampiyonluk gittiğini de ŞG dönemleri ve Ünal Karaman buna en güzel örnek olduğunu ve Abdullah Avcı'nın da bu yanlış algıya kurban edildiğini anlatmaya çalışıyorum yani özetle var olan bir gerçeklikten bahsediyorum ama sorduğun soru günün birinde Guardiola bizle çalışırsa senin oyunun olmaz mı diyeceğiz?

Guardiola bize niye gelsin,ne zaman gelsin diye sormak yerine Pep akıllı adamdır, praragmatiktir ve sentez yapmayı bilir diye cevap vereyim bari,illaki başarı için bir çözümü olur.
            Suan ki kadroyu gecmis dönemlerdeki kadrolarla kiyaslamak bile hakarettir. Avci nin ilk döneminde yasli ve pahali ama az cok tecrübeli ve dengeli bir takim olusturuldu. Zaten zimbirti süper liginde az cok futbol akliyla yönetilen bir takim sampiyon olabilir. Biz oldukta ne oldu? Kac futbolcumuza teklif geldi mesela? Biraz da masa basi islerinde söz sahibi olmak gerekiyor haliyle. O dönem keramati E.D den sanmistik ama feci sekilde yanildigimizi cogunluk kabul ediyor sanirim.

Suanki kadronun olusturulmasi tamamen klübü hortumlamaya yönelik oldugu icin kadro olabildigince dengesiz ve uyumsuz. Zaten basari gibi bir hedef yok. Taraftari oyalamaya yönelik teknik direktör secimleriyle transfer sezonlarini maksimum ranta dönüstürme hedeflerini görmek icin dahi olmaya gerek yok. Bu kadro ile dünyada hicbir teknik direktör basarili OLAMAZ. Guardiola en fazla yarim sene dayanabilir. Señor Günes in hallerini gördük. F.Tekke ye de kimsenin kizmaya hakki yok. Bu kadro ile azicik basarili olabilirse omuzlarda dolastirilmali..Adamlarin hedefleri belli. Durmak yok hortuma devam..Bunlar gider o ayarda birileri atanir oraya..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.08.2025, 22:35.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cagdasi begenmeyenler vardi adam icerde disarda cakiyor avrupada oyle yada boyle ..o avci icin duzenlenen arkasinda ertonun oldugu meshur balkon tiyatrosu olmasa agaoglu cagdasla anlasmisti kayserinin basindayken..hem baskandan olduk hem yeni hocadan bu yuzden..

skor aldatmasın

ilk yarıda viking başak ı 4 lüyordu

futbol şansı yanlarındaydı sadece
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çağdaş turu aldı geldi. Kasket Avcı olsa elenirdi.

Oyun çok tatmin etmese de Norveç ligi hali hazırda devam ediyor rakip de ligin lideri. Sezon başı ters gelir bu tip takımlar. Tam Avcı'nın elenip bahane sunacağı ortam

bahane hazırdı zaten hocam, maç öncesi zaten sürekli sentetik çimden bahsetti çağdaş

çağdaş ın avzı dan bir farkının olduğunu sanmıyorum, al birini vur ötekine, ilk yarıda maç 3-4 e gidiyordu viking lehine
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetim kafayi yemis.. hangi istatistiklere dayanarak bu adama bu kadar parayi harcamaya düsünüyorlar???
                    yoksa biri baskana bu herkesden daha mi dedi
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İsmi geçen 8 ve 10 numaraları, sezon sonu göndermek çin götümüzü yırtacağız. O kadar net söylüyorum

Bu isimlerin , Çham'dan artısı nedir?

Kimi almaya çalışıyorsak onu bize bizi kurtaracak adam olarak lanse etmesinler. Sıradan basit ve vasat topçular.

Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Cok siradan bi takimiz.. kadronun hicbir özelligi yok..
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 6 almeidaya verene kadar Sangare alırım 8e
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Tamam paramız yok yıldız isim alamıyoruz, bunu dakabul ettik o zaman ne yaparsın, İsimli değil ama karakterli ve futbol disiplini olan çocuklardan bir karakter yaratırsın

Biz ne yaptık, DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞLAR NEDENİYLE MESELA İDMANLARDA ÇALIŞMAMAK VE CİDDİYE ALMAMAK GEREKÇELERİYLE TAKIMDAN KOVULAN KAZEEEEM GİBİ KARAKTERSİZLERİ TOPLUYORUZ

Fatih Tekke, Futbolcu terbiye etme uzmanı mı ?? Hangi tecrübeyle bir oyuncuyu motive edecek???

Herkesi Akçaabatlı doğumlu mu sanıyoruz acaba.
                            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 09.08.2025, 12:42.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 almeidaya verene kadar Sangare alırım 8e
                              o adam türkiyeye gelmek istemiyormuş haberleri vardı..başta çok istememiştim çok genç falan diye ama şimdi adı geçenlere bakınca gözüme iniesta gibi gözüktü sangare..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• başak viking maçında şunu farkettim

maçın ilk yarısı biraz yüksek tempo olduğu için ikinci yarıda başak yoruldu ve sahte sakatlık numaraları ile yerde yatmaya başladılar,yavaş aut atışları yavaş taçlar sürekli yere yatmalar

norveçliler sinirlendiler bu duruma

aslında bu durum süper ligi özetleyen bişey

süper ligde çoğu oyuncu tempoyu düşürmek ve dinlenmek için sahte sakatlık numarası yapar ve zaten hemen sağlık görevlileri çağrılır

emekliler ligi olduğu için süper ligde maçlarda oyuncuların dinlenmeleri için bolca durur, durdurulur

bizde tv den izlerken saf bi şekilde acaba oyuncuya bişey mi oldu diye telaşlanırız , oyuncu dinlenmek için oyunu durdurmuştur gerçekte, sağlık görevlileri gelir,pıspıs yaparlar, o arada en az 2 dakka yenmiştir, oyuncu ayağa kalkar kenara gelir, ve koşarak oyuna geri döner

maçın son 30 dakikası adeta bir süper maçı izliyor gibiydim, çok fazla sağlık görevlisi sahaya daldı maçı soğutmak için

bu futbolu bize sattırmak ve izletmek istiyorlar, norveçliler ise oyun izlemek istedikleri için bu duruma tepki verdiler,onlar için skor bence ikinci plandadır

bu arada başakta selke yi beğendim, golde çok soğukkanlı idi ve iyi bir dripling attı, da costa dan formayı alır gibi

başak orta sahası oldukça vasat ve hiçbirinin bir geleceği yok, berat crespo ömer ali

forvete iyi yatırım yapmışlar , defans 4 lüsü idare eder, ama bu orta saha ile amiyane tabirle bi cacık olmaz
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X