Danjuma tam aradıkları profil hem kanat hem forvet oynayabiliyor. Ne bekliyorlar almak için. Piyasa değeri de iyice düşmüş zaten. Bedavaya mı almaya çalışıyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Marsilyada Onahi takimda dusunulmuyor, Roberto de Zerbi oyuncuyu istemiyor. Fakat oyuncu da Ispanyada oynamak istiyor bizi reddeti. Danjumaya teklif yapildi o da ilk etapta Turkiyeye gelmek istemiyor. Gorusmeler devam edecek bakalim ikna olacak mi? Lucas cerv konusuluyor oyuncuyu Norwich, Anderlect, Gent de takip ediyor. Valenciadan Andre Almeida da var. Twitterda Serdar Panathianakosdan Nemanja Maksimovice teklif yaptik kulubu reddetmis. Yeni teklif hazirlayacakmisiz. Bouchouari nin belinden sakatligi var ligin 2. veya 3. haftasi iyilesecek bu yuzden oyuncunun transferini askiya almisiz. Ayrica oyuncunun durumunu Marsilya ve Lile de takip ediyor.
Yorum
-
https://twitter.com/ellocobielsaa/st...75390130651321 meanjer ozkan dogan vardi. gary medeli bize 5 e kitleyecekken oyuncu bizi kabul etmedi. Ayni yaz Senol gunesin Besiktasina 2.5 a gitmisti. Ayni menajer kendi getirdigi Juraj kucka gol atinca Nevzat aydin yemeksepetini kastederek sepete selam olsun diye tweet atmisti. Ahmet bulut ile genelde Galatasaray calisiyordu. Hatta bi ara Galatanin buna baya borcu vardi. Galatanin adami diye biliyorum. Tabi Turkiyedeki menajerler arasinda eli kolu en kuvvetli bu. Eskiden kaleci olarak top oynadi, futboldan sonra menajer oldu tabi akrasindakilerin de destegiyle baya yurudu gitti.En son jpositve tarafından düzenlendi; 03.08.2025, 13:58.
Yorum
-
Buyuk baskan hepinizi utandıracak yarin bombalari patlatiyormus az daha sabredin.ha o bombalar neremizde patlar orasini bilmem1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Adı son günlerde bizle çokça anılan valencialı almeidayı biraz inceleyeyim dedim..nerden buluyorlar bu adamları,yani bunu alacağınıza bardiyi geri çağırın en azından daha ucuza malolur..
hele o istatistikler ne öyle gözlerim hala kanıyor.adam bütün futbol hayatı boyunca 8-10 no oynamış toplasan 5 gol 10 asisti zorla yapmış..valencia zaten leş atıyor kaç senedir ispanyada ,bunun gibi adamlar yüzünden belliki..Olur bu iş bence tam bu başkan ve yönetime yakışan bir transfer..
bütün takımlar transfer yapsak diye dua ediyor biz artık keşke yapamasak diye..THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
Benzia boştaymış, şimdi gördüm. Sağlıklıysa, iki yıllığına alırdım. Rakip ceza sahasında +1 olursun, toplu - topsuz hareketli çocuk... Takımı ileri çıkarır. Duran top atar. Onuachu'nun indirdiği topları kazanır.
Ona buna teklif yapıp alamıyorlarmış, boştaki Benzia'yı alırlar herhalde.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
Ne oldu yönetim bir fiyasko transfer dönemi daha mı geçiriyor, yani bir fiyasko sezon daha geliyor. Bu ney gibi biliyor musunuz mesela bu hükümet kaldıkça TR düzelmeyecek. Aynı bu yönetim kaldıkça TS başarılı olamayacak maalesef.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
karnini iceri cekmis diyorlar.
Bu adam Fenerde iken kac kez kadro disi kalmisti sayamadim. Alanayay kiraladilar Sergen biraz bundan faydalandi. Sonra Fenerde yine kadro disiydi galiba. Watfordda kiralandi Premier ligde baya kilo verdi zayifladi ama takimi kume dustu. Hukl city ye gitti orada fena oynamadi ama yine de ilk firsatta bundan kurtuldular. Geldiginde oyle cok zayif birsey de degildi. Ayriyeten bu adamin yillardir baya fazla sigara ictigini dusunuyorum. Sahada o yuzden kosamiyordur.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeanjer ozkan dogan vardi. gary medeli bize 5 e kitleyecekken oyuncu bizi kabul etmedi. Ayni yaz Senol gunesin Besiktasina 2.5 a gitmisti. Ayni menajer kendi getirdigi Juraj kucka gol atinca Nevzat aydin yemeksepetini kastederek sepete selam olsun diye tweet atmisti. Ahmet bulut ile genelde Galatasaray calisiyordu. Hatta bi ara Galatanin buna baya borcu vardi. Galatanin adami diye biliyorum. Tabi Turkiyedeki menajerler arasinda eli kolu en kuvvetli bu. Eskiden kaleci olarak top oynadi, futboldan sonra menajer oldu tabi akrasindakilerin de destegiyle baya yurudu gitti.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Ozan karakter olarak çok zayıf birine benziyor Caner'le bir olup Samatta ile dalga geçmelerinden midir nedir liseli kafasından çıkamamış vibeı veriyor.
Yabancı oyuncularla iletişimi olduğunu da düşünmüyorum. Sahada desen ahlaksızın önde gideni.
Tek başına kolej havasını bozar. Defedin gitsin. Paşa falan istemiyor mu maaş konusunda yardımcı oluruz
- Beğen 1
Yorum
-
Şu videoda Alişan Kılıçarslani taniyan var mi? Ispanyol gazeteciye sormus Almeida yi hocasi Ruben Baraja gondermek istemiyormus ve oyuncu da Valenciadan kazandigimdan daha yuksek teklif gelirse giderim demis. On numara olmasina ragmen ortasaha gobekte de oynayabiliyormus. Onun haricinde her sezon Ispanyada ligi 4 asist veya 2 gol 4 asist ile bitiriyor. Videosunda da defansa gelip rakipten top kaptigi cok pozisyon var. Yusuf yazici da bizden Lile gitttiginde sezonu 4 gol 2 asist ile bitimisti ama o sezonda Almeida da oldugu gibi geriye gelip defans yaptigi, oyun kurulumuna yardim ettigi cok oluyordu.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaştaki semih kılıçsoy bizde oynamaz mıydı ?...veri 3-5 al işte ya da kirala
Cagliari'nin siyah-beyazlılara 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyeceği, satın alma opsiyonunun 12 milyon euro olduğu ve satın alma opsiyonunun kullanılması halinde 2 milyon euroluk bonusların da anlaşmaya dahil olacağı belirtiliyor.( ゚д゚)
Yorum
-
Forumun değişimi bizim Bakasetas'tan inip Cham'a binmemiz gibi.
Bakasetas'ın eksikleri de vardı ama yeri geldi mi topu çiğniyordu lider bi karakterdi kavgasını ederdi sinmezdi. Avcı'nın rezalet futbolu her geçen gün milleti aşağı çekmese daha güzel anılar da bırakırdı. Ha şimdiye gelirsek Cham'ı kreşe koy orda bile liderlik yapamaz.
Satamıyoruz da sebebi de bariz. Hiç menajer cart curt uğraşmaya bile gerek yok 5 dakika transfermarktta gezinmek yeterli bu beceriksizliği görmek için. Fesihler, beleşe gönderilen topçular vs vs yahu iyi kötü istatistiği olan, premier lig görmüş adamı çerez parasına mısıra yolladık şu transfere bakıp da kim para teklif eder bunlara.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- objek
- bilginsem
Yorum