Genç oyunculardan devam edelim bari bu saatten sonra yemişim tecrübesini santraforumuz kalemiz defans bide waka tecrübeli yeter de artar alın abi gençten bir 8, Hamsik gibi bir adam oyuncu öneriyor bakmıyorsunuz bile ayıptır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben baktım hocam hamsikin önerdiği adama , elimizde aynısından salih malkoç var bence gerek yok..zaten rizespor ciddi talipmiş bayaa mesafe katetmiş,onlar için iyi transfer olabilir bizde fark yaratmaz..İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç oyunculardan devam edelim bari bu saatten sonra yemişim tecrübesini santraforumuz kalemiz defans bide waka tecrübeli yeter de artar alın abi gençten bir 8, Hamsik gibi bir adam oyuncu öneriyor bakmıyorsunuz bile ayıptır.
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
En prime döneminde bile sevmezdim bu uşağı bide 32 yaşında yazmışlar bize.. menajer kolpası diye umuyorum.. o oynayacağıına waka oynasın..İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl Shaarawy en en iyi döneminde gelse dahi burada fark yaratamayacak kadar istikrarsız ve tekdüze bir adamdı.
32 yaşında haberleştirilmesinin safsata olmasını umuyorum
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Nasil cözülücek ?İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam kusura bakmayında bu söylediklerinizin % 99’u teferruat.bir tarafta alıcı bir tarafta satıcı olsa 3 günde çözülür o tesisler,kartal projesi,parayı kim alıp verecek v.s. işleri,..bir gecede yasa değişiyor bu ülkede..
Ha kim niye alsın kısmına katılıyorum , sonuçta bu iş bir nevi ticaret ve para kazanması lazım alan adamlarında.rusları bilmemde trabzon araplar için spesifik bir yer onlardan herdaim alıcı çıkabilir.zaten öyle olmasa bu söylentilerde çıkmaz..
Hangi kanunu cikartcaklar devlet dolandirilici yolssuzluk mu yapacak.Zaten zor yabanci yatirimci cekiyor ve devlet böyle seylere alenen kalkisirsa batidan daha zor ciddi yatirimci bulur ancak dolandiricilar gelip vurgun yapar tüyerler.
Halen cevab belli degil kimden alacak kime gidecek para? Elin yabancisi gelecek millete palavra sikip Trabzonsporun icini bosaltacak ondan sonra cekip gidecek. En yakin örnek Adana Demirspor Sancak borcu ödeyin ne kadar borc öderseniz o kadar hisse veriyim size diyor. Borclari o yapti ama taraftaar ödesin borclari
Olmadi 1860 München var Bayern den bile daha eski ve daha basariliydi bir zamanlar ve München icinde Bayernden daha fazla taraftari var.
Elin Ürdünlüsü geldi satin aldi takimi 3.Lige kadar düsürdü adam diyor borclari ödeyen birisini bulun bende takimi ona devredeyim zararimi karsilansin diyor.Adamdan kurtulamiyor.
Senin sonunda öyle olacak. Kimse kendi parasini bir kac taraftar ona agam pasam cekecek diye yakmaz.
Ha Trabzonda araplara gelirsek bana göre bu sadece bir trend en gec 5-10 yila tekraar normala döner.Adamlar sikildiktan sonra baska yerlere giderler misal Basimizda Gürcüstan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
10 larca ornek var klubun yabanci yatirimciya satilip tarihin coplugunde kaybolup gittigi avrupada nedense hep psg city gibi uc ornekleri goruyor herkes trabzonsporun araplara yada baska bir yabanci olusuma satilmasina gerek yok adam gibi yonetilmeye ihtiyaci var 5 sene oncede bittik ölduk muhabbeti yapiliyordu sadece 3 senede dogru planlama hamlelerle ornek gosterilen milletin gipta ettigi klup haline gelmistik hala daha anlayamadiniz bunu..klubun satilmasindaki amac niyet halis degil çokmek bunu kavrayamayanlar var hala agaoglunuda buna engel oldugu icin harcadilar..isteyen iatedigini aldiktan sonra kimse kurtaramaz trabzonsporu ertodan kurtulursun ama satildiktan sonra alan kisiden kurtaramazsin.herseyi gectim insan bir sorar kendisine yatirim yapilacak bir klup varsa istanbul takimlari dururkan neden trabzona yatirim yapsin yabanci yatirimci cunku istanbul klupleri buna izin vermezler uyaniklar baslarina gelecekleri biliyorlar. Turkiyede buyuk klupler icinde en rahat cokulebilecek klup sartlara uyan trabzonapor cunku siyasetle vicik vicik olmus ic ice gecmis idarecilere ve camiaya sahipler..karsi duracak kisileri de bile isteye klubu kotu yoneterek ne olursa olsun moduna sokmaya calisiyorlar gelmeden yazdim daha bunlar agaoglunun ipini cektiler ertoyu yerine getirip klubu peskes cekecekler araplara diye klubun icinden haberi olan camianin icinden haberi olan herkes bunu biliyor ama dillendirmeye korkuyorlar..İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşları anlamıyorum. Kulüp satılırsa ''Felaket'' olur minvalinde konuşuyorlar.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kulübün şu hali çok mu iyi görünüyor? Ertuğrul denen herif felaket değil mi?
Son 20 yılda 2-3 tane iyi başkan geldi, gerisi fiyasko! Kulüp iş bilmez adamların elinde oyuncak oldu.
Bu rezilliklerden zevk alıyorsanız orası başka ama aklı başında bir insan kulübün sürekli ilerlemesini ister.
Bu açıdan bakınca mevcut sistemin ilerlemeye müsait olmadığı açıkça görünüyor.
Trabzonspor yabancı bir girişime satılırsa istikrarlı büyüme sürecine girer.
Kulübün sahipli olması bir kayıp değil, kazançtır. Avrupa türlü örnekleri var.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arabi olsun çınlisi olsun para kazanmaya gelir para nasıl kazanılır gençlere yatırım yaparak bizde o sabir varmi?İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10 larca ornek var klubun yabanci yatirimciya satilip tarihin coplugunde kaybolup gittigi avrupada nedense hep psg city gibi uc ornekleri goruyor herkes trabzonsporun araplara yada baska bir yabanci olusuma satilmasina gerek yok adam gibi yonetilmeye ihtiyaci var 5 sene oncede bittik ölduk muhabbeti yapiliyordu sadece 3 senede dogru planlama hamlelerle ornek gosterilen milletin gipta ettigi klup haline gelmistik hala daha anlayamadiniz bunu..klubun satilmasindaki amac niyet halis degil çokmek bunu kavrayamayanlar var hala agaoglunuda buna engel oldugu icin harcadilar..isteyen iatedigini aldiktan sonra kimse kurtaramaz trabzonsporu ertodan kurtulursun ama satildiktan sonra alan kisiden kurtaramazsin.herseyi gectim insan bir sorar kendisine yatirim yapilacak bir klup varsa istanbul takimlari dururkan neden trabzona yatirim yapsin yabanci yatirimci cunku istanbul klupleri buna izin vermezler uyaniklar baslarina gelecekleri biliyorlar. Turkiyede buyuk klupler icinde en rahat cokulebilecek klup sartlara uyan trabzonapor cunku siyasetle vicik vicik olmus ic ice gecmis idarecilere ve camiaya sahipler..karsi duracak kisileri de bile isteye klubu kotu yoneterek ne olursa olsun moduna sokmaya calisiyorlar gelmeden yazdim daha bunlar agaoglunun ipini cektiler ertoyu yerine getirip klubu peskes cekecekler araplara diye klubun icinden haberi olan camianin icinden haberi olan herkes bunu biliyor ama dillendirmeye korkuyorlar..
ikinci bir durum parayla en kral oyuncuya iki katlı para verip bizi tercih etmesini sağlayacak orasida muamma! Messi neymar mbappe ile olmadi oyun sistemiyle oldu
Yorum
-
Hocam zaten halihazırda ciddi bir durum olmadığından forumun vaktinide fazla almamak adına 1-2 şey söyleyip kendi adıma kapatayım konuyu..İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nasil cözülücek ?
Hangi kanunu cikartcaklar devlet dolandirilici yolssuzluk mu yapacak.Zaten zor yabanci yatirimci cekiyor ve devlet böyle seylere alenen kalkisirsa batidan daha zor ciddi yatirimci bulur ancak dolandiricilar gelip vurgun yapar tüyerler.
Halen cevab belli degil kimden alacak kime gidecek para? Elin yabancisi gelecek millete palavra sikip Trabzonsporun icini bosaltacak ondan sonra cekip gidecek. En yakin örnek Adana Demirspor Sancak borcu ödeyin ne kadar borc öderseniz o kadar hisse veriyim size diyor. Borclari o yapti ama taraftaar ödesin borclari
Olmadi 1860 München var Bayern den bile daha eski ve daha basariliydi bir zamanlar ve München icinde Bayernden daha fazla taraftari var.
Elin Ürdünlüsü geldi satin aldi takimi 3.Lige kadar düsürdü adam diyor borclari ödeyen birisini bulun bende takimi ona devredeyim zararimi karsilansin diyor.Adamdan kurtulamiyor.
Senin sonunda öyle olacak. Kimse kendi parasini bir kac taraftar ona agam pasam cekecek diye yakmaz.
Ha Trabzonda araplara gelirsek bana göre bu sadece bir trend en gec 5-10 yila tekraar normala döner.Adamlar sikildiktan sonra baska yerlere giderler misal Basimizda Gürcüstan.
1. si - psg si , newcastle si, city si hemen hemen bizimle benzer statüdeki takımlardı, bunların da mutlaka böyle problemleri olmuştur ve çözmüşlerdir diye düşünüyorum yoksa başka bir mealde söylemedim..herşeyi çözmüşler,güllük gülistanlık ofislerinde bacak bacak üstüne atmışlar gelsin biri bizi alsın diye beklediklerini sanmıyorum.
2. si - bizde hepten gerizekalı değiliz, böyle bir durumda ne kadar ciddi bir fon,nasıl bir planlamaları var nasıl bir yatırım yapmak istiyorlar v.s bakacağız herhalde..newcastele’nin koskoca arap kralına satılması bile aylar sürdü.muhtemel para aklamaya çalışan bir ürdünlüye mürdünlüye bırakacak halimiz yok kulübü diye düşünüyorum..
3.sü - bu araplar seneye daha gelmez muhabbeti her sene var..bu sene yolu düşen olursa trabzonda metrekareye düşen arap sayısına bir baksın trafik zaten felç..duyduğumuza göre ev al almadık iyi sitede bırakmamışlar, bazı sitelerde nüfus okarak öndeler bile öyle 3-5 senede geçecek bir trend değil yani, hele o gürcistan işi hiç olmaz.
sonuç olarak hepimizin derdi daha iyi bir Ts , fikirlerimiz bakış açılarımız farklı olabilir ben fikrinize saygı duyuyorum..selamlar..
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
onudamı ağaoğlu yapmış, bu ağaoğlu süper kahraman gibi birşey herhaldeİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10 larca ornek var klubun yabanci yatirimciya satilip tarihin coplugunde kaybolup gittigi avrupada nedense hep psg city gibi uc ornekleri goruyor herkes trabzonsporun araplara yada baska bir yabanci olusuma satilmasina gerek yok adam gibi yonetilmeye ihtiyaci var 5 sene oncede bittik ölduk muhabbeti yapiliyordu sadece 3 senede dogru planlama hamlelerle ornek gosterilen milletin gipta ettigi klup haline gelmistik hala daha anlayamadiniz bunu..klubun satilmasindaki amac niyet halis degil çokmek bunu kavrayamayanlar var hala agaoglunuda buna engel oldugu icin harcadilar..isteyen iatedigini aldiktan sonra kimse kurtaramaz trabzonsporu ertodan kurtulursun ama satildiktan sonra alan kisiden kurtaramazsin.herseyi gectim insan bir sorar kendisine yatirim yapilacak bir klup varsa istanbul takimlari dururkan neden trabzona yatirim yapsin yabanci yatirimci cunku istanbul klupleri buna izin vermezler uyaniklar baslarina gelecekleri biliyorlar. Turkiyede buyuk klupler icinde en rahat cokulebilecek klup sartlara uyan trabzonapor cunku siyasetle vicik vicik olmus ic ice gecmis idarecilere ve camiaya sahipler..karsi duracak kisileri de bile isteye klubu kotu yoneterek ne olursa olsun moduna sokmaya calisiyorlar gelmeden yazdim daha bunlar agaoglunun ipini cektiler ertoyu yerine getirip klubu peskes cekecekler araplara diye klubun icinden haberi olan camianin icinden haberi olan herkes bunu biliyor ama dillendirmeye korkuyorlar..
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Tomas Rigo dedikleri adam Cham'ın bir gömlek altı. İnşallah gelmez.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTomas Rigo diye bir eleman varmış çıktı mı adı geliyor mu?Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Hamsik önermiş diyorlar ama.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tomas Rigo dedikleri adam Cham'ın bir gömlek altı. İnşallah gelmez.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Tamam o zaman. Erto bir 1.5 da ona ateşlesin mademİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hamsik önermiş diyorlar ama.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
bencede gereksiz , zaten rizespor büyük ölçüde anlaşmış diyorlar..İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tomas Rigo dedikleri adam Cham'ın bir gömlek altı. İnşallah gelmez.
adımızın anıldığı adamlara bak artık rizesporla aynı kare içerisindeyiz..
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum